Párok - Párok, 4-es gabalyodás
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Csak Párok. egymás előtti szex, pár csere és ami bele fér.

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

... 98 99 100 101 102 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#6288   2024. 07. 26. péntek 12:43
attila- attila-
50-es szentendrei pár ismerkedne szintén nudista párokkal, sportos, kisfarkú, bi pasikkal... fotó legyen fent rólatok!
Délegy, Berény, Dunapart, Horváto...
Ismerkedhetünk egy jegeskávé mellett valahol Bp-en, vagy Szentendrén is!
#6287   2024. 07. 26. péntek 12:09
paroskalandok paroskalandok
Csak, hogy a gerinc térkép teljes legyen,
Este csak letiltottak, hogy ne tudjunk köszönő levelet írni nekik,
Miután posztoltunk, már törölték a profiljukat…
Vicc…
Ugyanitt korrekt párokkal továbbra is szívesen ismerkedünk az adatlapunk szerint
(Ez egy válasz Szabiman üzenetére (2024. 07. 26. péntek 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 26. péntek 10:23
Mesélek erre valamit, bár szóló vagyok, így ebben a csopiban annyira nem lájkolnak..
Tegnap a chaten kiírta egy pár (most már elárulhatom a nevüket, mert azóta törölték magukat: Hornywife ), hogy van-e Szentendrén vagy közelében pasi. Mivel én fél órára voltam tegnap onnan, privi, egyeztetés, vagy 10 levél váltás. Ilyenkor nekem általában gyanús, ha egy pár nem akar Viberen rám írni (számot én adok), na de vannak kivételek alapon legyen. Nem tudtam eldönteni, hogy kamu vagy nem, de mivel a megérzéseim nagyon 50-50%-on billegtek, így bele mentem. Tali megbeszélve, sétányon melyik pad, a hölgy szőke, milyen táska, milyen ruha, milyen cipő, a pasi szakállas, milyen nadrág, milyen cipő.
Megérkezem, kiszúrom őket, ott ülnek, eltéveszthetetlen, néznek jobbra, balra honnan érkezem. Várnak. Hátulról oda lépek, "Sziasztok, lehet hogy engem vártok? Szabolcs vagyok, GG". Félmosoly, kezet fogok a pasival, erre azt mondja hát ők senkit nem várnak.. Lefagyás! Mondom biztos? Ekkorát nem tévedhetek. Azt mondják tuti, nem is értik a helyzetet, mit akarok. Zavart mosoly van rajtuk, én tétován állok ott mint egy bohóc. Mondom, "ok, akkor ne haragudjatok", és elandalogtam. Vissza néztem, már mentek is. Egy fagyi a sarkon, és tovább álltak.
Az itteni GG-s levelemre, hogy ez mire is volt jó, már természetesen nem válaszoltak, ma reggelre törölték magukat.
(mielőtt valaki azt hinné, nem vagyok igénytelen, dohányszagú, fogatlan, zsíros hajú visszataszító ember. de ha bármi baj is van, vagy lenne velem, mert olyan van hogy nincs elsőre szimpátia, akkor sem ez a módja..)
Nos, ilyen is van. Csak a felháborodásod ihletett meg, hogy ezt megírjam, sajnos az itteni párok egy jelentős része csak bizonyos dolgok miatt van GG-n, ezek pedig: unalom, üres vágyakozás, férjek titkos feleségdugatása, amiről az asszony nem is tud, és sorolhatnám.

