Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Mindenki más habitussal megy swingerklubba. Van akit az izgat hogy másokat lásson, megint másokat csak az izgatja hogy őt, őket lássák szex közben. És van aki a hármas, sőt többes örömöknek él. Meséld el klubos tapasztalatod!
Pár fontos gondolat fórumtársaidtól:
- "…bulik minőségét és hangulatát a vendégek generálják, nem a hely"
- "…olvasni kell a programokat, hogy épp milyen este van és akkor nincs meglepetés"
- "…van mikor panaszkodtak máshol párocskák, hogy alig van szóló nő, és hogy egy szombati páros estén hogy-hogy van szólóban férfi! Azt persze elfelejti az aki ennek hangot adott, hogy mi van ha a férfi azért "szóló" mert a kedves párja épp egy párocskával van"
- "…nőtársaimnak pedig tudomásul kell venni, hogy klubban egy nő igen is legyen kezdeményező"

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Ne személyeskedj, hiszen nem vagyunk egyformák!

Az eddigi hozzászólások

... 177 178 179 180 181 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2844   2017. 06. 06. kedd 09:57
ravenna ravenna VIP Admin
... azért a "Glory Hole" és egy swingerklub közt van jókora eltérés....
Lehet hogy tényleg swingerklubba kellett volna lenézned ha már "megleped magad!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 05. hétfő 22:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1311932)
2017. 06. 05. hétfő 22:39
Egy kicsit elment a kedvem. A közelgő születésnapomra szerettem volna meglepni magam életem első swinger klubbozásával. 37 vagyok, törődöm a testemmel és az elmémmel is és igen, igényes vagyok. Van olyan hely, ahol intelligens, csinos , barátságos és nem utolsó sorban szexmániás emberekkel lehet klubbozni? Valahogy a 60 plusszos ,primitív ,kövér kamionsofőrök társaságára nem vágyom . Eddig életemben egyszer lenéztem a Grory Hole nevű helyre és meglett férfi létemre sikítva menekültem el. Borzalmas volt...
Szóval nincs remény? Nincs egy olyan hely sem ,ahol kultúrlényként lehetne egészséges perverzióimet kiélni? :(
#2843   2017. 06. 06. kedd 09:32
maarimar maarimar
eljen szerinted mi lehetne a véleménye
Amúgy érdekes mert szerintünk abszolút nincs többségben a 60. korosztály...
(Ez egy válasz csak együtt üzenetére (2017. 06. 05. hétfő 23:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 05. hétfő 23:47
Gondolom a kedves nejeddel mentél. Neki mi volt a tapasztalata?
#2842   2017. 06. 06. kedd 07:21
zsozs70 zsozs70
én igeni csinálnék korosztályos határt
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 05. hétfő 22:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy kicsit elment a kedvem. A közelgő születésnapomra szerettem volna meglepni magam életem első swinger klubbozásával. 37 vagyok, törődöm a testemmel és az elmémmel is és igen, igényes vagyok. Van olyan hely, ahol intelligens, csinos , barátságos és nem utolsó sorban szexmániás emberekkel lehet klubbozni? Valahogy a 60 plusszos ,primitív ,kövér kamionsofőrök társaságára nem vágyom . Eddig életemben egyszer lenéztem a Grory Hole nevű helyre és meglett férfi létemre sikítva menekültem el. Borzalmas volt...
Szóval nincs remény? Nincs egy olyan hely sem ,ahol kultúrlényként lehetne egészséges perverzióimet kiélni? :(
#2841   2017. 06. 05. hétfő 23:47
csak együtt csak együtt
Gondolom a kedves nejeddel mentél. Neki mi volt a tapasztalata?
#2840   2017. 06. 05. hétfő 22:39
X Törölt felhasználó (1311932)
#2839   2017. 05. 26. péntek 10:06
X Törölt felhasználó (1311312)
A szegedi 3majom klubban volt valaki mostanában? esetleg a békési swinger házibuliról is olvasák tapasztalatot és véleményt?köszi
#2838   2017. 05. 21. vasárnap 17:34
Caracas79 Caracas79
Sziasztok!Az embernek több ösztöne van(hiszen leginkább az mozgat minket).Az egyik legfontosabb az életösztön.Ebből ered a biztonságra való törekvés mind fizikailag,mind mentális téren.Hogyha egyre több a negatív vélemény a klubokról,mert a maximális profit elérése a cél a tulajdonosok számára,amiért mindenféle primitív,a jó modort,empátiát,intelligenciát,valamint a testi higiéniát még hírből sem ismerő létformákat beengednek a klubokba,akkor nincs miért csodálkozni,hogy összeszokott szexbaráti társaságok inkább házibuli keretein belül élik meg kéjes vágyaikat.A hagyományos otthoni mulatságokkal simán párhuzamot lehet vonni e téren.Ez az ország,legalábbis egy jelentős része mentális téren lecsúszott egy afrikai banánköztársaság szintjére.Ez van.Ezen kellene pozitív irányba változtatni,de ahhoz mindenki kellene!!
