Kicsit álnaívan, de annál nagyobb lelkesedéssel keresünk ma estére PÁRT.
Lenne kedve egy hozzánk hasonló párnak ma este egy kicsit szórakozni, ha már egy órával tovább aludhatunk?
Kérlek privátban írjatok!
Lenne kedve egy hozzánk hasonló párnak ma este egy kicsit szórakozni, ha már egy órával tovább aludhatunk?
Kérlek privátban írjatok!
Párt keresünk ahol a hölgy bevezetné hölgytagunkat a csajos szexbe,...
Idősebb (55+), ápolt pár aki ma élvezkedne?

Ma este tali?
(Ez egy válasz sexypár31 üzenetére (2024. 10. 24. csütörtök 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 24. csütörtök 14:22

Fiatal, csini, vidám, szenvedélyes, kitartó pár vagyunk. Hozzánk hasonló párt keresünk párcserés gabalyodásra. Női bi-t szeretjük, de nem elvárás. Fogadni és utazni is tudunk. Hétköznap és hétvégén, napközben és este is.
Ma este Tatabánya Turul?
Sziasztok!
Fogadni tudó párt keresünk (okt 26)ra,párcserére lányos játékra Debrecenben.
Fogadni tudó párt keresünk (okt 26)ra,párcserére lányos játékra Debrecenben.
Sziasztok Szarvasi férfi vagyok. Szép weelnes környezetbe várom párok jelentkezését cuckold ill 3 mas szórakozásra kikapcsolódásra. Akár maradhattok pár napot is, gyönyörű szép saját weelnes szomszéd mentes vendégházamba a csend paradicsom. Teljesen zavartalan környezetbe szaunával hatalmas jakkuziba lazuljunk ismerkedjünk izgalmasan. smile levélbe várom a jelentkezést akit érdekel párral is jöhettek 4en
Párt keresnénk, délutánunk, esténk szabad, Budapest környéke...
sziasztok, párt keresunk, ma vagy szombaton, utazni tudunk,
Szia! Mi szívesen fogadunk párokat, de szoktunk utazni is. Aki utazik annak üzemanyag költsége van, aki fogad az meg állja a vendéglátó költségeit.
(Ez egy válasz CsarlszBronszon üzenetére (2024. 10. 25. péntek 09:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 25. péntek 09:26

Az jó indítás ahol az egyik pár gyakorlatilag közli az adatlapján, helyet a másik biztosítson. Szerintem a semleges buvohely fifty-fifty alapon az teljesen korrekt, pláne ha elsö alkalom.
Ilyenkor egyébként azt tudom egyedül elképzelni hogy szeretői pár akarja a kellemesen a hasznossal egybekötni, ingyen hely plusz egy kis extra etyepetye.
Szerintem meg nem.
Bocs, ha off.
Ilyenkor egyébként azt tudom egyedül elképzelni hogy szeretői pár akarja a kellemesen a hasznossal egybekötni, ingyen hely plusz egy kis extra etyepetye.
Szerintem meg nem.
Bocs, ha off.
Az jó indítás ahol az egyik pár gyakorlatilag közli az adatlapján, helyet a másik biztosítson. Szerintem a semleges buvohely fifty-fifty alapon az teljesen korrekt, pláne ha elsö alkalom.
Szerintem meg nem.
Bocs, ha off.
Szerintem meg nem.
Bocs, ha off.
Sziasztok ma pènteken szombaton estère keresünk párt női bi párcserès szexre. Budapest ès környékén
Sziasztok. Ma este párral randiznánk
Pénteken délután vagy este Paks-Szekszárd-Pécs útvonalon párokkal ismerkednénk

Sziasztok! Most hétvégére és akár hosszabb tàvra is keresünk egy kedves pàrt, akikkel jól èrezhetjük magunkat!
Értelmes, kedves párt keresnénk hosszútávra

Fiatal, csini, vidám, szenvedélyes, kitartó pár vagyunk. Hozzánk hasonló párt keresünk párcserés gabalyodásra. Női bi-t szeretjük, de nem elvárás. Fogadni és utazni is tudunk. Hétköznap és hétvégén, napközben és este is.
Ma este Tatabánya Turul?
Sziasztok! Párt, párokat keresnénk hosszabb távra. Adatlapunkat valós tényeket tartalmaz.
Sziasztok! Most hétvégére és akár hosszabb tàvra is keresünk egy kedves pàrt, akikkel jól èrezhetjük magunkat!