sziasztok, ma párral ismerkednénk,párcserével, utazni tudunk
30as pasi vagyok Veszprém megyei...
átlagos vagyok. szívesen kiprobalnek új dolgokat,nyitott vagyok bármire..utazni tudok.
átlagos vagyok. szívesen kiprobalnek új dolgokat,nyitott vagyok bármire..utazni tudok.
30as pasi vagyok Veszprém megyei...
Sziasztok !
Párt keresünk mostanában,Budapesten fogadni és utazni is tudunk!
Párt keresünk mostanában,Budapesten fogadni és utazni is tudunk!
Sziasztok Hétfőig Sárváron pihenünk. Szívesen ismerkedünk találkozunk. Szép estét ZsuTi
Adatlapot olvassatok. CSAK PÁROK
Adatlapot olvassatok. CSAK PÁROK
Fiatal, csini, vidám, szenvedélyes, kitartó, érzelmes, szeretkezős pár vagyunk. Hozzánk hasonló párt keresünk párcserés gabalyodásra, wellness szexre nálunk. Nem tartunk távolságot, úgy szexelünk veletek, mint a párunkkal, tabuk nélkül. Női bi-t szeretjük, de nem elvárás. Fogadni és utazni is tudunk. Hétköznap és hétvégén, napközben és este is. Mi tényleg mindketten szeretünk szexelni 4-esben.
Sziasztok, holnap, azaz 14 en szivesen baratkoznank, ismerkednenk parral.A demjeni Telmalto nal leszunk.Semmi jo elrontoi nem vagyunk, baratsag extrakkal
Párt keresünk maestére fogadnitudunk ,viberszam előny!!
Értelmező olvasás...
...általános iskola 2. osztály!!!! (Ez egy válasz Szabiman üzenetére (tegnap 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 16:15
...általános iskola 2. osztály!!!! (Ez egy válasz Szabiman üzenetére (tegnap 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok,
Hétvégén Dunántúlon pihenő, vagy otthonukban erre vágyat érző párhoz csatlakoznék 3-nak a hölgy örömére.
177/75, hetero, diszkrét, ápolt magyar ffi vagyok.
Kérlek privát üzenetben keressetek.
Szabolcs
Hétvégén Dunántúlon pihenő, vagy otthonukban erre vágyat érző párhoz csatlakoznék 3-nak a hölgy örömére.
Szabolcs
Pár társaságát keressük, ma estére
Sziasztok,
Szabolcs
Szabolcs
Sziasztok szívesen eltőltenénk a mai napot egy szimpi párral
Sziasztok! Fiatal Magyar párral ismerkednénk szimpátia alapján, leginkább hosszú távon a közelünkből!
18 éves Csinibabaval Péntek estére keresünk párt vagy nőt Budapesten!
Hellyel rendelkező
Esetleg pasi is lehet..ha nem találunk párt vagy nőt
Hellyel rendelkező
Esetleg pasi is lehet..ha nem találunk párt vagy nőt
Sziasztok. Március 13-14-15 Egerben leszünk, szivesen ismerkednenk 50-'es parral.Minden szépre, jora
Sziasztok !
Párt keresünk Budapesten ,ma estére ,fogadni és utazni is tudunk.
Párt keresünk Budapesten ,ma estére ,fogadni és utazni is tudunk.
Kezdőként keresünk az adatlapunknak megfelelően. Nem "bele a közepébe" elképzelésünk lenne. Helyünk van, de utazni is tudunk ha úgy látjuk van értelme, leginkább hétvégén.
Sziasztok, ma este kalandoznánk egy kedves lány barátommal :P mindenki mindenkivel alapon :P
Mai fantasztikus estére keresünk adatlapunknak megfelelő párt.Szép napot Nektek ☺️
Sziasztok! Péntek vagy szombat estére keresnénk hozzánk hasonló Párt. Adatlapot olvassatok please

Borotvált pár

Madison Parker