(politikai jellegű és személyiségi jogokat sértő kép kimoderálva)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 04. 09. vasárnap 06:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 04. 09. vasárnap 06:53
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 04. 09. vasárnap 06:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
Á, most látom, hogy neked a fekete áll jobban!
S az állandó masztizás sem hagy rajta annyi látható nyomot, mint pld. a piroson vagy fehéren!
SZIA ! KATTANJ RÁ !
S az állandó masztizás sem hagy rajta annyi látható nyomot, mint pld. a piroson vagy fehéren!
SZIA ! KATTANJ RÁ !
csak ez illik rád is
!!
2006. 04. 09. vasárnap 06:53
!!
Törölt felhasználó (7767)
Á, most látom, hogy neked a fekete áll jobban!
SZIA ! KATTANJ RÁ !
SZIA ! KATTANJ RÁ !
bocsi ezért a moderátoroktól
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 04. 09. vasárnap 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 04. 09. vasárnap 12:59
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 04. 09. vasárnap 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2244)
(politikai jellegű és személyiségi jogokat sértő kép kimoderálva)
Kedves Tom1019! a politikai jellegű cuccokat teljesen jogosan törölted, de azért a heti szavazás politikai tartalma is egyértelmű és ennek kapcsán kezdődtek a hozzászólások is. Úgy gondolom hogy nem egyértelműen csak a forumozók a felelősek ezért.
#74 | 2006.04.02

Azčrt ma este 1 ňrŕt adhatnŕtok politikai vitŕra:)
Elvčgre elčg sok fasz van a politikusok kozott:)
Elvčgre elčg sok fasz van a politikusok kozott:)
Érdekes, hogy eddig minden politikai eseményt megnyert a FIDESZ, még ezt a szavazást is, de most ezt elvesztettük! Hogy lehet ez?
Úgylátszik a nagyközönség nem szereti a tangásokat, mert a bugyisok (piros-kék)állnak nyerésre. Én azért vettem az asszonynak 1 sárga tangát de csak kizárólag azért mert tetszik.
Szépen kérlek benneteket ebben a topicban ÚJ SZAVAZÁSOKHOZ ajánljatok témát! Ne chateljetek, és ne postoljatok képeket! A felvetett szavazásokhoz írjatok opciókat is! Köszönjük!
Mivel itt a fazon szezonja lehetne külömbözö mintákra is: kopasz, vékony csík, v alak, háromszög őserdő...
Lehet hogy már volt de 1 évre vissza nem találtam
Lehet hogy már volt de 1 évre vissza nem találtam
A jövő héten,tekintettel a választásokra,betehetnétek valami politika,és szex keveréket,mint a múltkor,sokan is szavaztak rá! A gond csak az,hogy a picsa sem olvassa "illetékes"ezt a topicot,csak mi irkálunk ide feleslegesen,itt már annyi jó ötletet irtak,és erre betesznek ilyen hülyeséget is mint ma,és bocsika,mert nem akartam megbántani senkit!
Értelek Tom,igazad van természetesen
Ja,mčghogy a politikŕn vitŕzunk,
emlčkezzunk, vissza a Brigitta fčle vitŕkra.
Mčg most sem tudom min balhčztatok:))))))9
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 04. 14. péntek 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Ja,mčghogy a politikŕn vitŕzunk,
Szerintem:"Legyen e hét 1 fiml ingyen?"
a mellek méretéről volt már szavazás?
(lapos-pici-embörös-nagy-húb+!)
(lapos-pici-embörös-nagy-húb+!)
Miért itt veritek ki?

GG-ufsz