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2017. 05. 21. vasárnap 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 05. 21. vasárnap 15:12
Mi teljesen klubpártiak vagyunk, de így érthető, hogy miért akar találkozni a többség inkább privátban. Mostanában elég sok negatív kritikát olvasunk klubokról :(
#2837   2017. 05. 21. vasárnap 15:12
LeonKatja LeonKatja
Mi teljesen klubpártiak vagyunk, de így érthető, hogy miért akar találkozni a többség inkább privátban. Mostanában elég sok negatív kritikát olvasunk klubokról :(
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2017. 05. 21. vasárnap 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 05. 21. vasárnap 15:02
Szia!Tökéletesen tudok azonosulni a minőségi színvonal,ergo tolakodó,értetlen,NEM-et nem ismerő emberek(??) nélküli,totális mértékben higiénikus és diszkrét felnőtt "játszótér" iránt igényt támasztó párokkal,egyedülállókkal,hiszen ez az a szórakozási forma,ami a legnagyobb titoktartást,illetve megértést,empátiát igényel.Anno az exemet elakartam csábítani swingerbe,de mire hajlott volna rá már Enesén és Balatonalmádiban is megszűnt már.Nekünk az lett volna földrajzilag a két lehető legközelebbi!De hát ez van!Azért remélem,hogy ti kizárólag csak pozitív élményben gazdagodtatok!!
#2836   2017. 05. 21. vasárnap 15:02
Caracas79 Caracas79
Szia!Tökéletesen tudok azonosulni a minőségi színvonal,ergo tolakodó,értetlen,NEM-et nem ismerő emberek(??) nélküli,totális mértékben higiénikus és diszkrét felnőtt "játszótér" iránt igényt támasztó párokkal,egyedülállókkal,hiszen ez az a szórakozási forma,ami a legnagyobb titoktartást,illetve megértést,empátiát igényel.Anno az exemet elakartam csábítani swingerbe,de mire hajlott volna rá már Enesén és Balatonalmádiban is megszűnt már.Nekünk az lett volna földrajzilag a két lehető legközelebbi!De hát ez van!Azért remélem,hogy ti kizárólag csak pozitív élményben gazdagodtatok!!
(Ez egy válasz jirzi üzenetére (2017. 05. 21. vasárnap 00:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 05. 21. vasárnap 00:20
A baj az ha anyagilag rá is szánja az ember a pénzt (nem azért mert így olcsóbban jön ki a szesz) akkor legalább egy komoly ellenőrzött színvonal kellene hogy legyen .Különben 1-2 alkalom és többet nem megy :(
#2835   2017. 05. 21. vasárnap 09:39
szabolcsipar67 szabolcsipar67
Nyíregyháza wink
(Ez egy válasz Dalolo üzenetére (2017. 05. 15. hétfő 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 05. 15. hétfő 20:14
Sziasztok! Tudnátok ajánlani nemdohányzó swingerklubot? Sajnos ahol eddig voltunk, azok mindegyikénél szabad a társalgóban dohányozni, de mi nem bírjuk a füstöt.
#2834   2017. 05. 21. vasárnap 00:20
jirzi jirzi
A baj az ha anyagilag rá is szánja az ember a pénzt (nem azért mert így olcsóbban jön ki a szesz) akkor legalább egy komoly ellenőrzött színvonal kellene hogy legyen .Különben 1-2 alkalom és többet nem megy :(
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2017. 05. 20. szombat 23:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 05. 20. szombat 23:18
Sziasztok!Lehet,hogy Pelikán elvtárshoz hasonlóan nem vagyok eléggé képzett ideológiailag,de úgy vélem,hogy sem anyagilag,sem intellektuálisan nem áll úgy az ország nagyobb hányada,hogy érett legyen a swinger szubkultúrához.Egyre kevesebbek a klubok száma nagy sajnálatomra!Vidéken meg szinte nullához konvergál a számuk.
#2833   2017. 05. 21. vasárnap 00:04
Jancsi34-Juliska30 Jancsi34-Juliska30
Az idegen húspiacra, nem a füstmentes bejegyzésre reagáltunk...
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2017. 05. 20. szombat 23:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 05. 20. szombat 23:18
Sziasztok!Lehet,hogy Pelikán elvtárshoz hasonlóan nem vagyok eléggé képzett ideológiailag,de úgy vélem,hogy sem anyagilag,sem intellektuálisan nem áll úgy az ország nagyobb hányada,hogy érett legyen a swinger szubkultúrához.Egyre kevesebbek a klubok száma nagy sajnálatomra!Vidéken meg szinte nullához konvergál a számuk.
