Sziasztok! Győrben 40es párosként keresünk. van esetleg hasonló pár? (bi mindkét félről opció)
Sziasztok! Győrben 40es párosként keresünk. van esetleg hasonló pár? (bi mindkét félről opció)
Sziasztok szívesen eltoltenénk a mai estét egy csinos párral
Az is lehet, hogy kettős személyiség. Bipoláris vagy skizo.
(Ez egy válasz stikli67 üzenetére (2026. 03. 15. vasárnap 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 15. vasárnap 11:30
(Ez egy válasz stikli67 üzenetére (2026. 03. 15. vasárnap 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Lehet nem a szövegértésselvan baj.
Nem adta ki a matek... (esetleg "én + jómagam"=2 , ami persze nem egeészen pár)
Lehet nem a szövegértésselvan baj.
(Ez egy válasz Swinghalleluja üzenetére (2026. 03. 15. vasárnap 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 15. vasárnap 09:51
(Ez egy válasz Swinghalleluja üzenetére (2026. 03. 15. vasárnap 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)
A topik címének és leírásának értelmező olvasása neked sem megy. És ha már itt a minimumnál elbuksz... Miben reménykedsz?
Ma este Sárvár környékén???
A topik címének és leírásának értelmező olvasása neked sem megy. És ha már itt a minimumnál elbuksz... Miben reménykedsz?
(Ez egy válasz Peti450 üzenetére (2026. 03. 14. szombat 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 14. szombat 21:53
(Ez egy válasz Peti450 üzenetére (2026. 03. 14. szombat 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok sportos 40-es pasi extra mérettel jatszotarsat keres szolo hölgyek ill párok is érdekelnek kizárólag hetero alapon 12 ker szep estét
Sziasztok! Jövő hétvégén szabadok leszünk így szívesen ismerkednénk és taliznánk egy szimpi, korban és alkatban közeli párral! Akár hosszú távú kapcsolat reményében! Némi tapasztalattal rendelkezünk, nyitottak vagyunk ha meg van a szimpátia, nem gyors talit képzelünk ahol gyors szex és ennyi, akikkelazért ha szexről is szól azért azon kívülis el vagyunk. Egyedüli férfiakat nem keresünk, esetleg hölgyet!
Sziasztok sportos 40-es pasi extra mérettel jatszotarsat keres szolo hölgyek ill párok is érdekelnek kizárólag hetero alapon 12 ker szep estét
Sziasztok, adatlapunk szerint ismerkednénk.
Helló!
Kedves igényes vidám párral buliznánk ma este.
Helyünk van.
Kedves igényes vidám párral buliznánk ma este.
Helyünk van.
Sziasztok!
Ma este Eger!?
Csak pár…
Adatlap fontos!
Ma este Eger!?
Csak pár…
Adatlap fontos!
Sziasztok!párt keresünk maestére ,fogadni tudunk ,vibeszám előny!!
Sziasztok párt keresünk hosszútávra akár közös programok is bele férnek.
Ma este jön valaki a tatabányai retro fesztiválra? smile
Sziasztok
Kedves csinos párokkal ismerkednénk
Kedves csinos párokkal ismerkednénk
sziasztok, ma párral ismerkednénk,párcserével, utazni tudunk
30as pasi vagyok Veszprém megyei...
átlagos vagyok. szívesen kiprobalnek új dolgokat,nyitott vagyok bármire..utazni tudok.
átlagos vagyok. szívesen kiprobalnek új dolgokat,nyitott vagyok bármire..utazni tudok.
30as pasi vagyok Veszprém megyei...
Sziasztok !
Párt keresünk mostanában,Budapesten fogadni és utazni is tudunk!
Párt keresünk mostanában,Budapesten fogadni és utazni is tudunk!

Borotvált pár

Leon_197
Lucie K