Hol van az a vallallta?
Figyelem! Figyelem!
25-26.ra szeretnék egy többes partyt össze hozni. A helyet tudom bizonyítani. A párom elküldtem nyaralni, így egyke vagyok. Egy 6-8fős szexre éhes párt, lányokat várok. Férfi részről hetero alapon. Én egy 45 éves, 180 magas,85kg, átlagos testalkatú férfi vagyok. Kopaszra nyírt haj, tetoválás és kőrszakál. 19cm intim mérettel. Többesben jártas. Az érdeklődők emailban jelentkezhetnek a többit ott. feny7700@gmail.com
25-26.ra szeretnék egy többes partyt össze hozni. A helyet tudom bizonyítani. A párom elküldtem nyaralni, így egyke vagyok. Egy 6-8fős szexre éhes párt, lányokat várok. Férfi részről hetero alapon. Én egy 45 éves, 180 magas,85kg, átlagos testalkatú férfi vagyok. Kopaszra nyírt haj, tetoválás és kőrszakál. 19cm intim mérettel. Többesben jártas. Az érdeklődők emailban jelentkezhetnek a többit ott. feny7700@gmail.com
Párokat vagy szóló hölgyet keresünk kellemes gabalyodasra és parcserere helyünk van dunakeszin esteink szabadok ha benne vagytok írjátok privátban
Sziasztok 36/41 pár vagyunk párt keresünk egymás előtti szex orális parcserére viber legyen Dunakeszi és környéke
Sziasztok! 06.20-tol Balatonberenybe leszunk a nudista kempingben parokkal szivesen ismerkedunk biszex alpon
Sziasztok.paral toltenenk a napot.
Ma este Tatabányán keresünk párokat, hölgyeket, férfiakat!

Párt keresünk maestére fogadnitudunk leveleketprivátba.
Sziasztok!Pár ismeretségét keressük baráti szex kapcsolatra.
Sziasztok! Szívesen ismerkednénk párokkal! Fogadni tudunk! De utazni is!
Párral ismerkednénk, hancúróznánk..
Sziasztok!
Júnis 24 -25 re keresünk egy párt vagy párokat akikkel közösen eltölthetnék a napot vagy éjszakát.
Ha pár vagytok és terveztek ilyesmit akkor adatlap olvasása után privát levélben jelezzétek.
Félre értések elkerülése végett CSAK párok ,helyünk nincs de tudunk utazni.
Júnis 24 -25 re keresünk egy párt vagy párokat akikkel közösen eltölthetnék a napot vagy éjszakát.
Ha pár vagytok és terveztek ilyesmit akkor adatlap olvasása után privát levélben jelezzétek.
Félre értések elkerülése végett CSAK párok ,helyünk nincs de tudunk utazni.
Perverz párokat keresünk
Júl.31-Aug.2.Siófokon párt keresünk,privátban részletek.
Sziasztok! Szombat délutántól ott leszünk.
(Ez egy válasz Mocispasi000000 üzenetére (2022. 06. 10. péntek 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 10. péntek 08:08

Sziasztok! Vasárnap Balatonaligán leszünk , párok , lányok , esetleg fiúk csatlakozásának örülnénk
Sziasztok jövő héten Hévízen pihenünk ismerkednenk barátkoznak párral
30 éves pár vagyunk. Lánnyal vagy parral ismerkednénk
Párokak keresünk maestére női bi ok fogadnitudunk ,leveleketprivátba.
Párokat keresünk maestére ,női bi ok,fogadnitudunk ,leveleketprivátba.
Sziasztok! Balatonkenese ma holnap valakik, ismerkedés lazulás stb