Sziasztok pár aki ismerkedne?
Sziasztok pár vagyunk párt keresünk kezdők vagyunk
Ma estére keresnénk, ffi vagy pár.
Sziasztok! Szivesen ismerkednénk párokkal! Fogadni tudunk!
Sziasztik párral ismerkednenk aki tud utazni kesö este vagy nagy méretü ffi de nem minden áron.
Sziasztik párral ismerkednenk aki rud utazni kesö este vagy nagy méretü ffi de nem minden áron.
Budapesti házaspár vagyunk és DL talikra, házibulikra keresünk 40 év alatti párokat.
Pécs környékén korban alkatban hozzánk illő párokkal ismerkednénk.
ZsuTi
ZsuTi

Sziasztok párokkal ismerkednénk akár taliznánk és ma este egy jó 4es???
És nem profikat keresek akiknek dugig van irva az adatlapja nekem az semmit nem jelent.Egy szimpatikus barátságos pár kell
(Ez egy válasz RichardGere üzenetére (2022. 02. 24. csütörtök 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 24. csütörtök 10:06

Láttam én már itt annyi kamu profilt és beteges képkéregetőt.Ha vki mer talizni nem kell adatlapos profil.Egyébkén magasságomhoz képes viselhető a súlyom nem vagyok kövér
Láttam én már itt annyi kamu profilt és beteges képkéregetőt.Ha vki mer talizni nem kell adatlapos profil.Egyébkén magasságomhoz képes viselhető a súlyom nem vagyok kövér
(Ez egy válasz páros04 üzenetére (2022. 02. 24. csütörtök 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 24. csütörtök 08:16

Szèp napot.Mièrt ne találnának.Hölgy,fiatal csinos.Pasi rendesen telt,de nagy mèret.Sokan akár ikyet is keresnek.De nincs elvárás párcsere.Igy mèg könnyebb.
Szèp napot.Mièrt ne találnának.Hölgy,fiatal csinos.Pasi rendesen telt,de nagy mèret.Sokan akár ikyet is keresnek.De nincs elvárás párcsere.Igy mèg könnyebb.
(Ez egy válasz tobbeselmenyek üzenetére (2022. 02. 23. szerda 21:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 23. szerda 21:58

Szia! Szóló pasis adatlappal, 186/115 paraméterekkel biztos sok jelentkező lesz

Köszönöm az észrevételt.Igazán jól esik hogy ennyire aggodsz az adatlapom miatt
(Ez egy válasz tobbeselmenyek üzenetére (2022. 02. 23. szerda 21:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 23. szerda 21:58

(Ez egy válasz RichardGere üzenetére (2022. 02. 23. szerda 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 23. szerda 21:17

Sziasztok én 50 potens vagyok jó mérettel párom 26 éves csinos.Keresünk egy szimpatikus párt egymás előtti szexre szimpátia esetén lehet partner csere is.Fiatalabb korosztálybol és vékony testalkattal.
Sziasztok én 50 potens vagyok jó mérettel párom 26 éves csinos.Keresünk egy szimpatikus párt egymás előtti szexre szimpátia esetén lehet partner csere is.Fiatalabb korosztálybol és vékony testalkattal.
Sziasztok!Szívesen ismerkedünk párral.
Ma este párral huncutkodnánk..
Sziasztok
Pènteken este
Pár vagy kisebb házibuli Győr ès környèkèn ?
Pènteken este
Pár vagy kisebb házibuli Győr ès környèkèn ?