És hogyan sikerült összehozni az első alkalmat? Értem én ezt úgy hogy mik voltak a lépések? Ugyanis itt minden pont kritikus. Ha az első alkalom nem sikerül jól, nem biztos, hogy lesz folytatás. (Legyen szó a szeretett hölgy, vagy nagylelkű férje élvezetéről.)Izgalmas szitu, de mégis sok apróságon is múlik. Én ezekre lennék kíváncsi.
(Ez egy válasz TheThreesome üzenetére (2022. 03. 16. szerda 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 16. szerda 20:39

Nekem egyszerű dokgon volt Simán elmondtam neki az elején és aut mondta nem mond nemet, de azt se ígéri hogy egynél többször lesz ilyen.
Hála a szex imádatának azóta is gyakoljuk.
Nekem egyszerű dokgon volt Simán elmondtam neki az elején és aut mondta nem mond nemet, de azt se ígéri hogy egynél többször lesz ilyen.
Nekem anno (25 éve) úgy sikerült, hogy elárultam neki, hogy megmutattam a meztelen fotóit a legjobb haveromnak. Aztán amikor újabbakat csináltunk, akkor már mondta, hogy biztos azért csinálod, hogy megmutasd neki, De ezt nem rosszallóan, hanem pajkosan mondta. Aztán már kérdezgette is, hogy hogy tetszettek neki az új képek. Mondogattam, hogy nagyon, szokott is rájuk önkielégíteni, ha odaadom. Ezek után már nem volt nehéz rábeszélni, hogy élőben is mutassa meg magát. Az első alkalommal én is, meg a haverom is úgy gondoltuk, hogy maximum odáig jutunk el, hogy nézzen minket, esetleg simogassa közben a páromat. Hát, mindkettőnk óriási meglepetésére, amikor én elmentem, ráfordult a haveromra, és szájbaengedősen, érzékien leszopta...
ha könnyen adnád az is baj, ha nem az is....a nők ilyenek
(Ez egy válasz Doddi üzenetére (2021. 11. 27. szombat 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 27. szombat 22:14

Párszor már felhoztam a témát hogy jöhetne egy stranger , de még nem harapott rá. Engem izgatna nagyon. Azt mondta hogy ilyen könnyen odaadnám vakakinek? De nem adom fel , nyereg alatt puhul a hús
ugyan ebben a cipőben járunk....
(Ez egy válasz goldenhuszar üzenetére (2022. 03. 06. vasárnap 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 06. vasárnap 19:08

Sziasztok!
Tudna ajánlani valaki további kedvcsinálónak? (jelenet / teljes film)
Két férfi kényeztet egy nőt...a lényeg a kényeztetés lenne..
Melleit csókolják mindketten, simogatják, masszírozzák, puszilgatják..
Nem baj ha a soft rész elhúzódik az elején...
Persze szex is legyen, hisz az a lényeg, de nem kell bele túl sok full hard dolog (pl. szendvics)
Több ilyet láttunk már, de kellene még, hisz lassú lépésekkel haladunk a többes felé..
Előre is köszönjük!
Persze szex is legyen, hisz az a lényeg, de nem kell bele túl sok full hard dolog (pl. szendvics)
Több ilyet láttunk már, de kellene még, hisz lassú lépésekkel haladunk a többes felé..
Előre is köszönjük!
Sziasztok!
Előre is köszönjük!
Előre is köszönjük!
Ugyan nem a feleségemről, hanem "csak" barátnőmről van szó, de ugyanez a dilemma. Jó ideje fantáziálok arról, hogy milyen lenne egy izgalmas párhoz csatlakozni és most van egy egészen konkrét terv egy négyes (vagy akár többes) wellness kaland megszervezésére.
Ha voltatok ilyen helyzetben, ti hogyan vettétek rá a párotokat?
Ha voltatok ilyen helyzetben, ti hogyan vettétek rá a párotokat?
Nekem sikerült meggyőzzem a többes szexről.Orjási meglepetesemre a punci is bejön a nejemnek.
Sajnos ez nekem is csak álom és fantázia....
Ez engem is érdekel!
A terv:
Kezdetnek csinálj egy közös profilt vele együtt ide vagy mutasd meg a Tiédet.
Töltsetek fel egy képsorozatot.
Az érkező levelek közül szűrd ki az értelmes, izgalmasakat. Ekkor úgyis kíváncsi lesz ki írta...
Ott már azonnal adott a helyzet hogy beszéljetek a témáról.
B terv:
Egyszerűen önts neki egy pohár bort és mondd meg neki hogy beszélnetek kell valami fontos dologról, ami nem hagy nyugodni...
Kezdetnek csinálj egy közös profilt vele együtt ide vagy mutasd meg a Tiédet.
Töltsetek fel egy képsorozatot.
Az érkező levelek közül szűrd ki az értelmes, izgalmasakat. Ekkor úgyis kíváncsi lesz ki írta...
Ott már azonnal adott a helyzet hogy beszéljetek a témáról.
B terv:
Egyszerűen önts neki egy pohár bort és mondd meg neki hogy beszélnetek kell valami fontos dologról, ami nem hagy nyugodni...
A törzsfejlődés általatok bejárt útján a következő lépés a Délegyházi nudi, majd szaladjatok be valamelyik swinger klubba nézőként a témával kapcsolatos gátlásainak oldására. Ha semelyikkel nem tud megbarátkozni, hagyni kell, hadd menjen minden a maga útján. HA ez a kapcsolatotok végét is jelenti. Neked kell tudni, mire van szükséged.
(Ez egy válasz goldengator üzenetére (2021. 11. 22. hétfő 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 22. hétfő 14:13

