Sziasztok!párral ismerkednénk!
Péntek esete párral találkoznánk! Minden más infót privátba.
Ma párral, párokkal szívesen találkoznánk!
Sziasztok, Párrokal ismerkednénk! Adatlap szerint! Csak is párokat keresünk,
Nyaral esetleg valaki Horvátország Fiume környékén?
50-es szentendrei pár randizna ma Szentendrén egy fagyi, vagy jegeskávé mellett párokkal!
Sziasztok . Most augusztus 18 és 19 re keresünk párt
Sziasztok hètvègère keresünk párt női bi párcserès szexre.
Sziasztok! Napsütéses időjárás esetén, augusztus 21-én délután 13 órától szeretnénk bérelni Alsóörsön néhány órára, 5-6 személyes vitorlást egy barátunkkal közösen, aki ért a kezeléséhez. Ha volna olyan 35-50 év közötti, hozzánk hasonlóan sportos testalkatú pár, akiket költség megosztással érdekel egy ilyen program, ahol kötetlenül lehetne ismerkedni, beszélgetni, várjuk privátban a levelüket.
Sziasztok!
Békés megyei párként várjuk másik pár vagy férfi, nő jelentkezését, kölcsönös szimpátia esetén bármi is lehet a dologból heteró vonalon.
Helyel rendelkezünk, várjuk a jelentkezőket, sziasztok!!!
Békés megyei párként várjuk másik pár vagy férfi, nő jelentkezését, kölcsönös szimpátia esetén bármi is lehet a dologból heteró vonalon.
Helyel rendelkezünk, várjuk a jelentkezőket, sziasztok!!!
Sziasztok!
Lenne kedve csatlakozni hozzám egy hajós túrára hölgynek vagy párnak, hajón napozás , supozas , Keszthely környéken vagyok, írjatok bátran mindenkinek jár egy különleges nap. Este a naplementében meztelenül csobbanni ezt nem szabad kihagyni . Üdv Gyula
Lenne kedve csatlakozni hozzám egy hajós túrára hölgynek vagy párnak, hajón napozás , supozas , Keszthely környéken vagyok, írjatok bátran mindenkinek jár egy különleges nap. Este a naplementében meztelenül csobbanni ezt nem szabad kihagyni . Üdv Gyula
50-es szentendrei pár randizna ma Szentendrén egy fagyi, vagy jegeskávé mellett párokkal!
Sziasztok a jövő hétre keresnénk párt korban alkatban hozzánk illőt fogadni tudunk. ZsuTi

Szivesen taliznank, párral helyünk van, fogadni tudunk esteink ejszakaink szabadok, ha felkeltettük érdeklődéseteket írjatok privátban
Sziasztok.
Hétvégére keresünk egy párt. Mi vidám, normál testalkatú, 43/47 éves hetero pár vagyunk. Utazni tudunk, fogadni nem igazán. Gy/S
Hétvégére keresünk egy párt. Mi vidám, normál testalkatú, 43/47 éves hetero pár vagyunk. Utazni tudunk, fogadni nem igazán. Gy/S
sziasztok, a hétvégére párt keresunk, 48 es 49 vagyunk, fogadni es utazni is tudunk,
Sziasztok.
Aug.24.én házibuli jellegű bulit szervezünk Zsámbék mellett!Akik valós vonzó párokkal szeretnének ismerkedni,jó hangulatban kötelezettségek nélkül,szívesen látjuk a jelentkezéseiteket!Normál vagy sportos testalkattal,50-52 éves korig,akár kezdőket is!!Színvonalas ételekkel,szép környezetben barátságos jó fej párokkal!
Részletekért keresstek bátran privátban!
Aug.24.én házibuli jellegű bulit szervezünk Zsámbék mellett!Akik valós vonzó párokkal szeretnének ismerkedni,jó hangulatban kötelezettségek nélkül,szívesen látjuk a jelentkezéseiteket!Normál vagy sportos testalkattal,50-52 éves korig,akár kezdőket is!!Színvonalas ételekkel,szép környezetben barátságos jó fej párokkal!
Részletekért keresstek bátran privátban!

Sziasztok . Írtunk
(Ez egy válasz CoupleToFunWith üzenetére (2024. 07. 02. kedd 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 02. kedd 09:49

Sziasztok!
Várjuk korunkbeli párok jelentekését, ismerkedésre, hosszabbtávú baráti kapcsolatra. Ha érdekel titeket, ne habozzatok, írjatok!
Anna és Bence
Várjuk korunkbeli párok jelentekését, ismerkedésre, hosszabbtávú baráti kapcsolatra. Ha érdekel titeket, ne habozzatok, írjatok!

Anna és Bence
Sziasztok! Budapesti korunk beli párral ismerkednek
Sziasztok. 34 éves pár, párt keres képek videók cseréjéhez, webcamhoz.