Sziasztok!
Ma délután, ill estére keresnénk BI párokat, BI urakat
közös, kellemes játékokhoz!
Minden jóban benne vagyunk!
14:00-tól max 21 óráig! megértésetek köszönjük.
Mindenkit szeretettel várunk!
Ma délután, ill estére keresnénk BI párokat, BI urakat
közös, kellemes játékokhoz!
Minden jóban benne vagyunk!
14:00-tól max 21 óráig! megértésetek köszönjük.
Mindenkit szeretettel várunk!
Sziasztok!
Szívesen ismerkednénk párral 3-as, 4-es gabadolyásra. Kevés szabadidővel rendelkezünk, viszont hosszútávra keresnénk a párunkat.
Szívesen ismerkednénk párral 3-as, 4-es gabadolyásra. Kevés szabadidővel rendelkezünk, viszont hosszútávra keresnénk a párunkat.
Sziaszok . Párkénk ismerkednénk párral holnap (vasárnap) Szentgotthárd fürdőben szauna részen,
Kezdő biszex pár keres szintén biszex párt (max 40 éves korig) hosszútávú barátságra. Csak párt keresünk
Fogadni tudó pár ma este?
Ma estére keresünk igényes párt Budapesten.Kölcsönös szimpátia esetén párcserés szexre. Mi 43/50 éves igényes pár vagyunk.Kérjük privátban írjatok.Szép estét mindenkinek.

Sziasztok
Párral ismerkednénk Bpest és környékiekel ápolt szolid egyszerü párokkal
Párral ismerkednénk Bpest és környékiekel ápolt szolid egyszerü párokkal
Ugyan,mindenki keres valakit,legfeljebb kicsit nehezebb találni.(mondjuk alapból is)Ennyiből nehezebb az onlány térben létezni.
Sztem személyesen,pl nudista esteken könnyebb dolgotok lenne,ott van lehetőség őszinte beszélgetésre,megismertetni magatokat másokkal.( : (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 28. szombat 06:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 28. szombat 06:09
Sztem személyesen,pl nudista esteken könnyebb dolgotok lenne,ott van lehetőség őszinte beszélgetésre,megismertetni magatokat másokkal.( : (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 28. szombat 06:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4677606)

Ne bántsátok őket. Ők szervezik így akarják. Ez teljesen bele illik a mai képbe trendbe. Olvasgatom ezen társ keresőt és rá kellett jönnöm, hogy hozzánk hasonló párt nem keres senki. Mivel egy kicsit idősek vagyunk, / már 20-30 éves párok kerültek túlsúlyba/ Kicsit molettek vagyunk / itt ápolt címszó alatt csak csinos nagyon csinos emberek vannak/ .Nem igazán érdekel senkit, hogy mennyire vagy jó fej laza, és főleg EMPATIKUS. Az a felfogás dívik, hogy legyél olyan mint é vagy amit én elképzeltem . Ha egy kicsit is más vaalki az már nem jó. .
10 pontos
(Ez egy válasz AnettBence86 üzenetére (2023. 01. 28. szombat 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Ilyen helyesírással nehéz lesz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 28. szombat 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 28. szombat 13:57

Törölt felhasználó (4151362)

Sziasztok! Pártkeresünk mára ,egymáselőttiszex,női bi ok ,többitszemèjesen ,fogadnitudun kleveleketprivátba.
Sziasztok! Pártkeresünk mára ,egymáselőttiszex,női bi ok ,többitszemèjesen ,fogadnitudun kleveleketprivátba.
Vágyaink megvalósítására (2 férfi+1 nő) keresünk elsősorban erre nyitott,hasonló korú házaspárt, esetleg nem független férfit, 40 év felett, reális és ésszerű távolságon belül.
sziasztok, ma párt keresnénk , fogadni es utazni is tudunk
Sziasztok! Hétfőn, kedden, szerdán szabadok az estéink lányt, illetve párokat keresnünk kellemes időtöltésre. Szentendre és környékén van helyünk. Akit érdekel a dolog privátba írjon!
Sziasztok szép napot!
Sziasztok szép napot!
Igazad van..
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 28. szombat 06:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 28. szombat 06:09
Törölt felhasználó (4677606)

Ne bántsátok őket. Ők szervezik így akarják. Ez teljesen bele illik a mai képbe trendbe. Olvasgatom ezen társ keresőt és rá kellett jönnöm, hogy hozzánk hasonló párt nem keres senki. Mivel egy kicsit idősek vagyunk, / már 20-30 éves párok kerültek túlsúlyba/ Kicsit molettek vagyunk / itt ápolt címszó alatt csak csinos nagyon csinos emberek vannak/ .Nem igazán érdekel senkit, hogy mennyire vagy jó fej laza, és főleg EMPATIKUS. Az a felfogás dívik, hogy legyél olyan mint é vagy amit én elképzeltem . Ha egy kicsit is más vaalki az már nem jó. .
(Ez egy válasz Páros60 üzenetére (2023. 01. 27. péntek 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 27. péntek 10:20

Ha egy 40 éves férfinak potencianövelő szer kell ilyen körülmények között, akkor már rég baj van...

Sziasztok! Ma estére párost keresünk( esetleg hosszabb távra is) afterra. Helyünk van Budapest
Sziasztok mi benne lennénk
(Ez egy válasz JaniAnna üzenetére (2023. 01. 28. szombat 03:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 28. szombat 03:46

Sziasztok
Mi most csinálnánk először de mi úgy szeretnénk először, hogy egymás előtt és esetleg csak a lányok játszadoznának egymással.
Mi a férfi 175/78 a nő 165/78 és hozzánk hasonló párt keresünk! Kép csere után el lehet dönteni, hogy szimpatikusak vagyunk e egymásnak mert nekünk a szimpátia fontos!
Mi most csinálnánk először de mi úgy szeretnénk először, hogy egymás előtt és esetleg csak a lányok játszadoznának egymással.
Mi a férfi 175/78 a nő 165/78 és hozzánk hasonló párt keresünk! Kép csere után el lehet dönteni, hogy szimpatikusak vagyunk e egymásnak mert nekünk a szimpátia fontos!
Sziasztok mi 3 Man vagyunk 2 fiú 1 bi lány 13kerben hely van gyertek el
Sziasztok