Na, ez a belefutás érdekes lehet.
Különösen, ha mondjuk valaki a főnöknőjébe fut bele, aki bent a cégnél az erénycsősz szerepben tetszeleg.
Itt meg benézel az egyik szobába és éppen fellátsz a méhéig ...
Mi a reakció?
Észrevett? Nem vett észre?
Igyekszel kamuflázsolni magad vagy nyíltan mellé keveredsz? (Ez egy válasz ravenna üzenetére (2016. 08. 10. szerda 08:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 10. szerda 08:02
Különösen, ha mondjuk valaki a főnöknőjébe fut bele, aki bent a cégnél az erénycsősz szerepben tetszeleg.
Itt meg benézel az egyik szobába és éppen fellátsz a méhéig ...
Mi a reakció?
Észrevett? Nem vett észre?
Igyekszel kamuflázsolni magad vagy nyíltan mellé keveredsz? (Ez egy válasz ravenna üzenetére (2016. 08. 10. szerda 08:02), amit ide kattintva olvashatsz)

dako84: el szeretnélek egy egész picit keseríteni! Swingerklubban - amelyik TÉNYLEG swingerklub, ott nem készül se fotó, se videó. Tehát amit elnéztél klubokról képet az igen csak hamis. És szerintem azon állításod is cáfolnám hogy csak öreg, löttyedt emberek vannak. Hatalmasat tévedsz, ha ez a kép van benned, bár szerintem nem voltál ilyen helyen, mert belefuthatsz akár ismerősbe is!
Valóban rossz a forrásod. Tudod ki kell lépni a komfortzónából!

Valóban rossz a forrásod. Tudod ki kell lépni a komfortzónából!
Ságváron.
(Ez egy válasz schneider4340 üzenetére (2016. 08. 10. szerda 17:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 10. szerda 17:16

A Balaton déli oldalán, valahol Kaposvár és a balcsi közötti részen tud valaki swinger klubot ?
Ez egy szuper ötlet!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 08. 18. csütörtök 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 18. csütörtök 09:12
Törölt felhasználó (465100)

Nem szeretném föltalálni a spanyolviaszt, de a következő ötletem támadt:
Lehetne nyitni egy rovatot, ahol a swinger klubok bemutatkoznak, és promótálhatják programjaikat, fényezhetik magukat, esetleg tér nyílhat a vélemények kifejtésére is. Természetesen ezért a hirdető klubok fizethetnének.
Ennek kettős előnye lenne, egyrészt a kis klubok is kaphatnának nyilvánosságot, ahol megméretődnek, illetve a kezdők könnyebben választhatnának valós információk alapján.
Lehetne nyitni egy rovatot, ahol a swinger klubok bemutatkoznak, és promótálhatják programjaikat, fényezhetik magukat, esetleg tér nyílhat a vélemények kifejtésére is. Természetesen ezért a hirdető klubok fizethetnének.
Ennek kettős előnye lenne, egyrészt a kis klubok is kaphatnának nyilvánosságot, ahol megméretődnek, illetve a kezdők könnyebben választhatnának valós információk alapján.
Ezt írtad: "Tapasztalatom szerint ennél sokkal jobb a helyzet. Aki fitt, nett, és értelmes emberi módon tud megnyilvánulni azt nyitott kapuk várják."
Szóval, aki nem fitt és nem nett, az ne is menjen?
Mi a helyzet azokkal akiknek műtéti hegei vannak?
Pl nő, aki császárral szült vagy bárki, akinek kivették a vakbelét?
Érettebb korosztálynál már gyakoribb a visszér is.
Ők is maradjanak otthon?
A társaság kinézi maga közül? Vagy a házigazdák kérik meg, hogy legközelebb ne jöjjenek?
Egyébként -hsz-ed előzményében olvasottra reagálva- van olyan klub is, igaz csak 1 ilyet találtam a neten, belvárosi ha jól emlékszem, ahol van ruhás ismerkedős délután, ahol tényleg szimpátia alapján el lehet dönteni, hogy adott társasággal/emberekkel/helyen szeretne-e szórakozni valaki és ha minden OK, akkor ott lehet maradni a 18+ -os részre is.
Egy hölgyismerősöm járt le B.Örsre a TikTak-ba és az ő elmondása szerint tulajdonképpen olyan, mintha egy discoba vagy szórakozóhelyre menne le az ember. Lehet táncolni, van zene, van medence, talán hab party is csak közben még szexelni is lehet. Ezen leírás alapján teljesen korrektnek hangzik a dolog.
Mondjuk, egy nőnek mindig könnyebb, mert puncira mindig nagyobb a kereslet, mint a farokra. (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 08. 30. kedd 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 30. kedd 09:23
Szóval, aki nem fitt és nem nett, az ne is menjen?
Mi a helyzet azokkal akiknek műtéti hegei vannak?
Pl nő, aki császárral szült vagy bárki, akinek kivették a vakbelét?
Érettebb korosztálynál már gyakoribb a visszér is.
Ők is maradjanak otthon?
A társaság kinézi maga közül? Vagy a házigazdák kérik meg, hogy legközelebb ne jöjjenek?
Egyébként -hsz-ed előzményében olvasottra reagálva- van olyan klub is, igaz csak 1 ilyet találtam a neten, belvárosi ha jól emlékszem, ahol van ruhás ismerkedős délután, ahol tényleg szimpátia alapján el lehet dönteni, hogy adott társasággal/emberekkel/helyen szeretne-e szórakozni valaki és ha minden OK, akkor ott lehet maradni a 18+ -os részre is.
Egy hölgyismerősöm járt le B.Örsre a TikTak-ba és az ő elmondása szerint tulajdonképpen olyan, mintha egy discoba vagy szórakozóhelyre menne le az ember. Lehet táncolni, van zene, van medence, talán hab party is csak közben még szexelni is lehet. Ezen leírás alapján teljesen korrektnek hangzik a dolog.
Mondjuk, egy nőnek mindig könnyebb, mert puncira mindig nagyobb a kereslet, mint a farokra. (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 08. 30. kedd 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (465100)

