Sziasztok.
Aug.24.én házibuli jellegű privát bulit szervezünk válogatott párokkal,Zsámbék mellett.Várjuk jó fej vonzó párok jelentkezését,52 éves korig.Akár kezdőket is!
Részletekért bátran keressetek privátban....
Aug.24.én házibuli jellegű privát bulit szervezünk válogatott párokkal,Zsámbék mellett.Várjuk jó fej vonzó párok jelentkezését,52 éves korig.Akár kezdőket is!
Részletekért bátran keressetek privátban....

Sziasztok. Ma estére keresünk part
Mai naptól egészen hétfő estig, Balaton-Sopron-Budapest háromszögben, Dunántúlon nyaraló, pihenő párt látogatnék meg a szálláshelyükön a hölgy örömére, hetero alapon, adatlapom szerint. Csak komoly párok írjanak, napokig tartó levelezgetés, céltalan vágyakozás nálam nem opció.
Nem ígérgető, kamus vagyok, ha megbeszéljük, ott leszek.
Minden adat az adatlapomon, priviben írjatok.
Mindenkinek kellemes hétvégét.
Nem ígérgető, kamus vagyok, ha megbeszéljük, ott leszek.
Minden adat az adatlapomon, priviben írjatok.
Mindenkinek kellemes hétvégét.
Júl.3. és 11. között Balatonfüreden wellnesselünk.
Párokkal ismerkednénk.
Párokkal ismerkednénk.
párral ismerkednénk, utazni, fogadni tudunk..
Fiatal párként, párt keresünk holnap estére Győrben!
Sziasztok!
Ma,vagy holnap estére keresnénk egy szimpatikus párt
Ma,vagy holnap estére keresnénk egy szimpatikus párt

Sziasztok! Ma v holnap estére keresünk egy párt adatlap szerint! smile
Sziasztok!
Tiszanánán ismerkedés?
Tiszanánán ismerkedés?
33 éves pár vagyunk, párral ismerkednénk.
Holnap ismerkednénk párral!
Fiatal párként, párt keresünk ma estére Győrben!
Sziasztok. Ma estére párt keresünk magunk mellé. Szép estét
Sziasztok, pár aki ismerkedne?
Sziasztok! Párokkal ismerkednénk Budapest vagy környékbeliekkel..mi ápolt,szolid kezdő pár vagyunk.
Sziasztok!
Hajni&Tomi vagyunk, egy jófej házaspár. Szívesen ismerkednénk Veletek. (Ez egy válasz PárosBp üzenetére (2024. 06. 30. vasárnap 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 30. vasárnap 09:12
Hajni&Tomi vagyunk, egy jófej házaspár. Szívesen ismerkednénk Veletek. (Ez egy válasz PárosBp üzenetére (2024. 06. 30. vasárnap 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Párokkal ismerkednénk Budapest vagy környékbeliekkel..mi ápolt,szolid kezdő pár vagyunk.
Sziasztok Július 9-től 13 ig a Balatonnál leszünk szívesen ismerkedünk párokkal. ZsuTi

Sziasztok!
Csütörtöktől Balatonalmádin vagyunk !
Párokkal szívesen ismerkednénk a korosztályunkból
Csütörtöktől Balatonalmádin vagyunk !
Párokkal szívesen ismerkednénk a korosztályunkból
Balatonnál, vagy Zalakaroson megihatnánk egy kv-t, vagy elnyalhatnánk egy fagyit. - smile adatlap szerint.
Ma vagy holnap.
Ma vagy holnap.
sziasztok én szívesen meg iszok veletek egy italt a balatonon
(Ez egy válasz nemigem üzenetére (2024. 06. 30. vasárnap 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 30. vasárnap 10:56

Balatonnál, vagy Zalakaroson megihatnánk egy kv-t, vagy elnyalhatnánk egy fagyit. - smile adatlap szerint.
Ma vagy holnap.
Ma vagy holnap.