Nem vagyok én q-va hogy szobára menjek
Már rávenni sem kell a többes szexre
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 08. 06. vasárnap 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 06. vasárnap 20:16

Törölt felhasználó (69371)

Menjetek szobára, ha ennyire nagy az összhang!

Menjetek szobára, ha ennyire nagy az összhang!
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2017. 08. 06. vasárnap 19:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 06. vasárnap 19:14

Így vélem,így véltem,és így is fogom vélni a továbbiakban is.
Így vélem,így véltem,és így is fogom vélni a továbbiakban is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 08. 06. vasárnap 15:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 06. vasárnap 15:26
Törölt felhasználó (1574052)

A lehető legszebb, és legpompásabb megfogalmazás!

A lehető legszebb, és legpompásabb megfogalmazás!
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2017. 08. 06. vasárnap 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 06. vasárnap 11:30

Szia!
Neked van igazad abban,hogy óvatosan,lassan,fokozatosan próbálod tágítani,feszegetni a határokat,és közben figyeled a reakcióját,hogy meddig mehess el anélkül,hogy baj lenne.A nők egy jelentős része azért sem fog belemenni már abba sem,hogy valaki nézze vagy csak hallgassa őket,miközben a párjával szexel,mert akkor erősen roncsolódna a női önérzetük,a női,hitvesi becsületük.Sokukban nagyon benne van a neveltetésük és/vagy a személyes meggyőződésük miatt az "én nem vagyok olyan nő" érzelemvilág.Ergo nem hűtlenek,nem árulók,nem megcsalók.Mert ha megtennék,akkor magukat többé semmire sem tudnák tartani.Megszűnnének nőnek,hitvesnek,embernek lenni,ami nagyon komoly érzelmi válsághoz,depresszióhoz,és ebből kifolyólag váláshoz,alkoholfüggőséghez,de igazán szélsőséges esetekben akár öngyilkossági kísérlethez is vezethet.Egy nő legfőbb erogén zónája a lelke,az érzelmei.Neki tudnia kell,hogy a párja számára ő A NŐ!Bármit tesz,az nem bűn hitvese szemében!Még azon nők is igénylik ezt a tudatot,kik megélik és élvezik a szexuális nyitottság örömeit!
Neked van igazad abban,hogy óvatosan,lassan,fokozatosan próbálod tágítani,feszegetni a határokat,és közben figyeled a reakcióját,hogy meddig mehess el anélkül,hogy baj lenne.A nők egy jelentős része azért sem fog belemenni már abba sem,hogy valaki nézze vagy csak hallgassa őket,miközben a párjával szexel,mert akkor erősen roncsolódna a női önérzetük,a női,hitvesi becsületük.Sokukban nagyon benne van a neveltetésük és/vagy a személyes meggyőződésük miatt az "én nem vagyok olyan nő" érzelemvilág.Ergo nem hűtlenek,nem árulók,nem megcsalók.Mert ha megtennék,akkor magukat többé semmire sem tudnák tartani.Megszűnnének nőnek,hitvesnek,embernek lenni,ami nagyon komoly érzelmi válsághoz,depresszióhoz,és ebből kifolyólag váláshoz,alkoholfüggőséghez,de igazán szélsőséges esetekben akár öngyilkossági kísérlethez is vezethet.Egy nő legfőbb erogén zónája a lelke,az érzelmei.Neki tudnia kell,hogy a párja számára ő A NŐ!Bármit tesz,az nem bűn hitvese szemében!Még azon nők is igénylik ezt a tudatot,kik megélik és élvezik a szexuális nyitottság örömeit!
Szia!