Tapasztalatom szerint ennél sokkal jobb a helyzet. Aki fitt, nett, és értelmes emberi módon tud megnyilvánulni azt nyitott kapuk várják.
Persze van mindenhol minden. Irreális elvárásokkal meg fölösleges élni.
Egyébként is mi az hogy öreg, mihez képest! Mi az, hogy fiatal? Minden korosztálynak megvan a maga előnye.
Ráadásul, hogy egy swingerben legyen élet szükség van pasikra is.
Szóval föl a fejjel, a valós helyzet sokkal jobb és izgibb!
Persze van mindenhol minden. Irreális elvárásokkal meg fölösleges élni.
Egyébként is mi az hogy öreg, mihez képest! Mi az, hogy fiatal? Minden korosztálynak megvan a maga előnye.
Ráadásul, hogy egy swingerben legyen élet szükség van pasikra is.
Szóval föl a fejjel, a valós helyzet sokkal jobb és izgibb!

Köszönöm szépen, ez hasznos információ részemre.
Mondjuk, B.Örsön 2 hely van, nem tudom ez a TT-a vonatkozik-e vagy a másikra.
Mindenesetre árnyalja a képet, az biztos. (Ez egy válasz suisil üzenetére (2016. 08. 30. kedd 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 30. kedd 22:21
Mindenesetre árnyalja a képet, az biztos. (Ez egy válasz suisil üzenetére (2016. 08. 30. kedd 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Ezidáig nem volt mivel hozzászólnunk a topikhoz, de első bálozóként, több mint egy hónap telt el első élményünk után és női szemmel a következő: nem kezdő párként a társkeresésben és mondjuk privátban tapasztaltan, nyilván a budaörsi mellett döntöttünk. Azonban amit előtte is hallottunk hogy húspiac igazat nyert. Személytelenül, sorban állva dughatsz egyet, senki nem ismerkedik, egy hölgy és egy úr volt aki egyáltalán bemutatkozott a dohányzó részlegen. Ugyan egy párral találkoztunk ott, de az emeletekre felmenve hátraléptem kettőt. Dugtunk aztán egyet a kerek ágyon kettesben, izgatott hogy sokan néztek, de ennyi. Legközelebb inkább megyünk egy bulizósabb, családiasabb helyre, ahol ismerkednek is, és nem csak a kialakult klikkek vannak

