Párként párokkal ismerkednénk, női bi fontos!
Pártkeresünk maestére ,fogadnitudunk ,leveleketprivátba.
A hétvégén kalandot keresünk, lehetőleg párt keresünk nem az ország túloldaláról. Bi csak lányoknál elfogadott.
A hétvégén kalandot keresünk, lehetőleg párt keresünk nem az ország túloldaláról. Bi csak lányoknál elfogadott.

Szeretnénk ismerkedni hozzánk hasonló párokkal mind korban, külsőben, intelligenciában és igényességben.
Ha ti is hasonlóan gondolkodtok, akkor ne habozzatok, próbáljuk meg!

Nem egyéjszakás kalandot keresünk csupán.
Puszi
É+Á

sziasztok.
julius 9-10.-en delegyházat illetve gardonyi nudit szeretnénk meglátogatni.mi 45 48 éves házaspár vagyunk,nem vagyunk modellek de nagyon szeretjük a kellemes játékokat,nálunk a nöi bi elöny,a férfi kizárt.
ha van kedvetek csatlakozni szívesen ismerkednénk,csak párokkal vagy szóló holgyel.
Férfiakat szólóban nem keresünk köszönjük
julius 9-10.-en delegyházat illetve gardonyi nudit szeretnénk meglátogatni.mi 45 48 éves házaspár vagyunk,nem vagyunk modellek de nagyon szeretjük a kellemes játékokat,nálunk a nöi bi elöny,a férfi kizárt.
ha van kedvetek csatlakozni szívesen ismerkednénk,csak párokkal vagy szóló holgyel.
Férfiakat szólóban nem keresünk köszönjük
Tegnap még volt
(Ez egy válasz Garry77 üzenetére (2022. 07. 06. szerda 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszi, akkor nem tévedtem.
(Ez egy válasz Páros60 üzenetére (2022. 07. 06. szerda 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Pár vagyunk, párt keresünk hosszútávra!
Nincs!
(Ez egy válasz Garry77 üzenetére (2022. 07. 06. szerda 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Van ilyen nevű pár ? Én nem találom...
(Ez egy válasz nudiandmore üzenetére (2022. 07. 04. hétfő 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 04. hétfő 13:00

Sziasztok!
Szopatni szerető biszex srávot keresek akivel elmehetnénk Cuckoldpar9484 -hez. (Velük már megbeszéltem.) Képed legyen....
Szopatni szerető biszex srávot keresek akivel elmehetnénk Cuckoldpar9484 -hez. (Velük már megbeszéltem.) Képed legyen....
Alkalmi partneremmel keresünk egy nyitott bi párt 40-50 éves korosztályból átlagos alkattal, csupasz intim terület! Kecskeméten helyet tudunk biztosítani hétköznap a nappali órákba! Csak párt keresünk és mind két részről bi legyen! Köszi előre is leveleteket!
Sziasztok ! Ma délegyen leszünk . Szívesen ismerkedünk párral , hölggyel .
Sziasztok a hétvégén Cegléd en vagyunk a fürdőben, párokat keresünk aki csatlakoznál hozzánk
Sziasztok szombat este le utazunk Balcsira vagy Velencei tóhoz 30 as 40 párokat keresünk privi.
Ma estére párt/párokat esetleg bi lányt keresünk. Hely nálunk adott.
Párral ismerkednénk
Sziasztok, még mindig keresünk szombat estére, azaz vasárnap hajnalra párokat !!!
Július 8-9 .
Helyünk van , de Budapesten belül utazunk is. ..
Július 8-9 .
Helyünk van , de Budapesten belül utazunk is. ..
Sziasztok!
Sziasztok! 40es Édes kedves páros vagyunk ma estére fogadnánk 3. Kerületi lakásunkba izgi párt. Lányos játékok ,minden jöhet!