Neked van igazad abban,hogy óvatosan,lassan,fokozatosan próbálod tágítani,feszegetni a határokat,és közben figyeled a reakcióját,hogy meddig mehess el anélkül,hogy baj lenne.A nők egy jelentős része azért sem fog belemenni már abba sem,hogy valaki nézze vagy csak hallgassa őket,miközben a párjával szexel,mert akkor erősen roncsolódna a női önérzetük,a női,hitvesi becsületük.Sokukban nagyon benne van a neveltetésük és/vagy a személyes meggyőződésük miatt az "én nem vagyok olyan nő" érzelemvilág.Ergo nem hűtlenek,nem árulók,nem megcsalók.Mert ha megtennék,akkor magukat többé semmire sem tudnák tartani.Megszűnnének nőnek,hitvesnek,embernek lenni,ami nagyon komoly érzelmi válsághoz,depresszióhoz,és ebből kifolyólag váláshoz,alkoholfüggőséghez,de igazán szélsőséges esetekben akár öngyilkossági kísérlethez is vezethet.Egy nő legfőbb erogén zónája a lelke,az érzelmei.Neki tudnia kell,hogy a párja számára ő A NŐ!Bármit tesz,az nem bűn hitvese szemében!Még azon nők is igénylik ezt a tudatot,kik megélik és élvezik a szexuális nyitottság örömeit! (Ez egy válasz biszexpasit üzenetére (2017. 08. 06. vasárnap 06:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 06. vasárnap 06:11
Neked van igazad abban,hogy óvatosan,lassan,fokozatosan próbálod tágítani,feszegetni a határokat,és közben figyeled a reakcióját,hogy meddig mehess el anélkül,hogy baj lenne.A nők egy jelentős része azért sem fog belemenni már abba sem,hogy valaki nézze vagy csak hallgassa őket,miközben a párjával szexel,mert akkor erősen roncsolódna a női önérzetük,a női,hitvesi becsületük.Sokukban nagyon benne van a neveltetésük és/vagy a személyes meggyőződésük miatt az "én nem vagyok olyan nő" érzelemvilág.Ergo nem hűtlenek,nem árulók,nem megcsalók.Mert ha megtennék,akkor magukat többé semmire sem tudnák tartani.Megszűnnének nőnek,hitvesnek,embernek lenni,ami nagyon komoly érzelmi válsághoz,depresszióhoz,és ebből kifolyólag váláshoz,alkoholfüggőséghez,de igazán szélsőséges esetekben akár öngyilkossági kísérlethez is vezethet.Egy nő legfőbb erogén zónája a lelke,az érzelmei.Neki tudnia kell,hogy a párja számára ő A NŐ!Bármit tesz,az nem bűn hitvese szemében!Még azon nők is igénylik ezt a tudatot,kik megélik és élvezik a szexuális nyitottság örömeit! (Ez egy válasz biszexpasit üzenetére (2017. 08. 06. vasárnap 06:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Ezt azért próbáld ki előtte , csak eljátszva ,hogy van ott egy pasi , mert én kipróbáltam itthon , hogy megjátszottam egy pasi érkezését és tényleg majdnem abba maradt szex a nejem részéről
Ezt azért próbáld ki előtte , csak eljátszva ,hogy van ott egy pasi , mert én kipróbáltam itthon , hogy megjátszottam egy pasi érkezését és tényleg majdnem abba maradt szex a nejem részéről
Igen ez igy igaz.
(Ez egy válasz monilaci üzenetére (2017. 08. 05. szombat 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
dogging33: Na persze...mert a nők olyan buták, hogy nem esik le neki hogy épp az történik, amiről a négy fal közt álmodoztok!
Nem mellékesen azért benne van a pakliban hogyha egy pasi ilyet megcsinál a párjával, hogy a tudta és beleegyezése nélkül szervezkedik, akkor esélyes hogy nem többes de kettes szex sem lesz egy jó darabig.
Lehet hogy nektek egyes a személyi számotok, de azért hidd el, a nők nem hülyék!
Nem mellékesen azért benne van a pakliban hogyha egy pasi ilyet megcsinál a párjával, hogy a tudta és beleegyezése nélkül szervezkedik, akkor esélyes hogy nem többes de kettes szex sem lesz egy jó darabig.
Lehet hogy nektek egyes a személyi számotok, de azért hidd el, a nők nem hülyék!
Valahogy úgy, ahogy jó pár beírással elmeséltem, a kezdetektől, addig, ami itt is látható pár percben.
Masszírozás, és hasonlók.
Ha nem jó, akkor passz, olvasnék más ötleteket, elképzeléseket.
Masszírozás, és hasonlók.
Ha nem jó, akkor passz, olvasnék más ötleteket, elképzeléseket.
ha rá kell beszélni félig halott dolog neki is akarni kell
Kijelentette hogy ő nem akar ilyesmit.... És hagyjam is békén.... Mondjuk egy vibrátort beszereztünk igy is tudunk mókázni... Meg talán ez egy kis lépés afelé hogy a vibri helyett majd egy férfi vegye birtokba a punciját
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 08. 05. szombat 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 05. szombat 11:16

