Sziasztok!
Péntek vagy szombat este szívesen ismerkednek párral Budapest és 100km körzetben. Iszogatás sex roulett beszélgetés és ha kölcsönös a szimpátia egy kellemes gabalyodás. ÉRD privátba.
Péntek vagy szombat este szívesen ismerkednek párral Budapest és 100km körzetben. Iszogatás sex roulett beszélgetés és ha kölcsönös a szimpátia egy kellemes gabalyodás. ÉRD privátba.
Ötből egy! Az utóbbi öt hozzászólásból teljesen egyértelműen vsak egy felel meg a topik címének, meg egy másik egy kicsit.
Mit nem lehet érteni a fejlécen!??????
És ráadásul még egyetemet végzett is van köztük... (Ez egy válasz Jules81 üzenetére (ma 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 16:13
Mit nem lehet érteni a fejlécen!??????
És ráadásul még egyetemet végzett is van köztük... (Ez egy válasz Jules81 üzenetére (ma 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Komoly cuckold párt keresek, ahol a férj élvezi, mikor a feleségével (barátnőjével) előtte foglalkoznak.
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok ( 30 km Győrtől), olyan párt keresek akinek utazni nem gond és nem csak írogatni akarnak. Helyem van. Köszönöm!
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok ( 30 km Győrtől), olyan párt keresek akinek utazni nem gond és nem csak írogatni akarnak. Helyem van. Köszönöm!
Sziasztok! Komoly cuckold párt keresek, ahol a férj élvezi, mikor a feleségével (barátnőjével) előtte foglalkoznak.
Most konkrétan a Balatonon hellyel rendelkezőket keresünk, szombat du.,vagy estére .
Rövidebb kaland jöhet szóba.
Keresünk 26-48 éves nem macis, 3asban tapasztalt, normális, határozott pasit.
Vagy ilyen korú párt, hölgyet. Hölgy és pár hölgy tagjánál nem probléma a teltség.
Nem vagyunk sem trendik, sem modellek, tudjuk mit szeretnénk
Rövidebb kaland jöhet szóba.
Keresünk 26-48 éves nem macis, 3asban tapasztalt, normális, határozott pasit.
Vagy ilyen korú párt, hölgyet. Hölgy és pár hölgy tagjánál nem probléma a teltség.
Nem vagyunk sem trendik, sem modellek, tudjuk mit szeretnénk
Masszázsra, adatlapomnak megfelelően keresek partnereket!
Dèlegyházi naturista campingben barátságos nyitott emberek társaságának örülnènk.
Itt leszünk pár napot....
Itt leszünk pár napot....
Sziasztok!
Pàrokal/lányokal finom szerepjáték…Viber/Whatsapp/GoogleChat…
Ha felkeltettem az érdeklődést irj nyugodtan.
Diszkréció maximális
Pàrokal/lányokal finom szerepjáték…Viber/Whatsapp/GoogleChat…
Ha felkeltettem az érdeklődést irj nyugodtan.
Diszkréció maximális
Sziasztok!
Csütörtök ( Aug 13. ) este Budapest 6 kerületi találkozóra, párt lányos játékokra!
Ha Érdekes lehet számotokra írjatok?
Üdv
AT
Csütörtök ( Aug 13. ) este Budapest 6 kerületi találkozóra, párt lányos játékokra!
Ha Érdekes lehet számotokra írjatok?
Üdv
AT
Sziasztok!
A szombati napot és éjszakát Győrben töltjük....párral találkoznánk...fogadnánk...
A szombati napot és éjszakát Győrben töltjük....párral találkoznánk...fogadnánk...
Sziasztok szerdán Veszprém fele megyünk félre állnák a párommal esetleg pár aki csatlakozna fiatal párt keresünk többit privátba
50es hetero hàzaspàr keres hàzaspàrt egymás előtti sexre, egymás kukkolàsàra, Szabolcs, Hajdu megye!
Sziasztok ! Aug.12.-től 16.-ig Tiszaújvárosban a Tisiábsn leszünk.
Ismerkedni,beszélgetni valakik ?
Privátban írjatok.
Ismerkedni,beszélgetni valakik ?
Privátban írjatok.
Sziasztok!
