Párral ismerkednénk Bács-Kiskunban 25-40 éves kor között.
Monor környéki pár aki csak csajos játékokat keres Csak? Férfiak csak saját párjukat érinthetik.
Sziasztok,
Tata környékéről keresnénk párt,4-es gabalyodáshoz.Valós bi női,heteró ffi részről.
Valamennyire mobilak is vagyunk,mióta újra van benzin a kutakon..
Tata környékéről keresnénk párt,4-es gabalyodáshoz.Valós bi női,heteró ffi részről.
Valamennyire mobilak is vagyunk,mióta újra van benzin a kutakon..

40-es, 50-es bi pasit, párt, hölgyet keresünk...
Szentendrén lakunk!
Szentendrén lakunk!
Mondjuk az adatlapotokon férfit is kerestek, úgyhogy biztos azért írt rátok.
(Ez egy válasz Angyal78 üzenetére (2022. 12. 22. csütörtök 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok pártkeresünk mára vagy holnapra ,beszèlgetès ,zenehalgatás,szex fogadnitudunk leveleket privátba.
Pár ismerkedne.Privi!
CSINOS IGÉNYES PÁRT keresünk PÁRCSERÉRE
Nyíregyhazan
Mi igényes 150/50/23 hölgytagu pár vagyunk
Helyünk van
Viber elérhetőség legyen
Nyíregyhazan
Mi igényes 150/50/23 hölgytagu pár vagyunk
Helyünk van
Viber elérhetőség legyen
Igen írtál. Párt keresünk.
(Ez egy válasz Lacka2315 üzenetére (2022. 12. 22. csütörtök 05:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok írtam üzenetet
(Ez egy válasz Angyal78 üzenetére (2022. 12. 22. csütörtök 05:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 22. csütörtök 05:05

Sziasztok!
Pénteki napon randiznánk adatlap szerint. Elérhetőség fontos

Sziasztok!

4 es párcsere Szabolcsban?
páral ismerkednénk fejérmegyében
Párokkal ismerkednenk hétvégén!

Párt keresünk mindenjóba bennevagyunk ,fogadnitudunk egèszhètenszabadokvagyunk,leveleketprivárta.
CSINOS IGÉNYES PÁRT keresünk PÁRCSERÉRE
Nyíregyhazan
Mi igényes 150/50/23 holgytagu pár vagyunk
Helyünk van
Nyíregyhazan
Mi igényes 150/50/23 holgytagu pár vagyunk
Helyünk van
Köszönöm szépen, de ez ízlés kérdése. Van, akinek én nem jövök be. Önmagában nincs ezzel gond, mi is kaptunk már nemleges választ, ezen nem kell megsértődni. Viszont a válaszlevél alap lenne. Ezek emberi dolgok.
Inkább ilyenek vannak sajnos.
(Ez egy válasz PárosParty11 üzenetére (2022. 12. 20. kedd 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem az elvárással van baj, az mindenkinek van a maga szintjén. A baj az, hogy az ilyenek bunkók, hogy a másikat annyival nem tisztelik meg, hogy egy nemleges válaszlevelet küldjenek. 100 levelet biztos nem kaptak, de nyilván sokat, amiből kb 10% értekelhető. Nálunk is ilyen a helyzet. Viszont, ha nem szóló pasi ír ránk, de nem fér bele az elképzelésünkbe, akkor az a minimum, hogy legalább egy "nem"-et írunk neki.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 21. szerda 06:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 21. szerda 06:48
Törölt felhasználó (4677606)

Szerintem nagy elvárásai lehetnek a párnak mert korban és alakban nagyon vonzóak. Kaphattak minimum száz levelet aki ebből nem tud választani ismerkedni az szerintem baj. Az pedig nagyobb ha nem tiszteljük meg a másik párt azzal, hogy legalább egy nemet írunk. Igaz a nem válaszolás is egy válasz.
Szerintem nagy elvárásai lehetnek a párnak mert korban és alakban nagyon vonzóak. Kaphattak minimum száz levelet aki ebből nem tud választani ismerkedni az szerintem baj. Az pedig nagyobb ha nem tiszteljük meg a másik párt azzal, hogy legalább egy nemet írunk. Igaz a nem válaszolás is egy válasz.
(Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2022. 12. 20. kedd 07:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 20. kedd 07:07

Lehet, hogy fiatal, csini pár vagytok, de a válaszlevél küldése nektek sem az erősségetek.