Mi a legjobb modszer ravenni?mi 8 eve vagyunk egyutt, a szex mindefele poziciojat kiprobaltuk, mar a szexi ruciknal tartunk hogy izgibb legyen, de megis a legizgalmasabb a tobbes lenne.mondjuk egy parcseres 4es..de hogy vegyem ra?

Párszor már felhoztam a témát hogy jöhetne egy stranger , de még nem harapott rá. Engem izgatna nagyon. Azt mondta hogy ilyen könnyen odaadnám vakakinek? De nem adom fel , nyereg alatt puhul a hús
Sehogy, neki is akarna kell... Max rá vezetheted, biztathatod, ha izgatja megteszi.. Ha nem nem..
Igaz a mondás... amelyik nő dugni akar úgyis fog...
Igaz a mondás... amelyik nő dugni akar úgyis fog...
Ezért vagy egyedül...
(Ez egy válasz STS011 üzenetére (2021. 11. 27. szombat 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Kész tények elé állítással. Mondod neki ez lesz és kész!
Ja nem izgat csak fennakadtam ezen egy pillnatra.
(Ez egy válasz Krumplisteszta üzenetére (2021. 11. 25. csütörtök 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 25. csütörtök 22:18

Ez a csavo mar mindent "is" kiprobalt.
Hol lofarku herceget, hol puhapocsu cuckoldot jatszik itt a forumon. Artalmatlan, nem kell vele torodni.

Ez a csavo mar mindent "is" kiprobalt.
Hol lofarku herceget, hol puhapocsu cuckoldot jatszik itt a forumon. Artalmatlan, nem kell vele torodni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 11. 25. csütörtök 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 25. csütörtök 22:05

Törölt felhasználó (4513812)

Érdekes! Az eddigi nők akikkel dolgom volt egyiknél sem volt ilyen egyszerű a dolog. Sőt a többségnél nem is megvalósítható. Vagy velem van a baj vagy neked vannak átlag feletti képességeid, hogy így csettintésre megy a csajok befűzése a többesezésre. Bárhogy is de nagy király lehetsz!

Érdekes! Az eddigi nők akikkel dolgom volt egyiknél sem volt ilyen egyszerű a dolog. Sőt a többségnél nem is megvalósítható. Vagy velem van a baj vagy neked vannak átlag feletti képességeid, hogy így csettintésre megy a csajok befűzése a többesezésre. Bárhogy is de nagy király lehetsz!
(Ez egy válasz andrew88 üzenetére (2021. 11. 25. csütörtök 07:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 25. csütörtök 07:45

Nem nehéz rávenni, csak fiú legyen a harmadik
hidd el, nem kell majd győzködni
aztán ha jól megdugatod valakivel, utána simán bele fog menni a lány beszállóba is

Nem lehet erőltetni, se rávenni.Ha nyitott rá, fogja kérni, vagy csinálni. Esetleg megteszi érted, mert szeret, de Nekem ez így már nem kellene. Az exem is akarta, csak nem velem együtt