Péntek vagy szombat este éjszaka párt fogadnánk ha felkeltettük érdeklődéseteket privátban írjatok
Sziasztok! Párként párt keresünk február 12.-én délelőttre, Miskolcon! Lehetőleg hellyel rendelkezőt! Mindenkinek sok sikert!
Sziasztok! Egymást szerető házaspárként (L30/F35) keresünk hasonló érdeklődésű párt, egy kellemes este eltöltéséhez. Kimondottan az egymás előtti szex érdekel bennünket. Párcsere, vagy bármi több kizárt. Kor helyett inkább a kellő intelligencia, diszkréció és a szimpátia a fontos. Ha van hasonló érdeklődésű pár, várjuk a levelét, szívesen megismerkednénk Veletek. Tényleg csak valós, értelmiségi párok leveleit várjuk!!
Párokkal szeretnénk ismerkedni,van kitöltött adatlapunk is.
Privát üzeneteket várunk komoly pároktól.....
Privát üzeneteket várunk komoly pároktól.....
Sziasztok párt keresünk közös örömökre
Sziasztok! Párként párt keresünk február 12.-én délelőttre, Miskolcon! Lehetőleg hellyel rendelkezőt! Mindenkinek sok sikert!
Sziasztok! Pàrokkal szívesen ismerkednénk, talàlkoznànk! Baràti kapcsolatot keresünk extràkkal, női bi elfogadott!
Sziasztok!
Péntek estére párt szívesen meglatogatnank taliznánk 49 éves korig.,Budapest és 100km körzetben. ÉRD privibe.
Péntek estére párt szívesen meglatogatnank taliznánk 49 éves korig.,Budapest és 100km körzetben. ÉRD privibe.
Sziasztok! Péntek estére (01.26) keresünk párt, naturista wellness látogatásra, Ráckevére.
Február 3.-ra keresnénk hozzánk hasonló párt vagy lány ! Esti huncutkodásra ! Privi …
Sziasztok.
Akiknek esetleg belefér nagyobb társaság is,privát bulit szervezünk válogatott vonzó párokkal,baráti jelleggel Feb.10 én Kecskeméten!Igényes környezetben profitmentesen,barátságos párokkal!
Részletekért keressetek bátran privátban!
Akiknek esetleg belefér nagyobb társaság is,privát bulit szervezünk válogatott vonzó párokkal,baráti jelleggel Feb.10 én Kecskeméten!Igényes környezetben profitmentesen,barátságos párokkal!
Részletekért keressetek bátran privátban!

Párként bi lányos párt keresünk
Nem sietünk sehova, örülnénk egy állandó kapcsolat kialakulásának.
Minden más az adatlapon

Hello.
Van itt Eger környéki pár aki esetleg tudna fogadni egy 40es átlagos kezdő párt?
Van itt Eger környéki pár aki esetleg tudna fogadni egy 40es átlagos kezdő párt?
Sziasztok!Párral ismerkednénk Bp.és környéke.Átlagos szolid párral mi is ilyenek vagyunk.
Sziasztok. Ma estére párt keresünk közös játékra.
A mai délutánt, estét pár társaságában töltenénk, utazni tudunk.
sziasztok szombat estére keresünk partner kecskemét körzetébe vagyunk elérhetőek
Sziasztok parral ismerkednenk
sziasztok szombat estére keresünk partner kecskemét körzetébe vagyunk elérhetőek
Sziasztok
Párként keresünk párt párcserés sexre...
Hosszú távra tervezünk,állandó hosszú sexkapcsolatot keresünk..Esetleg ha messzebb laktok,első talit félúton megejthetjük..Kv stb.
Párként keresünk párt párcserés sexre...
Hosszú távra tervezünk,állandó hosszú sexkapcsolatot keresünk..Esetleg ha messzebb laktok,első talit félúton megejthetjük..Kv stb.