Szèp napot.Mièrt ne találnának.Hölgy,fiatal csinos.Pasi rendesen telt,de nagy mèret.Sokan akár ikyet is keresnek.De nincs elvárás párcsere.Igy mèg könnyebb.
(Ez egy válasz tobbeselmenyek üzenetére (2022. 02. 23. szerda 21:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 23. szerda 21:58

Szia! Szóló pasis adatlappal, 186/115 paraméterekkel biztos sok jelentkező lesz

Sziasztok! Szivesen ismerkednénk párokkal! Fogadni tudunk!
Köszönöm az észrevételt.Igazán jól esik hogy ennyire aggodsz az adatlapom miatt
(Ez egy válasz tobbeselmenyek üzenetére (2022. 02. 23. szerda 21:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 23. szerda 21:58

(Ez egy válasz RichardGere üzenetére (2022. 02. 23. szerda 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 23. szerda 21:17

Sziasztok én 50 potens vagyok jó mérettel párom 26 éves csinos.Keresünk egy szimpatikus párt egymás előtti szexre szimpátia esetén lehet partner csere is.Fiatalabb korosztálybol és vékony testalkattal.
Sziasztok én 50 potens vagyok jó mérettel párom 26 éves csinos.Keresünk egy szimpatikus párt egymás előtti szexre szimpátia esetén lehet partner csere is.Fiatalabb korosztálybol és vékony testalkattal.
Sziasztok!Szívesen ismerkedünk párral.
Ma este párral huncutkodnánk..
Sziasztok
Pènteken este
Pár vagy kisebb házibuli Győr ès környèkèn ?
Pènteken este
Pár vagy kisebb házibuli Győr ès környèkèn ?
Párt keresünk ahol csak a lány bi 46 éves korig. Vékony, sportos és normál testalkatú párokat keresünk. Ne az ország túlsó oldaláról.
Sziasztok most hétvégén 25,26,27 én Duna Relax Hotelban leszünk Ráckevén párral vagy lánnyal szivesen taliznánk.
Sziasztok.A hetvegen part fogadnank.
Sziasztok! Szivesen ismerkednénk párokkal! Fogadni tudunk!
sziasztok, párt keresünk, a nő bi a férfi nem, a balaton környékén keresünk 25-45 év között
Sziasztok! Ma este szívesen fogadnánk párt az otthonunkban Móváron.
Németországba, Mühldorf környékén keresünk Férfit nagy intimmel 3. Beszálónak kizárólag heteroszexuális vonalon a hölgy örömére
Biztos már kávémérgezést kaptak az ismerkedéstől!
(Ez egy válasz emb63 üzenetére (2022. 02. 19. szombat 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 19. szombat 14:20

Sziasztok! Miért szerintünk ha valaki nem lakik egymástól nagyon távol miért ne?
Sziasztok kesö este par hely van.
Sziasztok
Sziasztok
Pár ma este Miskolc Eger Kke
Pár ma este Miskolc Eger Kke
Sziasztok. Hosszú távú ismeretséget keresünk értelmes párral. Adatlapon képek miegymás, ha érdekel nézd meg.