#2832   2017. 05. 20. szombat 23:18
Caracas79 Caracas79
#2831   2017. 05. 20. szombat 23:15
jirzi jirzi
Sikerült eljutnunk a DL be. Rég járunk már másik klubba,de gondoltuk kell az új. Azt hirdetik dohányfüst mentes helyiségek. Hát lehet. A közös "ismerkedős" helyen 3 perc alatt szétrobbant az agyam a füsttől. A zene úgy üvöltött hogy a saját párommal is kiabálni kellett (pedig nem szoktam). Az üdítős automatából valami olyan összetételű anyag folyik hogy hihetetlen. Az aro s ivólé már talán csúcsminőség számba megy . A személyzet nyilvánosan szeszel. Az klub bemutatása 3 lépésből állt. Ennyi :fönt lent vannak helyiségek itt meg lehet enni inni. A helyiségekben a matracok a mennyezet kritikán aluli állapotban .......... Mi nem feküdnénk rá. Kb 3/4 óra után távoztunk és senki nem kérdezte meg miért. Lehet mi vagyunk finnyásak ,de ha a 12000 ft ot ők fizetik legközelebb akkor sem!!!!!!!!!
(Ez egy válasz Jancsi34-Juliska30 üzenetére (2017. 05. 20. szombat 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 05. 20. szombat 22:21
Szia, TT ilyen...
#2830   2017. 05. 20. szombat 22:21
Jancsi34-Juliska30 Jancsi34-Juliska30
Szia, TT ilyen...
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 05. 15. hétfő 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1491732)
2017. 05. 15. hétfő 15:25
Köszönöm szépen, ez hasznos információ részemre.
Mondjuk, B.Örsön 2 hely van, nem tudom ez a TT-a vonatkozik-e vagy a másikra.
Mindenesetre árnyalja a képet, az biztos.
#2829   2017. 05. 20. szombat 20:28
Dalolo Dalolo
Köszi! tehát akkor te sem tudsz ilyen helyet. Kár.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 05. 20. szombat 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1491732)
2017. 05. 20. szombat 20:26
Ahol van kert helyiség, ott meg tudják oldani..
Most már jön a jó idő, nem fagynak halálra a dohányosok.
De egyébként a dohányos személyeken rajta marad a "dohányfüst aura", hiába szívta el a cigijét odakint.
Ha mellé fekszel (vagy rá), ugyanúgy fogod érezni.
#2828   2017. 05. 20. szombat 20:26
X Törölt felhasználó (1491732)
Ahol van kert helyiség, ott meg tudják oldani..
Most már jön a jó idő, nem fagynak halálra a dohányosok.
De egyébként a dohányos személyeken rajta marad a "dohányfüst aura", hiába szívta el a cigijét odakint.
Ha mellé fekszel (vagy rá), ugyanúgy fogod érezni.
(Ez egy válasz Dalolo üzenetére (2017. 05. 15. hétfő 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 05. 15. hétfő 20:14
Sziasztok! Tudnátok ajánlani nemdohányzó swingerklubot? Sajnos ahol eddig voltunk, azok mindegyikénél szabad a társalgóban dohányozni, de mi nem bírjuk a füstöt.
#2827   2017. 05. 20. szombat 16:58
octavius01 octavius01
Sziasztok. Zala megye és környékén,tud valaki klubbot?
#2826   2017. 05. 15. hétfő 20:14
Dalolo Dalolo
#2825   2017. 05. 15. hétfő 15:25
X Törölt felhasználó (1491732)
Köszönöm szépen, ez hasznos információ részemre.
Mondjuk, B.Örsön 2 hely van, nem tudom ez a TT-a vonatkozik-e vagy a másikra.
Mindenesetre árnyalja a képet, az biztos.
(Ez egy válasz suisil üzenetére (2016. 08. 30. kedd 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 30. kedd 22:21
Sziasztok! Ezidáig nem volt mivel hozzászólnunk a topikhoz, de első bálozóként, több mint egy hónap telt el első élményünk után és női szemmel a következő: nem kezdő párként a társkeresésben és mondjuk privátban tapasztaltan, nyilván a budaörsi mellett döntöttünk. Azonban amit előtte is hallottunk hogy húspiac igazat nyert. Személytelenül, sorban állva dughatsz egyet, senki nem ismerkedik, egy hölgy és egy úr volt aki egyáltalán bemutatkozott a dohányzó részlegen. Ugyan egy párral találkoztunk ott, de az emeletekre felmenve hátraléptem kettőt. Dugtunk aztán egyet a kerek ágyon kettesben, izgatott hogy sokan néztek, de ennyi. Legközelebb inkább megyünk egy bulizósabb, családiasabb helyre, ahol ismerkednek is, és nem csak a kialakult klikkek vannak wink

... 177 178 179 180 181 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: amlaa amlaa
Nyitás ideje: 2011. 07. 19. kedd
Üzenetek: 6404db
Utolsó üzenet: tegnap 11:54

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!