engem is érdekelne
(Ez egy válasz ultos üzenetére (2012. 08. 21. kedd 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
engem is érdekel, írd le légyszíve
Klassz!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 21. kedd 01:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 21. kedd 01:13
Törölt felhasználó (832903)

megdugtak, többen is, élveztem a párom is
Nalunk is mukodik ez az izgalom. Isteni...
Akar tobben is.. 4-5 ferfi felvaltva...
Moderálva!
1. Nem társkereső!
2. Klubban ritka a fotózás, hiszen akkor oda a diszkréció...privát buli az más, de ne keverjük a dolgokat...
Ravenna
Moderálva!
1. Nem társkereső!
2. Klubban ritka a fotózás, hiszen akkor oda a diszkréció...privát buli az más, de ne keverjük a dolgokat...
Ravenna
Igazán "érdekesek" a társkeresős képeitek
Jó bulik lehetnek nálatok
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 08. szombat 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 08. szombat 17:55

Törölt felhasználó (861556)

Nalunk is mukodik ez az izgalom. Isteni...
Moderálva!
1. Nem társkereső!
Ravenna
Moderálva!
1. Nem társkereső!
Ravenna
Igazad van privált bulin nem nagyon szoktak fotózni
(Ez egy válasz Gyugyu62 üzenetére (2012. 08. 23. csütörtök 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Tegnap este voltam egy párral
Itt GG-én ismerkedtünk meg a társkeres lapomat küldtem nekik ,számomra felejtethetetlen élmény volt.
Én írtam rájuk ,tetszett amit láttak,nem kértem arcképes személyigazolványos igazoló lapot.
Beszélgettünk pár szót skype-on majd telefonszámcsere. Találkoztunk a belvárosba ,ahol ők kávéztak én ittam egy whisky kólát..I már az asztal alatt fogdosott, egy nagy mosollyal tudta velem ,hogy tetszik amit "érez".nekem is tetszett ,hogy egy idősebb hölgy könyékig a nadrágomban van. Elindultunk I-ékhez .G kinyitotta a lakást és I egyből nekem esett. Smárolás,faszfogdosás,,majd újjazás.I letérdelt elém és miután "kicsomagolt" elkezdett szopni. Miután kellően merevre szopott I. én is kezelésbe vettem .69. A puncija I.-nek csak úgy tocsogott .G. közben nézte ,hogy mit mit csinálunk. és verte a farkát egy széken ülve.I bepucsított elém én megfogtam a derekát és elkaptam.Gyors ütemben ,keményen kúrtam ,közben a haját húztam nem erősen ,de határozottan.I közben a csiklóját izgatta hátranyúlt . Érezhetően nagyot élvezett. A puncija összeszorult. nekem sem kellet sok hogy elmenjek de bírtam még természetesen.Visszafogtam magam é kicsit lassítottam. Közben G még minid csak verte.I. szólt neki ,hogy szeretné a szájában érezni .A vége az lett ,hogy mindketten I. szájába élveztünk.
Nem tudtam ,hogy hova írjam ,de ha G. olvassa izgatott ,hogy szétkúrtam a feleséged!: )
Itt GG-én ismerkedtünk meg a társkeres lapomat küldtem nekik ,számomra felejtethetetlen élmény volt.
Én írtam rájuk ,tetszett amit láttak,nem kértem arcképes személyigazolványos igazoló lapot.
Beszélgettünk pár szót skype-on majd telefonszámcsere. Találkoztunk a belvárosba ,ahol ők kávéztak én ittam egy whisky kólát..I már az asztal alatt fogdosott, egy nagy mosollyal tudta velem ,hogy tetszik amit "érez".nekem is tetszett ,hogy egy idősebb hölgy könyékig a nadrágomban van. Elindultunk I-ékhez .G kinyitotta a lakást és I egyből nekem esett. Smárolás,faszfogdosás,,majd újjazás.I letérdelt elém és miután "kicsomagolt" elkezdett szopni. Miután kellően merevre szopott I. én is kezelésbe vettem .69. A puncija I.-nek csak úgy tocsogott .G. közben nézte ,hogy mit mit csinálunk. és verte a farkát egy széken ülve.I bepucsított elém én megfogtam a derekát és elkaptam.Gyors ütemben ,keményen kúrtam ,közben a haját húztam nem erősen ,de határozottan.I közben a csiklóját izgatta hátranyúlt . Érezhetően nagyot élvezett. A puncija összeszorult. nekem sem kellet sok hogy elmenjek de bírtam még természetesen.Visszafogtam magam é kicsit lassítottam. Közben G még minid csak verte.I. szólt neki ,hogy szeretné a szájában érezni .A vége az lett ,hogy mindketten I. szájába élveztünk.
Nem tudtam ,hogy hova írjam ,de ha G. olvassa izgatott ,hogy szétkúrtam a feleséged!: )
Hát igen!!! Nem semmi!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 09. vasárnap 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 09. vasárnap 11:36
Törölt felhasználó (879570)

Igazán "érdekesek" a társkeresős képeitek

Ezt az izgató farkat én is megnézném egy csajom szájában...
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 10. hétfő 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 10. hétfő 13:54

Törölt felhasználó (787058)

Tegnap este voltam egy párral
Gratulálok,megragadtad a lényeget ,de szerintem el is tévedtél

Én már régóta szeretném kipróbálni a kollégám feleségét!
Nagyon csinos kis teremtés
A főnökom felesége id izgatja a fantáziámat
Igazi baszni való kis dög!
Többször elképzeltem már hogy mit tennék vele !
Ilyenkor mindig ki kell vernem mert nem bírók magammal
Nagyon csinos kis teremtés

A főnökom felesége id izgatja a fantáziámat

Igazi baszni való kis dög!
Többször elképzeltem már hogy mit tennék vele !
Ilyenkor mindig ki kell vernem mert nem bírók magammal

Izgató és megtiszteltetés egy pár intim pillanatába csatlakozni. Van szerencsém egy párhoz akivel kialakult egy intim barati kapcsolat. Mindig élmény az együttlétünk.
Aki kiváncsi a felállásra próbálja ki mindenképpen szerintem.

Aki kiváncsi a felállásra próbálja ki mindenképpen szerintem.
Szerintem a legjobb erzes amikor plusz elvezeteket tudsz nyujtani masoknak es nagyon elvezik...
ez valóban izgató dolog,én nagyon élvezem amikor a pár kitárja magát előttem.

Törölt felhasználó (460456)

ez valóban izgató dolog,én nagyon élvezem amikor a pár kitárja magát előttem.
nálunk az jött be a legjobban amikor moni kettőt szopott egyszerre
nálunk is
(Ez egy válasz monilaci üzenetére (2014. 08. 30. szombat 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 08. 30. szombat 13:31

nálunk az jött be a legjobban amikor moni kettőt szopott egyszerre
Az szerintem is egy kellemes élmény!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 12. 10. szerda 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 12. 10. szerda 11:35
Törölt felhasználó (891291)

nálunk is
én vagyok 100. ti meg basszatok halat (pontyot) jó!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 12. 18. csütörtök 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 12. 18. csütörtök 09:33
Törölt felhasználó (125544)
VIP

Az szerintem is egy kellemes élmény!
Te pedig csukát! Hihihi
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 12. 19. péntek 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 12. 19. péntek 18:15
Törölt felhasználó (908510)

én vagyok 100. ti meg basszatok halat (pontyot) jó!