Pénteken nap közben egy barátnőmmel megyünk nudizni, iszogatni és jól érezni magunkat/egymást dunapartra Budapesten vagy szűkös körzetében. Párok, csoda esetén lányok társaságát több, mint örömmel vennénk. Hölgyek között szimpátia esetén a közeledés nem megvetett
Egyedüli férfiak társaságát nem keressük
Egyedüli férfiak társaságát nem keressük
Fenyves környékén telt hölgytagú pàrral egymás mellett szexelnénk.
Korban, alkatban hozzánk hasonló párt keresünk a közelünkből. Csak párt! Nudizáshoz, bulizáshoz, egymás előtti szexhez.
Párral ismerkednénk ahol a hölgy bi affinitással rendelkezik!
Helyem van de utazni is tudunk!
Helyem van de utazni is tudunk!
Sziasztok
Én Gergo vagyok. 30 éves urkent plusz 1 parkent keresunk tobbes felallasra.
1 parral fixen tartom a kapcsolatot.
Szoval otos gabalyodashoz keresunk.
Szivesen bovitenenk a tarsasagot,
Az altalan emlitett par 40+ korosztaly.
En magam ugye szolo ur vagyok.
Nagy keblek elonyben noi tagnál...
Max 50 eves korig keresunk
Gergo
Én Gergo vagyok. 30 éves urkent plusz 1 parkent keresunk tobbes felallasra.
1 parral fixen tartom a kapcsolatot.
Szoval otos gabalyodashoz keresunk.
Szivesen bovitenenk a tarsasagot,
Az altalan emlitett par 40+ korosztaly.
En magam ugye szolo ur vagyok.
Nagy keblek elonyben noi tagnál...
Max 50 eves korig keresunk
Gergo
Sziasztok! Valaki ma este éjszaka? Házibarát? Kecskeméten vagyunk. Ha érdekel írj, elérhetőséggel!
Mi is ott leszünk és szívesen kalandoznánk Veletek is!
(Ez egy válasz JaBo12 üzenetére (2026. 07. 29. szerda 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 29. szerda 12:39
Sziasztok! Szívesen megismerkednénk veletek.Szombaton Nyéken leszünk!
Sziasztok! Szívesen megismerkednénk veletek.Szombaton Nyéken leszünk!
(Ez egy válasz edipárka üzenetére (2026. 07. 29. szerda 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 29. szerda 12:20
Sziasztok! Fiatal Magyar párral, illetve intelligens fiúval ismerkednénk szimpátia alapján, leginkább hosszú távon a közelünkből!
Sziasztok! Fiatal Magyar párral, illetve intelligens fiúval ismerkednénk szimpátia alapján, leginkább hosszú távon a közelünkből!
Augusztus 2 vasárnap este textilmentes szauna esten leszünk Ráckevén a Session Hotelben.
A többit privátban
A többit privátban
Sziasztok Siófokon leszünk pénteken korunkbeli 40-45 közötti párral szívesen ismerkednénk vágyaink megélése céljából hetero alapon.
Szimpi hozzánk hasonlõ pár jön a Napszarvasra? augusztus 5-9
Augusztus közepén Valaltán leszünk.
Szívesen ismerkednénk kint egy nem dohányzó párral.
Szívesen ismerkednénk kint egy nem dohányzó párral.
Sziasztok szívesen ismerkedünk!! Ma estére párt fpgadnánk ! Szimpátia esetén estén!
Sziasztok! Kecskeméten vagy Kiskunfélegyházán keresünk rendszeres, diszkrét házibarátot! Ha érdekel írj, ha úgy van, elérhetőséget is!
A Főváros elesett. Sajnos
Sziasztok. Augusztus 1-8-ig Hotel Residence Siófok ott leszünk párommal, párt keresünk egymás előtti szexhez.
Sziasztok. EGYEDÜL PASIT NEM KERESÜNK CSAK HA VAN PLUSSZ 1-2 barátod!! Most szombat estére Budapest v környéke!!
Sziasztok
Jövő héten pénteken Tik Tak klubba párnak lenne kedve jönni?
Jövő héten pénteken Tik Tak klubba párnak lenne kedve jönni?
Sziasztok. Augusztus 1-8-ig Hotel Residence Siófok leszünk párommal párt keresünk egymás előtti szexhez.

Borotvált pár

Violet