Persze ha még maradt itt olyan pár, aki esetleg komolyan találkozna egy, az adatlapom szerinti pasival, ne habozzon írni..Mától hétvégén lesz időm..Ez már a reklám volt..
#6286   2024. 07. 26. péntek 10:23
Szabiman Szabiman
Mesélek erre valamit, bár szóló vagyok, így ebben a csopiban annyira nem lájkolnak..
Tegnap a chaten kiírta egy pár (most már elárulhatom a nevüket, mert azóta törölték magukat: Hornywife ), hogy van-e Szentendrén vagy közelében pasi. Mivel én fél órára voltam tegnap onnan, privi, egyeztetés, vagy 10 levél váltás. Ilyenkor nekem általában gyanús, ha egy pár nem akar Viberen rám írni (számot én adok), na de vannak kivételek alapon legyen. Nem tudtam eldönteni, hogy kamu vagy nem, de mivel a megérzéseim nagyon 50-50%-on billegtek, így bele mentem. Tali megbeszélve, sétányon melyik pad, a hölgy szőke, milyen táska, milyen ruha, milyen cipő, a pasi szakállas, milyen nadrág, milyen cipő.
Megérkezem, kiszúrom őket, ott ülnek, eltéveszthetetlen, néznek jobbra, balra honnan érkezem. Várnak. Hátulról oda lépek, "Sziasztok, lehet hogy engem vártok? Szabolcs vagyok, GG". Félmosoly, kezet fogok a pasival, erre azt mondja hát ők senkit nem várnak.. Lefagyás! Mondom biztos? Ekkorát nem tévedhetek. Azt mondják tuti, nem is értik a helyzetet, mit akarok. Zavart mosoly van rajtuk, én tétován állok ott mint egy bohóc. Mondom, "ok, akkor ne haragudjatok", és elandalogtam. Vissza néztem, már mentek is. Egy fagyi a sarkon, és tovább álltak.
Az itteni GG-s levelemre, hogy ez mire is volt jó, már természetesen nem válaszoltak, ma reggelre törölték magukat.
(mielőtt valaki azt hinné, nem vagyok igénytelen, dohányszagú, fogatlan, zsíros hajú visszataszító ember. de ha bármi baj is van, vagy lenne velem, mert olyan van hogy nincs elsőre szimpátia, akkor sem ez a módja..)
Nos, ilyen is van. Csak a felháborodásod ihletett meg, hogy ezt megírjam, sajnos az itteni párok egy jelentős része csak bizonyos dolgok miatt van GG-n, ezek pedig: unalom, üres vágyakozás, férjek titkos feleségdugatása, amiről az asszony nem is tud, és sorolhatnám.

