Sziasztok!
November 24-26 közt a Gyulai Corvin ban leszünk, szívesen ismerkednénk párokkal esetleg pasikkal adatlapunk alapján!
Privát leveleiteket várjuk!
Szép estét mindenkinek!!
November 24-26 közt a Gyulai Corvin ban leszünk, szívesen ismerkednénk párokkal esetleg pasikkal adatlapunk alapján!

Privát leveleiteket várjuk!
Szép estét mindenkinek!!

Párokkal ismerkednénk!
Párokat keresünk holnap estére iszogatás buli sex helyünk van
Üdv,a mai naptól vasàrnapig a gyulai Corvinban leszünk,ha esetleg hasonló pàr lenne innen,szívesen ismerkednènk.
Én meg pasi, és enyhe Bi... csak érteném miért lettem tiltva ok nélkül lehet megérteném
de lehet ( elmondjátok nekem )
de lehet ( elmondjátok nekem )
November közepén 4 napot Harkányban leszünk párommal a fürdőben, szivesen ismerkedünk csak párokkal!!
Bi pasi csatlakozna párokhoz mindkét fél örömére utazni tudok
Sziasztok
Szombaton estére keresünk olyan Lányt vagy Párt Női bi párcserés többes játékra akiknek volna kedve csatlakozni 2 fiú 1 lány felálláshoz.
45 èves kor ig keresünk maximum.
Szombaton estére keresünk olyan Lányt vagy Párt Női bi párcserés többes játékra akiknek volna kedve csatlakozni 2 fiú 1 lány felálláshoz.
45 èves kor ig keresünk maximum.
Péntek Szombatra keresünk párokat helyünk van Kecskemét mellett
Pénteken okt. 27. vagy szombaton okt. 28. estére varunk párokat, lányokat, fiúkat. Töltsünk el együtt egy izgalmas estét. Helyünk van!
Sziasztok! Szívesen ismerkednènk szimpatikus párral, akik ugyanúgy mint mi a párcserèt és a női bit rèszesítik előnyben! Természetesen minden megoldàs érdekes lehet ami a négyes felállást illeti!

Sziasztok!
Párt keresünk ma esti négyes kalandhoz utazni tudunk…
Párt keresünk ma esti négyes kalandhoz utazni tudunk…
Sziasztok pèntek estére keresnènk párt egymás előtti szeretkezéshez.
Ma estére párok fiúk lányok egy kis bulizásra?
Adatlapunk alapján ismerkednénk Párokkal és Pasikkal.
Ha téged vagy titeket keresünk várjuk a leveled.....
Ha téged vagy titeket keresünk várjuk a leveled.....
32 éves pár vagyunk, párral ismerkednénk.
Sziasztok!Ezen a héten péntek-vasàrnap, Hajdúszoboszlón leszünk az Aurum-ban.. Ismerkednénk biszex hölgy tagú pàrral!!Találkozzunk és a többit meglàtjuk..Privàtban írjatok!
November elején megyünk wellnesz hétvégére, párt keresünk aki csatlakozna és átszexelnénk a hétvégét. A Mendan hotel a cél, de mehetünk máshova is
Sziasztok!
Szeretnénk megismerkedni egy igényes, kulturált párral akik nem kalandot keresnek hanem baráti kapcsolatban hosszú távra terveznek. Kölcsönös szimpátia esetén egymás elötti, párcserés együtt létre gondolunk.
Szeretnénk megismerkedni egy igényes, kulturált párral akik nem kalandot keresnek hanem baráti kapcsolatban hosszú távra terveznek. Kölcsönös szimpátia esetén egymás elötti, párcserés együtt létre gondolunk.
Sziasztok, csütörtöktől vasàrnapig a gyulai corvin hotelben leszünk,szívesen ismerkednènk hasonló pàrral