Sziasztok! Egy kellemes emlékemet szeretném megosztani azokkal, akiket érdekel és akik örömmel olvassák. Egy huszonéves párral voltam nemrég. Második hosszú utam volt vidékre, de megérte. Egy parkolóban találkoztunk és meglepetésemre 3-an ültek a kocsiban. Mint kiderült szerveztek még egy fiatal fiút is, így négyes lett belőle. Nekem ez volt az első 1+3-as élményem. Szobára mentünk, kicsit beszélgettünk. Aztán a lány az ágyra dobta magát. Egy feszes fekete ruha volt rajta, ami jól ált a fekete hajához. A ruha kis miniszoknyában végződött, ami igen jól domborodott a fenekén. Mivel a fiúk nem ugrottak mellé az ágyra, én nem bírtam tovább csak nézni, mellé feküdtem és elkezdtem simogatni a fenekét. Közben még valamit beszélgettünk, de mivel így felém fordult elkezdtünk csókolózni. Közben simogattam ahol értem. Jó nagy mellei voltak, így gyorsan levettem a ruháját, hogy eljátszhassak velük. A pasija és a srác közben vetkőzni kezdtek. A pasija lehúzta a bugyiját és elkezdte nyalni, ami nagyon bejött a lánynak, mert csókolózás közben élvezett, kapkodta a levegőt. Nagyon izgató volt így csókolózni vele. Aztán én is levetkőztem és közben a srác szopatta őt. Aztán ketten szopattuk a lányt. Imádta, hogy 3 pasi egyszerre foglalkozik vele. Nyaltuk faltuk egymást, heteró alapon egy jó darabig, aztán a pasija elkezdte dugni szemből, mi meg szopattuk és a melleivel foglalkoztunk. Nagyon jó mellei voltak, tudjátok olyan egész éjszakás. Aztán a srác dugta hátulról, a pasija pihent és meg szopattam őt. Miután a srác is kidőlt, maradt enyém a nő és jó alaposan megdugtam, miközben ők nézték. Kicsit pihentünk, majd a lány mondta, hogy szívesen táncol nekünk. Hát tudjátok egy GO-GO girl is megirigyelhetné ezt a lányt. Nagyon izgatóan ringatta magát és közben meg-megállt leszopni valakit. Táncoltam is vele és két fordulat közben letérdelt szopni. Rendesen odanyomta a seggét a farkamhoz, hogy dugjam meg újra. Meg is dugtuk többször. Igazából kellettünk is hárman neki, mert folyamatosan dugtuk felváltva és újra és újra elélvezett. Nagyon jó volt dugni őt. A végén kérte, hogy a szájába élvezzünk. Mindhármunk ondóját benntartotta a szájában és játszott vele, majd lenyelte. Nagyon jó ki vadmacska ez a lány. Aztán még dumcsiztunk egy kicsit és jöttem haza, mert másnap munka volt. Hasonló élményeket kívánok nektek is.

Herceg31

dick33