Persze ha még maradt itt olyan pár, aki esetleg komolyan találkozna egy, az adatlapom szerinti pasival, ne habozzon írni..Mától hétvégén lesz időm..Ez már a reklám volt..
(Ez egy válasz paroskalandok üzenetére (2024. 07. 26. péntek 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 26. péntek 08:10
Eddig azt hittük jól szűrjük a hülyéket…
Kb 25 levelet váltottunk, s úgy tűnt minden ok,
Nem gond ha valakinek valami közbejön, de hogy ennyire gerinctelen legyen valaki az már igen…
Készülés, idő, energia, utazás, és legfőképp, hogy helyettük másnak nemet mondtunk, ez az igazán zavaró!
Mondjuk ettől még nekünk jól sikerült az este, de az emberi hülyeséget nem értjük
És kíváncsiak lennénk a válaszra tőlük…
#6285   2024. 07. 26. péntek 10:21
albapar albapar
Mi pont ezért csak személyesen ismerkedünk, ha úgy van kedvünk. Étterem, szórakozóhely, fürdők stb.
Múltkorában is egy Szfvári pizzéria teraszán egy kedves pár adta át a helyét. Mint később kiderült párommal már szemezett, még vártunk szabad asztalra. Kicsim mire kinyögte, ezt, és megkérdeztem utánuk menjek-e, már eltűntek...
Izgi volt, kicsit bántuk!
(Ez egy válasz paroskalandok üzenetére (2024. 07. 26. péntek 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem gond ha valakinek valami közbejön, de hogy ennyire gerinctelen legyen valaki az már igen…
Készülés, idő, energia, utazás, és legfőképp, hogy helyettük másnak nemet mondtunk, ez az igazán zavaró!
Mondjuk ettől még nekünk jól sikerült az este, de az emberi hülyeséget nem értjük
#6284   2024. 07. 26. péntek 08:54
ARAUCANA ARAUCANA
Sajnos együtt kell élni ezzel a jelenséggel! Elmult években csak romlott a helyzet!
#6283   2024. 07. 26. péntek 08:14
Miskolci páros Miskolci páros
Mi is ezt hittük, de az emberi butaság határtalan...
Az, hogy nincs gerinc, lassan alapfeltétel.
Ellenben érdekes, mert ezt a mentalitást, csak itthon tapasztaltuk eddig, érdekes módon, más országokban szinte zökkenőmentes volt mindig a szervezés és találkozás...
#6282   2024. 07. 26. péntek 08:10
(Ez egy válasz Miskolci páros üzenetére (2024. 07. 26. péntek 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 26. péntek 08:03
Ahogy tapasztaljuk, itt (is) ez a jellemző. Az, hogy miért, fasz se tudja. 1-2 oldalt megtöltenénk az unatkozó és szórakozó emberek nickjeivel...
#6281   2024. 07. 26. péntek 08:03
Ahogy tapasztaljuk, itt (is) ez a jellemző. Az, hogy miért, fasz se tudja. 1-2 oldalt megtöltenénk az unatkozó és szórakozó emberek nickjeivel...
(Ez egy válasz paroskalandok üzenetére (2024. 07. 26. péntek 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 26. péntek 07:57
Mindenkivel eljátszátok, hogy lebeszélitek a találkozót, majd kedves módon nem jöttök el, s egy “bocs közbejött valami “ üzenet helyett egyszerűen es elegánsan letiltjátok????
Nekünk tegnap este jólesett ez a “korrekt” hozzáállás…
#6280   2024. 07. 26. péntek 07:57
Mindenkivel eljátszátok, hogy lebeszélitek a találkozót, majd kedves módon nem jöttök el, s egy “bocs közbejött valami “ üzenet helyett egyszerűen es elegánsan letiltjátok????
Nekünk tegnap este jólesett ez a “korrekt” hozzáállás…
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 10. vasárnap 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4730015)
2024. 03. 10. vasárnap 17:49
Sziasztok, ma este szívesen fogadnánk egy csini párt Bp
#6279   2024. 07. 26. péntek 07:53
8pleasure8 8pleasure8
Szombaton szívesen meginnánk egy italt, egy kedves, nem dohányzó párral D1-en a folytatás reményével.
Minden párnak válaszolunk.
#6278   2024. 07. 26. péntek 06:35
Dawszi Dawszi
Sziasztok. Párokkal ismerkednènk kevés szabadidőnk kellemes eltöltésére.
#6277   2024. 07. 26. péntek 05:49
veszprémipár veszprémipár
Sziasztok!
Szabad a péntek szombat esténk, esetleg szombat napközbe... keresnénk normális,igényes párt smile
Csak olyanok írjanak akik akarnak is találkozni és nem mondják le az utolsó pillanatban!
#6276   2024. 07. 26. péntek 05:44
naturszeged naturszeged
Holnap megyünk a Három Majomba . Esetleg párok?
#6275   2024. 07. 25. csütörtök 20:35
Suzy80 Suzy80
Sziasztok! Párokat (pasikat nem!) keresünk szabadidőnk kellemes eltöltésére. Nem csak szexre. Ha adatlapunk felkeltette érdeklődéseteket és nem vagytok tőlünk 40-50 km-nél távolabb akkor írjatok PM üzenetet.
#6274   2024. 07. 25. csütörtök 19:34
2020parospar 2020parospar
Párt fogadnánk ma este.
#6273   2024. 07. 25. csütörtök 19:01
Többes1111 Többes1111
Sziasztok! Szombati napon szívesen ismerkednénk párral, párokkal a Balaton déli partján egy kiadós vad élményekben gazdag programra. Akit érdekel kérjük privátban jelezze. üdv: GyésA
#6272   2024. 07. 25. csütörtök 18:34
Ma este pár, aki csatlakozna? (helyileg Miskolc)
#6271   2024. 07. 25. csütörtök 12:07
X Törölt felhasználó (4312922)
Hètvegere párcserés 4-es gabalyodást keresünk, a Dunantulon fèrfi hetero alapon! Utazni tudunk, több Info az adatlapunkon! I&L
#6270   2024. 07. 25. csütörtök 11:00
hazasparos2013 hazasparos2013
Mi is kilàtogatunk de mèg melyik napokon nincs eldöntve!
(Ez egy válasz szimpipar0618 üzenetére (2024. 07. 25. csütörtök 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 25. csütörtök 10:53
Jövőhéten a Sziki nudin leszünk. Lesz innen pár ott ?
#6269   2024. 07. 25. csütörtök 10:53
szimpipar0618 szimpipar0618
Jövőhéten a Sziki nudin leszünk. Lesz innen pár ott ?

... 98 99 100 101 102 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Borotvált pár Borotvált pár
Nyitás ideje: 2004. 11. 05. péntek
Üzenetek: 8268db
Utolsó üzenet: tegnap 21:34

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!