AUGUSZTUS 15., SZOMBAT – Club Paradise – AVE Erotica – Ókori tematikus party
A Club Paradise – P4U ezen az estén egy letűnt, de annál parázsabb kor, az ókori birodalmak buja és fenséges világává alakul, ahol a dicsőség helyett a gyönyör és a szenvedély veszi át az uralmat.
A szex felszabadító, a vágy természetes, a biztonság pedig ALAP. Paradise módra: intenzíven, mégis tisztelettel.
Dresszkód:
Nincs kötelező tematikus dresszkód, de ha szeretnél beolvadni az ókori est hangulatába, akkor: Toga, ókori stílusú leplek, arany kiegészítők vagy elegáns, csábító szett.
xoxo
Mariann
Club Paradise – P4U
AUGUSZTUS 15., SZOMBAT – Club Paradise – AVE Erotica – Ókori tematikus party
A Club Paradise – P4U ezen az estén egy letűnt, de annál parázsabb kor, az ókori birodalmak buja és fenséges világává alakul, ahol a dicsőség helyett a gyönyör és a szenvedély veszi át az uralmat.
A szex felszabadító, a vágy természetes, a biztonság pedig ALAP. Paradise módra: intenzíven, mégis tisztelettel.
Dresszkód:
Nincs kötelező tematikus dresszkód, de ha szeretnél beolvadni az ókori est hangulatába, akkor: Toga, ókori stílusú leplek, arany kiegészítők vagy elegáns, csábító szett.
xoxo
Mariann
Club Paradise – P4U
Szerdán napközben szívesen meglátogatnánk egy kedves párt a Balaton környékén
Dobjuk fel közösen a nyaralásotokat
Dobjuk fel közösen a nyaralásotokat
Sziasztok! Holnap fent leszek Budapesten uzleti uton, lenne esetleg holgy vagy par aki fogadna kozos elmeny szerzes celjabol?
Sziasztok 08.17-21 Bp n leszünk, kirándulunk az esti óráinkra még nincsen program szívesen ismerkedünk párokkal adatlapunk szerint esetleg 20++ fiukkal.
Sziasztok! Párt keresünk maestére,fogagnitudunk viberszámelőny!!
2026.08.15.én szauna,és csillagnéző wellness est!
2026.08.22 én tartandó országban első swinger habpartijára már lehet jelentkezni!!
15.00 órai kapunyitással a Duplicatos Ludos Nudista Szórakoztató wellness és sw Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textilmentesen kötelező használni.A szaunán kívül ajánlatos a fürdőköpeny,törölkőző,és papucs használata,ezért ne hagyd otthon!
21.00 órakor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig tart
Park rendezvénye:Testfestés,és Neon party
Erotikus szauna estek! 5 felöntéssel
Folyamatos:19.00-22.00ig
-Medence
-Masszázs(Szakképzett masszőr)
-Hidrodézsa 8 személyes
-Swingerhez szoba használat ,gumit magatoknak hozzatok!!
Helyszín:Őrbottyán
Csak viberen bejelentkezés!
-Hideg italok,kávé különlegességek
-Finomságok(ropogtatni valók)
-Limonádé
Bejelentkezés mindenképpen kötelező viberen!!Étkezés tartalmaz,és az italok miatt is!
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
2026.08.22 én tartandó országban első swinger habpartijára már lehet jelentkezni!!
15.00 órai kapunyitással a Duplicatos Ludos Nudista Szórakoztató wellness és sw Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textilmentesen kötelező használni.A szaunán kívül ajánlatos a fürdőköpeny,törölkőző,és papucs használata,ezért ne hagyd otthon!
21.00 órakor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig tart
Park rendezvénye:Testfestés,és Neon party
Erotikus szauna estek! 5 felöntéssel
Folyamatos:19.00-22.00ig
-Medence
-Masszázs(Szakképzett masszőr)
-Hidrodézsa 8 személyes
-Swingerhez szoba használat ,gumit magatoknak hozzatok!!
Helyszín:Őrbottyán
Csak viberen bejelentkezés!
-Hideg italok,kávé különlegességek
-Finomságok(ropogtatni valók)
-Limonádé
Bejelentkezés mindenképpen kötelező viberen!!Étkezés tartalmaz,és az italok miatt is!
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci

Borotvált pár

nemmindenáron1111
Veronika L