Szia.
Ha már beszéltek róla, az is valami. Szerintem, ha sokat beszéltek róla, akkor meglehet, hogy kipróbálás szintjén megtetszik a párodnak egyszer csak. Azután, hogy éppen a megfelelő partnert találjátok meg hozzá és ezzel együtt az örömet, vagy párodnak csalódás lesz, az már a következő.
Ha már beszéltek róla, az is valami. Szerintem, ha sokat beszéltek róla, akkor meglehet, hogy kipróbálás szintjén megtetszik a párodnak egyszer csak. Azután, hogy éppen a megfelelő partnert találjátok meg hozzá és ezzel együtt az örömet, vagy párodnak csalódás lesz, az már a következő.
Szia.
Ha már beszéltek róla, az is valami. Szerintem, ha sokat beszéltek róla, akkor meglehet, hogy kipróbálás szintjén megtetszik a párodnak egyszer csak. Azután, hogy éppen a megfelelő partnert találjátok meg hozzá és ezzel együtt az örömet, vagy párodnak csalódás lesz, az már a következő. (Ez egy válasz Gábor 82 üzenetére (2017. 08. 05. szombat 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 05. szombat 10:12
Ha már beszéltek róla, az is valami. Szerintem, ha sokat beszéltek róla, akkor meglehet, hogy kipróbálás szintjén megtetszik a párodnak egyszer csak. Azután, hogy éppen a megfelelő partnert találjátok meg hozzá és ezzel együtt az örömet, vagy párodnak csalódás lesz, az már a következő. (Ez egy válasz Gábor 82 üzenetére (2017. 08. 05. szombat 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Nálunk is hasonló a helyzet.... Gondolat erejéig pár napig beszéltünk róla... Aztán kijelentette hogy ennyi.... Nem akar hármast.. Négyest...
Nálunk is hasonló a helyzet.... Gondolat erejéig pár napig beszéltünk róla... Aztán kijelentette hogy ennyi.... Nem akar hármast.. Négyest...
(Ez egy válasz biszexpasit üzenetére (2017. 08. 05. szombat 07:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 05. szombat 07:19

Szerintem sehogyan nem lehet olyan nőt rávenni aki nem akarja. Az enyém is felizgul szex közben mindenre aztán , meg kijelenti ,hogy ő csak kettesben szereti.
Max ha egy barátnője laza és sokat beszél neki a szexről , úgy talán megfordítható egy nőnek a hozzá állása
Max ha egy barátnője laza és sokat beszél neki a szexről , úgy talán megfordítható egy nőnek a hozzá állása
Szerintem sehogyan nem lehet olyan nőt rávenni aki nem akarja. Az enyém is felizgul szex közben mindenre aztán , meg kijelenti ,hogy ő csak kettesben szereti.
Aztamindenit!
Első lépés - mélyvíz. (a mi véleményünk szerint)
Ha arra gondolok, hogy mi egy mezei nudista strandon léptük meg az elsőt, hát nem semmi a meggyőző készséged!
Első lépés - mélyvíz. (a mi véleményünk szerint)
Ha arra gondolok, hogy mi egy mezei nudista strandon léptük meg az elsőt, hát nem semmi a meggyőző készséged!

Sziasztok!Ha valakinek van valami jó praktikája,ötlete,privátban írjon nekem!A közös poresz nézés nem jó

Az sem én leszek
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 08. csütörtök 23:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 08. csütörtök 23:26
Még a végén lesz olyan, aki el is hiszi

Még a végén lesz olyan, aki el is hiszi

Végül is nem is olyan rossz ötlet!
Hoygha elköteleztétek magatokat a szexuális nyitás felé,akkor nem volt lehetőség arra,hogy féltékenyek legyetek,mert a vágy annyira lekötött titeket,hogy magas fordulatszámon ment a didi-dugi.
Gondolom azért után is megbeszéltétek egymással az élményeiteket,és kölcsönösen hálásak voltatok egymásnak,hogy közvetett módon mások által örömet adtok egymásnak.

Na de Nati!!
Nem mindenki készült egy lélektani kaptafára!Megfelelő módszerekkel meglehet szerettetni az adott hölggyel,hogy számára is rendkívül élvezetes dolog,ha házibaráttal is szexel néhanapján,és idővel bizony nagyobb ribi lehet belőle,mint azokból a csinos tüzes facimádó feleségekből,akik egyből igent mondtak!
Tudok ilyen lelkületű hölgyről!Én "vettem el a szűzességét"!
Mindenki a nulláról kezdi!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 22. csütörtök 23:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 22. csütörtök 23:14

Elég nagy baj, ha rá kell venni.....

Anno az exemet is fokozatosság elve alapján tudtam néhány nem relatíve hagyományos heteroszexuális dologra rávenni/szabadban szex,szem bekötés,kikötözés(persze ésszerűség határán belül),sperma lenyelés/.Ergo nálatok is lehetséges a siker,de csak lépésről-lépésre haladj a saját jól kidolgozott "haditerved" alapján!
Persze semmi sem szentírás,de hátha bejön!Szurkolók nektek!
(Ez egy válasz Gábor 82 üzenetére (2017. 06. 22. csütörtök 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 22. csütörtök 21:38

Tavaly határozott nem volt a válasz... Idén már nem tudom.... Haladunk... Csak lassan