Sziasztok! Tudnátok ajánlani nemdohányzó swingerklubot? Sajnos ahol eddig voltunk, azok mindegyikénél szabad a társalgóban dohányozni, de mi nem bírjuk a füstöt.
Sziasztok. Zala megye és környékén,tud valaki klubbot?
Ahol van kert helyiség, ott meg tudják oldani..
Most már jön a jó idő, nem fagynak halálra a dohányosok.
De egyébként a dohányos személyeken rajta marad a "dohányfüst aura", hiába szívta el a cigijét odakint.
Ha mellé fekszel (vagy rá), ugyanúgy fogod érezni. (Ez egy válasz Dalolo üzenetére (2017. 05. 15. hétfő 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 05. 15. hétfő 20:14
De egyébként a dohányos személyeken rajta marad a "dohányfüst aura", hiába szívta el a cigijét odakint.
Ha mellé fekszel (vagy rá), ugyanúgy fogod érezni. (Ez egy válasz Dalolo üzenetére (2017. 05. 15. hétfő 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Tudnátok ajánlani nemdohányzó swingerklubot? Sajnos ahol eddig voltunk, azok mindegyikénél szabad a társalgóban dohányozni, de mi nem bírjuk a füstöt.
Köszi! tehát akkor te sem tudsz ilyen helyet. Kár.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 05. 20. szombat 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 05. 20. szombat 20:26
Törölt felhasználó (1491732)

Ahol van kert helyiség, ott meg tudják oldani..
Ha mellé fekszel (vagy rá), ugyanúgy fogod érezni.
Ha mellé fekszel (vagy rá), ugyanúgy fogod érezni.
Szia, TT ilyen...
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 05. 15. hétfő 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 05. 15. hétfő 15:25
Törölt felhasználó (1491732)

Köszönöm szépen, ez hasznos információ részemre.
Mindenesetre árnyalja a képet, az biztos.
Mindenesetre árnyalja a képet, az biztos.
Sikerült eljutnunk a DL be. Rég járunk már másik klubba,de gondoltuk kell az új. Azt hirdetik dohányfüst mentes helyiségek. Hát lehet. A közös "ismerkedős" helyen 3 perc alatt szétrobbant az agyam a füsttől. A zene úgy üvöltött hogy a saját párommal is kiabálni kellett (pedig nem szoktam). Az üdítős automatából valami olyan összetételű anyag folyik hogy hihetetlen. Az aro s ivólé már talán csúcsminőség számba megy . A személyzet nyilvánosan szeszel. Az klub bemutatása 3 lépésből állt. Ennyi :fönt lent vannak helyiségek itt meg lehet enni inni. A helyiségekben a matracok a mennyezet kritikán aluli állapotban .......... Mi nem feküdnénk rá. Kb 3/4 óra után távoztunk és senki nem kérdezte meg miért. Lehet mi vagyunk finnyásak ,de ha a 12000 ft ot ők fizetik legközelebb akkor sem!!!!!!!!!
(Ez egy válasz Jancsi34-Juliska30 üzenetére (2017. 05. 20. szombat 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!Lehet,hogy Pelikán elvtárshoz hasonlóan nem vagyok eléggé képzett ideológiailag,de úgy vélem,hogy sem anyagilag,sem intellektuálisan nem áll úgy az ország nagyobb hányada,hogy érett legyen a swinger szubkultúrához.Egyre kevesebbek a klubok száma nagy sajnálatomra!Vidéken meg szinte nullához konvergál a számuk.
Az idegen húspiacra, nem a füstmentes bejegyzésre reagáltunk...
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2017. 05. 20. szombat 23:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 05. 20. szombat 23:18

Sziasztok!Lehet,hogy Pelikán elvtárshoz hasonlóan nem vagyok eléggé képzett ideológiailag,de úgy vélem,hogy sem anyagilag,sem intellektuálisan nem áll úgy az ország nagyobb hányada,hogy érett legyen a swinger szubkultúrához.Egyre kevesebbek a klubok száma nagy sajnálatomra!Vidéken meg szinte nullához konvergál a számuk.
A baj az ha anyagilag rá is szánja az ember a pénzt (nem azért mert így olcsóbban jön ki a szesz) akkor legalább egy komoly ellenőrzött színvonal kellene hogy legyen .Különben 1-2 alkalom és többet nem megy :(
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2017. 05. 20. szombat 23:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 05. 20. szombat 23:18

Nyíregyháza
(Ez egy válasz Dalolo üzenetére (2017. 05. 15. hétfő 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 05. 15. hétfő 20:14

