Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Írd ide le, ha voltál már hármasban. Oszd meg velünk élményeid bárki is vagy a hármasból vagy többesből. Akkor is írj bátran, ha csak álmodozol róla vagy ha szeretnéd rávenni az asszonyt.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Ne személyeskedj, hiszen nem vagyunk egyformák!

Az eddigi hozzászólások

... 6 7 8 9 10 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#141   2016. 04. 09. szombat 17:04
X Törölt felhasználó (1293902)
smile Biztosan sokan így gondolják....
Más Felesége...tiltott gyümölcs....és talán pont ezért...
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 04. 09. szombat 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (974612)
2016. 04. 09. szombat 16:57
Igy van
#142   2016. 04. 11. hétfő 13:03
szexpartnert szexpartnert
Engem is nagyon izgat, ha màs felesègèt dughatom! Főleg, ha egymàs utàn el is mehetünk a punciba, popsiba!
#143   2016. 04. 27. szerda 08:54
Dr.Bláz Dr.Bláz
Engem aztán nem izgat! Nem, nem igazán. Vagyis egyáltalán nem izgat. Már...
Se ez, se az! Én is mindig mások feleségét dugom...

Ők pedig valószínűleg úgy vannak vele, hogy feleségként már nem sajátjuk, ergo:
nem övék a saját "pinájuk", tehát BASSZA AKI AKARJA...
(Na itt van nektek a "mélyfilozófia" - boncógassátok!!!)

meg aztán Astrám van...
#144   2016. 05. 03. kedd 13:07
atos 21 atos 21
Lenni vagy nem lenni,de tényleg hány éves a kapitány,ehhez mit szólsz?
(Ez egy válasz Dr.Bláz üzenetére (2016. 04. 27. szerda 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 27. szerda 08:54

meg aztán Astrám van...
#145   2016. 05. 04. szerda 08:19
Mitibarátság Mitibarátság
,,",izgat vagy nem izgat ez itt a kérdés",,,
(Ez egy válasz Dr.Bláz üzenetére (2016. 04. 27. szerda 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 27. szerda 08:54

