Írtam üzenetet
(Ez egy válasz mickey56 üzenetére (2025. 02. 01. szombat 01:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 01. szombat 01:18

Sziasztok. Ma éjjelre keresnénk játszótársakat
28 és 35 évesek vagyunk. Igényesek vagyunk és nagyon szeretjük a szex minden formáját. Budapesten

28 és 35 évesek vagyunk. Igényesek vagyunk és nagyon szeretjük a szex minden formáját. Budapesten

Sziasztok. Ma éjjelre keresnénk játszótársakat

Nagyban könnyítené az ismerkedést, ha mondjuk válaszolnátok az üzenetekre.
(Ez egy válasz Szex pár40 üzenetére (2025. 01. 26. vasárnap 19:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 26. vasárnap 19:37

Sziasztok. Olyan párokkal ismerkednénk akik már jártasak a 4 ben vagy akár többesben és nem félnek találkozni!!! Mert eddig tali előtt mindenkinek dolga lett

Irjqtok rank
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 01. 31. péntek 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 31. péntek 20:37
Törölt felhasználó (4769214)

Sziasztok!
Várjuk olyan párok jelentkezését is, akik benne lennének az egymás melletti szexben
Várjuk olyan párok jelentkezését is, akik benne lennének az egymás melletti szexben
Sajna messze vagytok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 01. 31. péntek 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 31. péntek 20:37
Törölt felhasználó (4769214)

Sziasztok!
Sziasztok!
Február 1-re keresünk szóló lányt, esetleg korunkbeli párt, Győrben!
Február 1-re keresünk szóló lányt, esetleg korunkbeli párt, Győrben!
Sziasztok!
Ha már befolyó, csakis a Hölgyeké lehet...
(Ez egy válasz ARAUCANA üzenetére (2025. 01. 31. péntek 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Budapesti 50-es éveiben járó roma pár vagyunk, és pár cserés kapcsolathoz keresünk hasonló mentalitású párokat. Az ápoltság, igényesség és intelligencia számunkra alapfeltétel. Ha készen álltok a közös élményekre és kalandokra, várjuk jelentkezéseteket
2025.02.01.én. 19.00 órai kapunyitással. Duplicatos Ludos Naturista Szórakoztató wellness Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textil mentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen kívánatos fűrdőköpeny,törölkőző,és papucs használata! Vasárnap 15.00-19.00 ig tartok nektek szauna délutánt aki nem tud jönni szombaton.Meli
A park rendezvénye::
Retro buli(Retro szendvicsek)
-Jakuzzi használat
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
19.00-22.00ig Közös programok!(ismerkedés,masszázs,közös foglalkozás swinger!)
22.00 tól 2.00 ig Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
Őrbottyán.
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben!
Tájékoztatás,csak viberen,vagy messenger
Csak előre jelentkezéssel!Szeretettel várunk! Meli.Laci
A park rendezvénye::
Retro buli(Retro szendvicsek)
-Jakuzzi használat
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
19.00-22.00ig Közös programok!(ismerkedés,masszázs,közös foglalkozás swinger!)
22.00 tól 2.00 ig Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
Őrbottyán.
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben!
Tájékoztatás,csak viberen,vagy messenger
Csak előre jelentkezéssel!Szeretettel várunk! Meli.Laci
Sziasztok.Kissebb csoporthoz szivesen csatlakoznánk Kazincbarcika-Ózd között.
Kölcsönös erotikus masszázsra keresünk párt

Jövő hétvégén Pár,aki wellnessezne velünk?
Sziasztok! Péntek és/vagy szombat estére keresünk hölgyet/párt/urat 4-6 fős találkozóhoz.
L32 vékony, bi F45, normál alkat hetero. Tali Bp belváros. 30-ás korosztályt keresnénk elsősorban. 1L-5F-tőle a 3-3-íg minden izgalmas lenne. Üzenetben keress, esetleg email vagy más elérhetőséggel! Kérlek akkor írj, ha az időpont jó lehet! Péntek vagy szombat 19h
L32 vékony, bi F45, normál alkat hetero. Tali Bp belváros. 30-ás korosztályt keresnénk elsősorban. 1L-5F-tőle a 3-3-íg minden izgalmas lenne. Üzenetben keress, esetleg email vagy más elérhetőséggel! Kérlek akkor írj, ha az időpont jó lehet! Péntek vagy szombat 19h
Sziasztok! Hétvégén párral találkoznank! Utazni, fogadni tudunk!
És kié lesz az ületből befolyó haszon??
(Ez egy válasz craio üzenetére (2025. 01. 31. péntek 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 31. péntek 08:40

Sziasztok!
Kössünk üzletet!
Ápolt valós hpár vagyunk-
Kefélheted a feleségemet én a tiédet!
Ha jól működik, lehet rendszeres is
Szép napot kívánunk!
Kössünk üzletet!
Szép napot kívánunk!
Ez nagyon jó. Végre egy valódi igazi "vagány" bejegyzés. Nagyon reméljük hogy összejön.
(Ez egy válasz craio üzenetére (2025. 01. 31. péntek 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 31. péntek 08:40

Sziasztok!
Kössünk üzletet!
Szép napot kívánunk!
Kössünk üzletet!
Szép napot kívánunk!
Sziasztok!
Ma es holnap estére fiatal pasit vagy part keresünk közös élmények megélésére.
Szép napot mindnekinek
Ma es holnap estére fiatal pasit vagy part keresünk közös élmények megélésére.
Szép napot mindnekinek
Február 10- 16 között Dunakeszin leszünk szivesen fogadnánk párt, 4 este, párcserere privát üzenetet várunk
Sziasztok!
Kössünk üzletet!
Szép napot kívánunk!
Kössünk üzletet!
Szép napot kívánunk!