Olyan párt keresünk, akik szeretik a férfi biszex játékokat.
Párcsere, fiú a fiúval, lányok felcsatolhatóssal...
Budapestiek vagyunk, helyünk is van.
Csak pároknak válaszolunk.
Párcsere, fiú a fiúval, lányok felcsatolhatóssal...
Budapestiek vagyunk, helyünk is van.
Csak pároknak válaszolunk.
Fiatal, csini, vidám, szenvedélyes, kitartó pár vagyunk. Hozzánk hasonló párt keresünk párcserés gabalyodásra. Női bi-t szeretjük, de nem elvárás. Fogadni és utazni is tudunk. Hétköznap és hétvégén, napközben és este is. Mi tényleg mindketten szeretünk sexelni 4-esben.

Ma kora este szívesen ismerkednénk egy nemdohányzó párral egy ital mellett.
Négy igen esetén akár nálunk is folytathatjuk.
Budapest. Párok.
Négy igen esetén akár nálunk is folytathatjuk.
Budapest. Párok.
sziasztok ma párral taliznánk, utazni tudunk
Rossz csoporban vagy Géza!
(Ez egy válasz NagyesVastag22cm üzenetére (2025. 06. 28. szombat 00:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 28. szombat 00:07

Mostanra, ma estére keresek párt vagy nőt ! Zuglóban vagyok, de utazom szívesen.
30 éves jófej, laza srác vagyok, kék szem, barna haj 22cm intim
viber, google chat. bárhol jó nekem a kapcsolatfelvétel írj privátban és kereslek.
viber, google chat. bárhol jó nekem a kapcsolatfelvétel írj privátban és kereslek.
Jövőheten szivesen ismerkednenk, párokkal Keszthely, környékén ha felkeltettük érdeklődéseteket írjatok privátban
Ma este korban passzoló párral csavarognánk Budapesten. Ha csatlakoznátok egykét italra, írjatok!
Dèlegyházán töltjük a mai napot, estèt!
Szívesen ismerkednènk!
Szívesen ismerkednènk!
Sziasztok! Párt fogadnánk ma estére
Mostanra, ma estére keresek párt vagy nőt ! Zuglóban vagyok, de utazom szívesen.
A második sorod pont ránk illik. Eleinte több férfitől kaptunk levelet, mint pártól. Már mi sem válaszoltunk, mert ha ment a válasz hogy csak csaj vagy pár, jött a válasz: hogy vele pedig jól járnánk, nem bánnánk meg, stb. Szánalmas!
(Ez egy válasz cucik üzenetére (2025. 06. 27. péntek 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 27. péntek 15:34

No igen ilyen is van. Mondjuk ez két részre bontható. Az egyik amit te írsz. A másik ha pl egy pár másik párt keres amit ugye le is ír. Erre pasi jelentkezik. Az is a társadalom leképzese, funkcionális analfabétizmus
. Kb olyan mintha valaki hirdet egy piros Suzukit de minden áron a zöld Opelt akarják tőle megvenni

Teljesen kezdő valós párként keresünk!! Megkeresés privát üzenetben!
Sziasztok! Újra itt! Továbbra is keresünk egy diszkrét titoktartó molettebb párt baráti kapcsolat céljából, talán többre is! Ez szimpátián alakul! Mi 50-es házaspár vagyunk, és vasárnaptól Balatonlellén nyaralunk egy hétig! Érettebb korosztály előny!
Sziasztok...
Utazóban vagyunk Budapest felé..
Esetleg ha aktuális lessz később is... (Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2024. 08. 23. péntek 06:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Utazóban vagyunk Budapest felé..
Esetleg ha aktuális lessz később is... (Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2024. 08. 23. péntek 06:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Fogatok is párt?
(Ez egy válasz fakoandi76 üzenetére (2025. 06. 27. péntek 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 27. péntek 16:13

sziasztok, szombaton párt keresunk ,49 es 50 vagyunk,utazni tudunk
Ma este párral kalandoznánk. Bp vagy környékén
Sziasztok!
Ma este Pápa és Győr között lenne szimpi pár?
Ma este Pápa és Győr között lenne szimpi pár?
sziasztok, szombaton párt keresunk ,49 es 50 vagyunk,utazni tudunk
Szeretnék gabalyodni páromal. Tud valaki? Kamu nélkül
No igen ilyen is van. Mondjuk ez két részre bontható. Az egyik amit te írsz. A másik ha pl egy pár másik párt keres amit ugye le is ír. Erre pasi jelentkezik. Az is a társadalom leképzese, funkcionális analfabétizmus
. Kb olyan mintha valaki hirdet egy piros Suzukit de minden áron a zöld Opelt akarják tőle megvenni
(Ez egy válasz jockey111 üzenetére (2025. 06. 27. péntek 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 27. péntek 12:51

Viszont ott a másik véglet, mikor mondjuk úgy jelentkezel egy hirdetésre normális hangnemben, kulturáltan és válaszra sem méltatnak. Az mennyire korrekt?!