3-as kapcsolatban élő pár vagyunk (csinos feleség + férj + idős házibarát.)
Olyan csinos lánytagú házaspárt keresünk, akik hosszútávon csatlakoznának hármasunkhoz...
Olyan csinos lánytagú házaspárt keresünk, akik hosszútávon csatlakoznának hármasunkhoz...

Pár ma este aki roszalkodna?
Sziasztok pár aki talalkozna ma este hely van egy vegyes párosal?
Sziasztok! Ma vagy holnap szívesen fogadnánk vagy mennénk párokhoz. Részletek az adatlapon
Korban, testalkatban és vágyakban egymáshoz passzoló ápolt párral ismerkednénk akár ma este

Sziasztok. Ma estére keresnénk programot. Párként szívesen csatlakoznánk házibulihoz. Vagy párral, lánnyal buliznánk. Helyünk van.
Pár ma Igalban....
Privátban várjuk a kontaktot.
Privátban várjuk a kontaktot.
Szép napot ☀️ kis létszámú bulit szervezünk ma estére,várunk kalandozni vágyó hölgyet, párt, eddig már öten vagyunk még négy -öt csatlakozni vágyot várunk
Csajommal most sexelnénk BP
Párt keresünk maestére ,fogadnitudunk leveleketprivátba.
Parommal keresunk part , cserere
27 fiu 30 no nyitottak vagyunk , yzep holgy szep férfi erdekel. )

Sziasztok pár aki találkozna ma késö este?
Ma este fogadni tudó pár?
Sziasztok
Sziasztok!
Debrecenben keresünk egy hozzánk hasonló párt szombat estére. Női bi, párcsere ami vonz minket.
Debrecenben keresünk egy hozzánk hasonló párt szombat estére. Női bi, párcsere ami vonz minket.
Sziasztok. Mi egy negyvenes éveiben járó pár vagyunk, szívesen ismerkedünk korban és alkatban hozzánk illő párral, előny ha Borsod, Hajdú és Szabolcs megyei ék vagytok. További szép napot mindenkinek.
Sziasztok! Ozora fesztiválra jön valaki esetleg? Gabalyodhatnánk....

Ma este görbe estét csapnánk egy párral, Egerben. Nálunk végződő programmal, mondjuk stranddal. Holnap pedig jön néhány ismerős pár, lány, és srác, sutogetes, zene, játék a terv. Párok lányok érdeklődésèt, csatlakozását örömmel fogadjuk. Szóló srác most nem. Szállás van, akár egesz hétvégére.
Sziasztok!Én egy 36 éves pasi vagyok!lányokat,párokat keresek minden jóra!Hetero vagyok, Várpalotán van helyem! 180magas, 90 kiló, kék szem, sok tettoo!Ha úgy van akkor tudlak téged-titeket fogadni!
Sziasztok párral ismerkedünk barátkozunk minden földi jóra