Most eléggé elvettétek a kedvünket,pedig szerettünk volna meglátogatni egy Pest (környéki)klubbot.
Ságvári clubrol vélemények,tapasztalatok???
Sziasztok!
Tegnap este elhatároztuk,hogy mi is meglátogatunk egy klubbot.Minden valószínűséggel aug. 12 szombat.A kérdés csak az,hogy melyiket?
Szívesen vennénk tőletek tapasztaltaktól, néhány tanácsot,tippet,ötletet,véleményeket pro és kontra.
Előre is köszönjük,ha kapunk válaszokat.
Tegnap este elhatároztuk,hogy mi is meglátogatunk egy klubbot.Minden valószínűséggel aug. 12 szombat.A kérdés csak az,hogy melyiket?
Szívesen vennénk tőletek tapasztaltaktól, néhány tanácsot,tippet,ötletet,véleményeket pro és kontra.
Előre is köszönjük,ha kapunk válaszokat.
Sziasztok
A Valalta melletti Anaconda klubról van valakinek valami infója? Elérhetőség, árak pároknak?
(Jöhet privátba is)
Köszönöm
A Valalta melletti Anaconda klubról van valakinek valami infója? Elérhetőség, árak pároknak?
(Jöhet privátba is)
Köszönöm
Ez minket is érdekelne! Létezik még?
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 11. vasárnap 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 11. vasárnap 11:34
Törölt felhasználó (1491732)

Sziasztok!
A csömöri country / sw klubba szokott-e járni valaki?
Van-e pozitív vagy negatív tapasztalat?
Sajnos semmilyen programálást sem találtam hozzá, így nem tudom van-e szauna, medence, illetve, hogy milyen helyiségek vannak vagy hogy dohányzó/nemdohányzó elkülönül-e.
Köszönöm, ha válaszoltok!
Sajnos semmilyen programálást sem találtam hozzá, így nem tudom van-e szauna, medence, illetve, hogy milyen helyiségek vannak vagy hogy dohányzó/nemdohányzó elkülönül-e.
miért nincs bisex hely vagy bisex nap ahol a bi pasik is lehetnek?nincs ilyen hely
Koszi az nem rossz...
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 26. hétfő 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 26. hétfő 12:22
Törölt felhasználó (1292612)

igen
én voltam már, kb 12-14 pár és 5-6 szóló pasi szokott lenni

igen
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 26. hétfő 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 26. hétfő 11:38

Törölt felhasználó (1860512)

Sziasztok, valakinek van tapasztalata a DL klubról szerdai napon???
Miért nem próbálsz ki egy éjjel nappal Budapest szereplőválogatáson ismerkedni, ott lehet találsz magadhoz illő partnert. És igen, a kövér kamionsofőröknek is jár a lehetőség.
Üdv, egy NEM KÖVÉR kamionsofőr. (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 05. hétfő 22:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 05. hétfő 22:39
Üdv, egy NEM KÖVÉR kamionsofőr. (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 05. hétfő 22:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1311932)

Egy kicsit elment a kedvem. A közelgő születésnapomra szerettem volna meglepni magam életem első swinger klubbozásával. 37 vagyok, törődöm a testemmel és az elmémmel is és igen, igényes vagyok. Van olyan hely, ahol intelligens, csinos , barátságos és nem utolsó sorban szexmániás emberekkel lehet klubbozni? Valahogy a 60 plusszos ,primitív ,kövér kamionsofőrök társaságára nem vágyom . Eddig életemben egyszer lenéztem a Grory Hole nevű helyre és meglett férfi létemre sikítva menekültem el. Borzalmas volt...
Szóval nincs remény? Nincs egy olyan hely sem ,ahol kultúrlényként lehetne egészséges perverzióimet kiélni? :(
Szóval nincs remény? Nincs egy olyan hely sem ,ahol kultúrlényként lehetne egészséges perverzióimet kiélni? :(
Sziasztok, valakinek van tapasztalata a DL klubról szerdai napon???
Sziasztok!
Sziasztok tolna megyében van valahol Glory Hole?
Sziasztok
Glory hole-t tud valaki és hogy müködik a dolog
Glory hole-t tud valaki és hogy müködik a dolog
Mi kissé vissza sírjuk a pár éve bezárt tatai Elite sw.klubbot ...ott érdekes minden dohányos még télen is , köntösbe kitudott állni párpercre elszivni a cigit . SOHA e miatt ott nem volt reklamácio hogy ki kell állniuk a bejárati ajtó elé . Ott sokkal jobban tekintettel voltak a nemdohányzókra mint a ma működő klubbokban.
Köszönöm! sajnos csak éjfélig. Aztán menekülőre kellett fognunk a dolgot. Pedig szeretnénk egy bulizós szombatot is kipróbálni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 06. kedd 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 06. kedd 17:17
Törölt felhasználó (860674)

Sziasztok! TikTak Budaörs. Minden hónapban az első pénteki alkalom nemdohányzó.
Sziasztok! TikTak Budaörs. Minden hónapban az első pénteki alkalom nemdohányzó.
(Ez egy válasz Dalolo üzenetére (2017. 05. 15. hétfő 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 05. 15. hétfő 20:14

Sziasztok! Tudnátok ajánlani nemdohányzó swingerklubot? Sajnos ahol eddig voltunk, azok mindegyikénél szabad a társalgóban dohányozni, de mi nem bírjuk a füstöt.
A Glory Hole, Glory Cafe, és hasonló helyek NEM swingerklubok. Nagyon más. És nem szabad összekeverni őket, mert nagy lesz a pofára esés
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 05. hétfő 22:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Egy kicsit elment a kedvem. A közelgő születésnapomra szerettem volna meglepni magam életem első swinger klubbozásával. 37 vagyok, törődöm a testemmel és az elmémmel is és igen, igényes vagyok. Van olyan hely, ahol intelligens, csinos , barátságos és nem utolsó sorban szexmániás emberekkel lehet klubbozni? Valahogy a 60 plusszos ,primitív ,kövér kamionsofőrök társaságára nem vágyom . Eddig életemben egyszer lenéztem a Grory Hole nevű helyre és meglett férfi létemre sikítva menekültem el. Borzalmas volt...
... azért a "Glory Hole" és egy swingerklub közt van jókora eltérés....
Lehet hogy tényleg swingerklubba kellett volna lenézned ha már "megleped magad! (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 05. hétfő 22:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Lehet hogy tényleg swingerklubba kellett volna lenézned ha már "megleped magad! (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 05. hétfő 22:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Amúgy érdekes mert szerintünk abszolút nincs többségben a 60. korosztály... (Ez egy válasz csak együtt üzenetére (2017. 06. 05. hétfő 23:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Gondolom a kedves nejeddel mentél. Neki mi volt a tapasztalata?
én igeni csinálnék korosztályos határt
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 05. hétfő 22:39), amit ide kattintva olvashatsz)