meg aztán Astrám van...
#146   2016. 05. 06. péntek 11:42
kisjanko kisjanko
Jó is a más nőjét dugni. Akkor van baj, ha kiderül... boxer crazya
#147   2016. 05. 12. csütörtök 08:06
Mitibarátság Mitibarátság
Így igaz!! finom
#148   2016. 06. 20. hétfő 18:03
X Törölt felhasználó (844726)
Pár évig egy pár házi barátja voltam. A férj kiment Németországba dolgozni, volt egy megállapodás hogy a neje és én bár mikor összejöhetünk és szexelhetünk. Egyik alkalommal mikor jött hozzám a hölgyemény egy kis meglepetés ért. Benyúlt a táskájába és előhúzott egy webcamot, mondván hogy a párja nézni szeretné ahogy szeretkezünk. Egy gyors telepítés után skypen hívtuk a férjet. Elkezdtünk szeretkezni a nejével ő nézte ahogy kényeztetjük egymást, közben verte a farkát. Néha utasította az asszonyt hogy mit hogy csináljon hogyan szopjon hogy lovagoljon a farkamon. A végén mondta hogy ne a punciba élvezzek el hanem közelből szeretné látni ahogy neje szájába és arcára élvezek. Jó ideig különféle pózokban szeretkeztünk, majd mikor élveztem a kamera közelébe helyezkedett el a csaj, én húztam még a farkamon párat, miközben nyalogatta, majd kinyújtotta a nyelvét és úgy spricceltem a szájába meg az arcára. Szép lassan és finoman tisztára nyalogatta a farkam majd az arcáról a szájába terelgette a spermámat és az összeset lenyelte. Mondhatom izgalmas dolog volt ahogy menet közben irányított a férje bennünket. Sajnos a kapcsolatunk megszakadt pedig szívesen átélném még párszor ezt a felállást!
#149   2016. 06. 20. hétfő 18:52
nyíregyí pár nyíregyí pár
mi bevennénk ! wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 20. hétfő 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (844726)
2016. 06. 20. hétfő 18:03
Pár évig egy pár házi barátja voltam. A férj kiment Németországba dolgozni, volt egy megállapodás hogy a neje és én bár mikor összejöhetünk és szexelhetünk. Egyik alkalommal mikor jött hozzám a hölgyemény egy kis meglepetés ért. Benyúlt a táskájába és előhúzott egy webcamot, mondván hogy a párja nézni szeretné ahogy szeretkezünk. Egy gyors telepítés után skypen hívtuk a férjet. Elkezdtünk szeretkezni a nejével ő nézte ahogy kényeztetjük egymást, közben verte a farkát. Néha utasította az asszonyt hogy mit hogy csináljon hogyan szopjon hogy lovagoljon a farkamon. A végén mondta hogy ne a punciba élvezzek el hanem közelből szeretné látni ahogy neje szájába és arcára élvezek. Jó ideig különféle pózokban szeretkeztünk, majd mikor élveztem a kamera közelébe helyezkedett el a csaj, én húztam még a farkamon párat, miközben nyalogatta, majd kinyújtotta a nyelvét és úgy spricceltem a szájába meg az arcára. Szép lassan és finoman tisztára nyalogatta a farkam majd az arcáról a szájába terelgette a spermámat és az összeset lenyelte. Mondhatom izgalmas dolog volt ahogy menet közben irányított a férje bennünket. Sajnos a kapcsolatunk megszakadt pedig szívesen átélném még párszor ezt a felállást!
#150   2016. 06. 20. hétfő 19:06
tatto79 tatto79
#151   2016. 06. 21. kedd 19:48
X Törölt felhasználó (1270462)
Álmodban történt,mert nem kell hozzá web cam, csak skype-laptop,vagy okos telefon.Vagy asztali számítógép vóóóóót? Meg egyáltalán ez túl egyszerű ahogy le lett írva-fogalmazva.Bocsi ez a véleményem.Főleg hogy rendszeesen jártál.......
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 20. hétfő 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (844726)
2016. 06. 20. hétfő 18:03
#152   2016. 06. 21. kedd 22:31
fistingman fistingman
ne kukacoskodj mar, ha hazudik lelke rajta
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 21. kedd 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1270462)
2016. 06. 21. kedd 19:48
Álmodban történt,mert nem kell hozzá web cam, csak skype-laptop,vagy okos telefon.Vagy asztali számítógép vóóóóót? Meg egyáltalán ez túl egyszerű ahogy le lett írva-fogalmazva.Bocsi ez a véleményem.Főleg hogy rendszeesen jártál.......
#153   2016. 06. 22. szerda 09:23
jirzi jirzi
Köszönd meg szépen hogy írt egy történetet. Aztàn hogy neked hihető e azt döntsd el és tartsd magadban. Senkinek nem kell a kedvét elvenni a megosztástól . Olvasnánk a Te történeteidet is .
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 21. kedd 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
#154   2016. 06. 22. szerda 17:47
X Törölt felhasználó (844726)
Ha az adatlapod szerint nyitott kapcsolatban élsz akkor miért műpinát dugsz a videón! Egyébként asztali gépem van. Különben meg azt hiszel amit akarsz! Viszont én megéltem azokat a dolgokat amiről te csak álmodozol!
#155   2016. 12. 24. szombat 17:38
X Törölt felhasználó (1120622)
Nejedet,barátnődet smárolom,tapizom vagy nyalom ki,te közben szophatod a farkamat.
#156   2016. 12. 24. szombat 18:02
X Törölt felhasználó (1483152)
Megdugnám a párodat ha érdekel írj.
#157   2016. 12. 24. szombat 18:20
bpparos bpparos
Sziasztok! Dec 29-31 ig nyíregyházán a pagony wellnes szállodába leszünk....
#158   2016. 12. 24. szombat 20:16
X Törölt felhasználó (1265472)
Sziasztok!
Kellemes karácsonyi ünnepeket mindenkinek!
Szivesen dugnék egy jó kis asszonykát a férjével vagy a férje előtt./Békéscsabán/
#159   2016. 12. 24. szombat 20:42
koma72 koma72
Nagyon szeretem más párját kényeztetni a férje előtt.
Kihez csatlakozhatnék?
sexvelm@citromail.hu
#160   2016. 12. 25. vasárnap 02:25
X Törölt felhasználó (1120622)
Nejedet,barátnődet smárolom,tapizom vagy nyalom ki,te közben szophatod a farkamat.

... 6 7 8 9 10 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Herceg31 Herceg31
Nyitás ideje: 2011. 08. 22. hétfő
Üzenetek: 431db
Utolsó üzenet: 2025. 04. 18. péntek

Hírek

2025. 10. 13. hétfő 08:38
Társkereső rendbe tétele! Kedves Felhasználóink! Sajnos elérkeztünk egy olyan ponthoz, ahol már muszáj kísérletet tenni arra, hogy a társkereső, a céljának megfelelően működjön!! Mint azt bizonyára sokan megtapasztaltátok, a Társkeresőben a keresési találatoknál a nő... Tovább
2025. 10. 09. csütörtök 11:48
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább
2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 999 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 966 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 997 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 931 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 387 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!