Sziasztok.
Màjus 31.én házibuli jellegű privát partyt szervezünk Piliscsaba mellett!Válogatott vonzó jó fej párokkal,igényes környezetben!
Szívesen látunk még normál vagy sportos testalkatú PÁROKAT,akár kezdőket is,52 éves korig!
Részletekért keressetek bátran privátban . ..... smile
Màjus 31.én házibuli jellegű privát partyt szervezünk Piliscsaba mellett!Válogatott vonzó jó fej párokkal,igényes környezetben!
Szívesen látunk még normál vagy sportos testalkatú PÁROKAT,akár kezdőket is,52 éves korig!
Részletekért keressetek bátran privátban . ..... smile
Hajdúszoboszlói, Debreceni vagy környèki kedves, ápolt pár ismeretsègèt keressük. Ha esetleg ide terveztek nyaralást, hètvègèt, szívesen színesítjük a kikapcsolódást!
Sziasztok! Adatlapunk szerinti Párt keresnénk lehetőleg a közelünkből péntek vagy szombat estére. Privát üzenet várunk
Lehet válogatni, Cegléden és Kerekdombon is lesz naturista est...
(Ez egy válasz nudilove üzenetére (2025. 05. 22. csütörtök 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
és hova melyik fürdöbe
(Ez egy válasz Jozsi1975 üzenetére (2025. 05. 22. csütörtök 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 22. csütörtök 12:00

Sziasztok pentek este ejszakai fürdezesre invitalnank jedves jo kedelyű part ismerkedesre beszelgetesre pancsolasra vagy barmire
Sziasztok pentek este ejszakai fürdezesre invitalnank jedves jo kedelyű part ismerkedesre beszelgetesre pancsolasra vagy barmire
Üdv!
Péntek -Szombat este ha igeny lenne privàt fúvarra valakinek 4 főig,akàr vidéki buliba is hogy tudjátok inni és bulizni!
Természetesen oda-vissza fúvar vàrakozàssal és nem beszàllàssal a buliba!
Péntek -Szombat este ha igeny lenne privàt fúvarra valakinek 4 főig,akàr vidéki buliba is hogy tudjátok inni és bulizni!
Természetesen oda-vissza fúvar vàrakozàssal és nem beszàllàssal a buliba!
Kedves swingerezni vágyók, kezdők és haladóknak egyaránt ajánlott Swinger Yours eseményeink pároknak:
Május 30. Fantasy Island Budapest 9. kerületbe 30-50 fővel
Június 19. Pasitöbbes, Budapest 9. kerület 30-40 fővel
Június 28. Merci és Peti Youngest, csak 45 év alatti korosztálynak, Diósdon medencés party 40-90 fővel
Swinger Yours weboldalunkon találhatóak a bulik , melyre az oldalunkon lehet regisztrálni is, csak szűrt vendégkör fogad mindenkit, szóló hölgyek, urak és párok jelentkezését fogadjuk, a nemek arányára a buli tematikától függően figyelünk!
Május 30. Fantasy Island Budapest 9. kerületbe 30-50 fővel
Június 19. Pasitöbbes, Budapest 9. kerület 30-40 fővel
Június 28. Merci és Peti Youngest, csak 45 év alatti korosztálynak, Diósdon medencés party 40-90 fővel
Swinger Yours weboldalunkon találhatóak a bulik , melyre az oldalunkon lehet regisztrálni is, csak szűrt vendégkör fogad mindenkit, szóló hölgyek, urak és párok jelentkezését fogadjuk, a nemek arányára a buli tematikától függően figyelünk!
Sziasztok
40éves házaspárpár vagyunk bp 17kerből. Baráti extrás kapcsolatra keresünk mindkét részről bi párt.
Az ideális jelöltünk: a hölgy vékony/sportos a srác aktívabb és átlagosnál kicsit méretesebb intimmel.
Helyünk van, de mobilisak vagyunk. Ismerkedés közös programok és persze...
Írjatok priviben
40éves házaspárpár vagyunk bp 17kerből. Baráti extrás kapcsolatra keresünk mindkét részről bi párt.
Az ideális jelöltünk: a hölgy vékony/sportos a srác aktívabb és átlagosnál kicsit méretesebb intimmel.
Helyünk van, de mobilisak vagyunk. Ismerkedés közös programok és persze...
Írjatok priviben
2025.06.08.én tartandó swinger habpartinkat a mai nappal 42 fővel lezártuk.Nagyon köszönjük a jelentkezéseteket!Szeretettel várunk bennekteket a további rendezvényeinken!!
Sziasztok
Péntek estére keresünk haverommal hetero alapon párt vagy lányt, Budapest és környékén.
viber ?
google chat?
bárhol jó, küldünk egészalakos, arcos képet is, ha kértek =) !
30 éves srácok vagyunk, kék szemű, barna hajúak , jófejek, lazák
Péntek estére keresünk haverommal hetero alapon párt vagy lányt, Budapest és környékén.
viber ?
google chat?
bárhol jó, küldünk egészalakos, arcos képet is, ha kértek =) !
30 éves srácok vagyunk, kék szemű, barna hajúak , jófejek, lazák

