engem nagyon izgatna ha látom hogy más férfi dugja vagy szopatja és teleélvezi.
detto
(Ez egy válasz magyarati üzenetére (2025. 11. 12. szerda 06:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon izgat ,izgalmas a fèrje elött dugni a felesègèt.Szertenèm minnèl többször àtèlni ezt.
Sajnos nálunk is pont ez a helyzet.
(Ez egy válasz Trytonn77 üzenetére (2025. 11. 04. kedd 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 04. kedd 18:16
Engem nagyon felizgatna, ha valaki, vagy valakik előttem dugnák a felesègemet!
De sajnos Ő ezt nem szeretnè.
Szeretném átélni, eddig csak mindig utólag jöttem rá.
Sziasztok! Engem is izgatna ha megdugnám valaki feleségét.
Én is szeretném ha a páromat lerendezné valaki
Én is imádom így visszakapni a párom.
(Ez egy válasz Vitya40 üzenetére (2025. 11. 04. kedd 23:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 04. kedd 23:15
Legjobb élmény a szexben,nézni ahogy basszák ,szopatják a feleségem.
Izgató ha spermásan,tág pinával adják vissza....szexy.
Izgató ha spermásan,tág pinával adják vissza....szexy.
Legjobb élmény a szexben,nézni ahogy basszák ,szopatják a feleségem.
Izgató ha spermásan,tág pinával adják vissza....szexy. (Ez egy válasz Xpool01 üzenetére (2025. 11. 04. kedd 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 04. kedd 20:34
Izgató ha spermásan,tág pinával adják vissza....szexy. (Ez egy válasz Xpool01 üzenetére (2025. 11. 04. kedd 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
A legjobb mikor dugom,szopatom más feleségét,párját,főleg ha a pasija,férje ott van közben és nézi,ahogy szétbasszák a párját! És ez izgatja őket,de engem is nagyon!
A legjobb mikor dugom,szopatom más feleségét,párját,főleg ha a pasija,férje ott van közben és nézi,ahogy szétbasszák a párját! És ez izgatja őket,de engem is nagyon!
Engem nagyon felizgatna, ha valaki, vagy valakik előttem dugnák a felesègemet!
A Facebookon? Az hogy lehet, amikor a FB kimondottan prűd, még a festményeken kitakarják a mellbimbót.
(Ez egy válasz aronaron4343 üzenetére (2025. 10. 28. kedd 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 28. kedd 12:11
Tegnap irt rá a feleségemre a Fecebook-on egy ismeretlen pasi, hogy szívesen kinyalná.
Imádom a sztorit, mikor feleség idegenekkel dug a férje tudtával, pláne jelenlétében..
Hány felséget dugtál már kb ?
(Ez egy válasz Nyalka üzenetére (2025. 10. 25. szombat 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 25. szombat 16:32
Nagyon szeretem én is más feleségét kényeztetni! A témában számomra az adja meg a maximális élvezetet, ha az ilyen különleges pillanatok ritkán fordulnak elő. Ez teszi őket igazán felejthetetlenné, és az adrenalin, valamint a vágy egekbe szökik ilyenkor. Szeretem látni a párom szemében, hogy ez számára is egy ritka élmény, és értékeli, hogy igazán különlegesnek érezheti magát ebben a helyzetben.
Nincs is jobb, mint amikor mindketten érzitek, hogy a középpontban van, és ez adja meg a lüktetést. Számomra az a legjobb, amikor én vagyok a hab a tortán, és igyekszem ezt a pillanatot meghálálni. Szeretek kényeztetni, és különösen a hármas élményekben találom meg a legnagyobb örömöt, legyen az heteró felállás vagy más variáció.
Szeretek felváltva, vagy akár közösen kényeztetni, szendvicsezni, kettős behatolással vagy más izgalmas helyzetekben. Ha a feleség szereti, hogy egyszerre két pasival van, az számomra is nagy öröm, és tiszteletben tartom a határokat. A creampie, akár egymás után, vagy egyszerre, szintén nagyon izgató számomra. Szeretem, amikor mások is részt vesznek, és érzem, hogy a punci tocsog, vagy ha többen kényeztetjük ugyanazt a nőt.
A szerelmes csókok, simogatások, és a közös élvezetek mindennél értékesebbek számomra. Ez az élmény minden alkalommal feltölt és megerősít, és mindig keresem azokat a pillanatokat, amikor ez megtörténhet.
Nincs is jobb, mint amikor mindketten érzitek, hogy a középpontban van, és ez adja meg a lüktetést. Számomra az a legjobb, amikor én vagyok a hab a tortán, és igyekszem ezt a pillanatot meghálálni. Szeretek kényeztetni, és különösen a hármas élményekben találom meg a legnagyobb örömöt, legyen az heteró felállás vagy más variáció.
Szeretek felváltva, vagy akár közösen kényeztetni, szendvicsezni, kettős behatolással vagy más izgalmas helyzetekben. Ha a feleség szereti, hogy egyszerre két pasival van, az számomra is nagy öröm, és tiszteletben tartom a határokat. A creampie, akár egymás után, vagy egyszerre, szintén nagyon izgató számomra. Szeretem, amikor mások is részt vesznek, és érzem, hogy a punci tocsog, vagy ha többen kényeztetjük ugyanazt a nőt.
A szerelmes csókok, simogatások, és a közös élvezetek mindennél értékesebbek számomra. Ez az élmény minden alkalommal feltölt és megerősít, és mindig keresem azokat a pillanatokat, amikor ez megtörténhet.
Felismerhette itt valaki? Vagy csak ilyen bátor volt?
(Ez egy válasz aronaron4343 üzenetére (2025. 10. 28. kedd 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Tegnap irt rá a feleségemre a Fecebook-on egy ismeretlen pasi, hogy szívesen kinyalná.
Ha ez téged is izgat miért ne?
szia nem csodálom ami látszik az fincsi is
Szép is volna ha ilyen létezne itt a környékemen is...
Nagyon izgalmas a 3as

Herceg31

Kyra10