nagyon jok csak drágák
Puncit nyalni bármikor! Addig izgatom a barátnőmet
a nyelvemmel amíg el nem élvez,csak utána dugom
meg.
a nyelvemmel amíg el nem élvez,csak utána dugom
meg.
imádok pinát nyalni
Szeretek puncit nyalni, és a barátnőm is nagyon szereti ha nyalom. Nincs jobb amikor látom hogy elélvez és hogy mennyire jó neki.
szerintem a punci nyalás aleg jobb ami lehet
Imádom a nyalást, ahogy a kedves vonaglik a nyelvem rezdüléseire, ahogy combjai a füleimhez szorulnak, és ahogy a drága teste megfeszül a csúcson.
Nem tudom, van-e még olyan dolog, ami akkora elégedettséggel töltene el, mint amikor sikerül ezt véghez vinni. (Mindig sikerül
)
Nem tudom, van-e még olyan dolog, ami akkora elégedettséggel töltene el, mint amikor sikerül ezt véghez vinni. (Mindig sikerül
)
Érdekes dolog ez, mert a 69 nekem sem kedvencem, pedig a nyalás a mindenem. Talán az baj, hogy teljes odaadással a nőre akarok közben figyelni, és azt szeretem, ha ő is csak magára figyel. De persze, ha a párom vágya a 69 lenne, biztos megtenném neki...!
Csak csatlakozni tudok az elöttem szólokhoz.
Nagyon szeretem a barátnöm punciját nyalogatni, és a nyelvemmel a remegös élvezésig kényeztetni.
Egyszerüen imádom így izgatni, csak kár, hogy nem mindig van kedve hozzá :( pedig nem bánná meg, ha többször hagyná
A 69-ezés szerintem sem rossz dolog, de ahhoz tényleg egy fajta gyakorlat kell, hogy az ember a másikra is tudjon figyelni, épp ezért inkább én is a külön-külön örömszerzés híve vagyok (még
). Bár lehet csak gyakorlás kérdése...
Mindenkinek további jó nyalakodást és a párjának meg hatalmas élvezést!
Nagyon szeretem a barátnöm punciját nyalogatni, és a nyelvemmel a remegös élvezésig kényeztetni.
Egyszerüen imádom így izgatni, csak kár, hogy nem mindig van kedve hozzá :( pedig nem bánná meg, ha többször hagyná
A 69-ezés szerintem sem rossz dolog, de ahhoz tényleg egy fajta gyakorlat kell, hogy az ember a másikra is tudjon figyelni, épp ezért inkább én is a külön-külön örömszerzés híve vagyok (még
). Bár lehet csak gyakorlás kérdése...
Mindenkinek további jó nyalakodást és a párjának meg hatalmas élvezést!
Nem is oly nagy baj az, ha nem tudsz magadra figyelni 69-ezés közben
, legalább tovább tart a jó dolog
, legalább tovább tart a jó dolog
szia! Én is nagyon szeretemaz élvezet ezen részét adni. DE ha szeretnéd én hagynám magam, hogy Te is csináld nekem. Csók...
Csá Akos59!
A "Szeretem, ha meztelenül látják a páromat" témánál pontosan mire gondoltál? (ott ugyanis nem tudtam megkérdezni...)
A "Szeretem, ha meztelenül látják a páromat" témánál pontosan mire gondoltál? (ott ugyanis nem tudtam megkérdezni...)
nyalni vagy nyalatni.....fexem a hátamon és a csaj ráül a számra...
közben markolom a ciciket..nincs annál jobb!!!
De ha közben igazitottok a pózonúgy69 akkor az igazi élvezet a nyalás. szerintem
(Ez egy válasz badboy_ üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 08. csütörtök 18:42
...jaa..igaz!!csak úgy nem megy,hogy közben a másik csaj szopja a farkam..
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 08. csütörtök 19:13
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
De ha közben igazitottok a pózonúgy69 akkor az igazi élvezet a nyalás. szerintem
ja
hu, ezt Én is nagyon szeretem,
(Ez egy válasz badboy_ üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 08. csütörtök 18:42
csak ügyesen !!!
kicsilány!
ma nem vagy valami bőbeszédű!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 14. szerda 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 14. szerda 14:45
csak ügyesen !!!
ma nem vagy valami bőbeszédű!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 14. szerda 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (29760)
csak ügyesen !!!
biztos pont nyalatja a csiklóját és nem ér rá írogatni..
énis szeretek rá ülni a férjem szájára ugy nyalatom magam ki vele

vadmacskafogo

Victoria Sweet