Igen nézelődünk tovább ahogy a levelünkben is megírtuk.
Tudjuk hogy sok a szájhős de egyszercsak megtaláljuk mi is akit keresünk. Nektek is sok sikert hamár itt a fórumban kell irogatnunk
(Ez egy válasz nudilove üzenetére (2025. 05. 21. szerda 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Tudjuk hogy sok a szájhős de egyszercsak megtaláljuk mi is akit keresünk. Nektek is sok sikert hamár itt a fórumban kell irogatnunk

Garantáltan valós és nagyon jó fej pár... Tapasztaltuk....
(Ez egy válasz AgiZoli4753 üzenetére (2025. 05. 20. kedd 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 20. kedd 14:53

Biszex 48/55 éves Budapesten élő pár keres igényes, kedves, vidám biszex lányokat, párokat, férfiakat közös gabalyodáshoz mindenki mindenkivel alapon. Férfiak között csak orál lehetséges. Egyedülálló pasiknál 18/5 cm a minimum intim méret! Pároknál nincs ilyen elvárásunk. A szimpátia és a kémia megléte miatt arcos és intim fotót fogunk kérni, melyet természetesen viszonzunk. Csak komoly, valós érdeklődők leveleit várjuk! Google chatet használunk, telefonszámot nem adunk ki, és nem kérünk!
lehet itt válogatni de sok a kamus sok sikert
(Ez egy válasz Barbi79 üzenetére (2025. 05. 21. szerda 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 21. szerda 12:36

Szombat napközben meglátogatnánk egy kedves párt ha meghívna.......kis társasjátékra persze!
irtam
(Ez egy válasz Barbi79 üzenetére (2025. 05. 21. szerda 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 21. szerda 12:36

Szombat napközben meglátogatnánk egy kedves párt ha meghívna.......kis társasjátékra persze!
52/52 éves, mindkét részről bi párként keresünk hasonlót. Pasi macis, hölgy nőiesen molett. Hétköznapi szabadidővel rendelkező PÁRT vagy szóló hölgyet keresünk. Pasit nem. Székesfehérvár+50 km. Vibert használunk!
Sziasztok!
Irtam nektek privátban. (Ez egy válasz agermi üzenetére (2025. 05. 20. kedd 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 20. kedd 17:21
Irtam nektek privátban. (Ez egy válasz agermi üzenetére (2025. 05. 20. kedd 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Szerdán 21.-én Esztergomban leszünk. Szívesen ismerkednénk párokkal! Telefon és wiber kell.
Szerdán 21.-én Esztergomban leszünk. Szívesen ismerkednénk párokkal! Telefon és wiber kell.
Szép napot mindenkinek párként párt keresünk péntek ,szombat estére privátban várjuk párok jelentkezését.
Sziasztok!