Szia!Tökéletesen tudok azonosulni a minőségi színvonal,ergo tolakodó,értetlen,NEM-et nem ismerő emberek(??) nélküli,totális mértékben higiénikus és diszkrét felnőtt "játszótér" iránt igényt támasztó párokkal,egyedülállókkal,hiszen ez az a szórakozási forma,ami a legnagyobb titoktartást,illetve megértést,empátiát igényel.Anno az exemet elakartam csábítani swingerbe,de mire hajlott volna rá már Enesén és Balatonalmádiban is megszűnt már.Nekünk az lett volna földrajzilag a két lehető legközelebbi!De hát ez van!Azért remélem,hogy ti kizárólag csak pozitív élményben gazdagodtatok!!
(Ez egy válasz jirzi üzenetére (2017. 05. 21. vasárnap 00:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 05. 21. vasárnap 00:20

A baj az ha anyagilag rá is szánja az ember a pénzt (nem azért mert így olcsóbban jön ki a szesz) akkor legalább egy komoly ellenőrzött színvonal kellene hogy legyen .Különben 1-2 alkalom és többet nem megy :(
Mi teljesen klubpártiak vagyunk, de így érthető, hogy miért akar találkozni a többség inkább privátban. Mostanában elég sok negatív kritikát olvasunk klubokról :(
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2017. 05. 21. vasárnap 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 05. 21. vasárnap 15:02

Szia!Tökéletesen tudok azonosulni a minőségi színvonal,ergo tolakodó,értetlen,NEM-et nem ismerő emberek(??) nélküli,totális mértékben higiénikus és diszkrét felnőtt "játszótér" iránt igényt támasztó párokkal,egyedülállókkal,hiszen ez az a szórakozási forma,ami a legnagyobb titoktartást,illetve megértést,empátiát igényel.Anno az exemet elakartam csábítani swingerbe,de mire hajlott volna rá már Enesén és Balatonalmádiban is megszűnt már.Nekünk az lett volna földrajzilag a két lehető legközelebbi!De hát ez van!Azért remélem,hogy ti kizárólag csak pozitív élményben gazdagodtatok!!
Sziasztok!Az embernek több ösztöne van(hiszen leginkább az mozgat minket).Az egyik legfontosabb az életösztön.Ebből ered a biztonságra való törekvés mind fizikailag,mind mentális téren.Hogyha egyre több a negatív vélemény a klubokról,mert a maximális profit elérése a cél a tulajdonosok számára,amiért mindenféle primitív,a jó modort,empátiát,intelligenciát,valamint a testi higiéniát még hírből sem ismerő létformákat beengednek a klubokba,akkor nincs miért csodálkozni,hogy összeszokott szexbaráti társaságok inkább házibuli keretein belül élik meg kéjes vágyaikat.A hagyományos otthoni mulatságokkal simán párhuzamot lehet vonni e téren.Ez az ország,legalábbis egy jelentős része mentális téren lecsúszott egy afrikai banánköztársaság szintjére.Ez van.Ezen kellene pozitív irányba változtatni,de ahhoz mindenki kellene!!
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2017. 05. 21. vasárnap 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 05. 21. vasárnap 15:12

Mi teljesen klubpártiak vagyunk, de így érthető, hogy miért akar találkozni a többség inkább privátban. Mostanában elég sok negatív kritikát olvasunk klubokról :(
A szegedi 3majom klubban volt valaki mostanában? esetleg a békési swinger házibuliról is olvasák tapasztalatot és véleményt?köszi
Egy kicsit elment a kedvem. A közelgő születésnapomra szerettem volna meglepni magam életem első swinger klubbozásával. 37 vagyok, törődöm a testemmel és az elmémmel is és igen, igényes vagyok. Van olyan hely, ahol intelligens, csinos , barátságos és nem utolsó sorban szexmániás emberekkel lehet klubbozni? Valahogy a 60 plusszos ,primitív ,kövér kamionsofőrök társaságára nem vágyom . Eddig életemben egyszer lenéztem a Grory Hole nevű helyre és meglett férfi létemre sikítva menekültem el. Borzalmas volt...
Szóval nincs remény? Nincs egy olyan hely sem ,ahol kultúrlényként lehetne egészséges perverzióimet kiélni? :(
Szóval nincs remény? Nincs egy olyan hely sem ,ahol kultúrlényként lehetne egészséges perverzióimet kiélni? :(