holnap, szombaton déltől 16-17 óráig Tiszanánára megyünk nudizni a nyár utolsó napsugarait magunkba szívni
Hozzánk hasonló, huncut párral szívesen ismerkednénk ott!
Hozzánk hasonló, huncut párral szívesen ismerkednénk ott!
Sziasztok! Holnap esti klublátogatáshoz keresnénk vagány,nem szegyenlős, szeximádó Párt. Privát üzenetet várunk
Salgótarján környéken pár aki tud minket fogadni ?
Sziasztok! Párt keresünk ,női bi ok,fogadnitudunk!!
Sziasztok párokat keresünk gabalyodàsra
Sziasztok!
Párként keresnénk CSAJSZIT/PÁRT!
Fogadni és utazni is tudunk.
Ma estére keresünk,nem holnapra vagy jövőhétre...
Budapest/Pestmegye
(ha nem értek rá ma,ne írj!)
Párként keresnénk CSAJSZIT/PÁRT!
Fogadni és utazni is tudunk.
Ma estére keresünk,nem holnapra vagy jövőhétre...
Budapest/Pestmegye
(ha nem értek rá ma,ne írj!)
Sziasztok, olyan Győr környéki párok jelentezését várom, akik szeretnének egy minőségi házi videót magukról
Ha unod már a remegő képű, rossz minőségű felvételeket, írjatok privát üzenetet! Rugalmasan tudok segíteni a környéken.
Ha unod már a remegő képű, rossz minőségű felvételeket, írjatok privát üzenetet! Rugalmasan tudok segíteni a környéken.
Sziasztok
Szívesen társulnánk... (Ez egy válasz Talalka45 üzenetére (2026. 09. 17. csütörtök 17:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Szívesen társulnánk... (Ez egy válasz Talalka45 üzenetére (2026. 09. 17. csütörtök 17:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok ! Kezdő parkent hasonló korú párokkal ismerkednenk holnap van helyünk es időnk találkozni nálunk ! Női bi kivancsi férfi hetero ! Köszönjük
Pécs és környéke pár vagy hölgy ismeretségét keressük szombat éjjelre
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Jójó, de a most szombat már foglalt
(Ez egy válasz baby2632 üzenetére (2026. 09. 12. szombat 06:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 12. szombat 06:53
Sziasztok
Szombat (09.12) estére keresünk hozzánk hasonló part esti szórakozásra!
Fogadni tudunk Sopronba!
Privát leveleket várunk!
Köszönjük!
Szombat (09.12) estére keresünk hozzánk hasonló part esti szórakozásra!
Fogadni tudunk Sopronba!
Privát leveleket várunk!
Köszönjük!
Sziasztok.
Párt keresünk Budapesten párcserès sexre.
Párt keresünk Budapesten párcserès sexre.
Sziasztok! Négyes ,párcserés sexhez keresünk szimpatikus párt!
Sziasztok! Szívesen megosztanánk a hétvégénket egy szimpi pár társaságában! Párcsere,csajos biszex, nyitottak vagyunk ésszerű keretek között. Fogadni, utazni tudunk ésszerű távolságon belül! Kérjük olyanok írjanak ahol mindkét féllel lehet kommunikálni! Viber csoportban ismerkedünk!
Sziasztok!
Párokhoz csatlakoznék.Potens fiatal kitartó srác vagyok.
Diszkréció adott.Viber/Whatsapp adott.Nem vagyok kamu!
Várom párok/lányok jelentkezését.
Most hétvégén szekszárdi szüreti fesztiválon ismerkednénk.
Szabolcsban keresünk párt ahol a hölgy bi affinitással rendelkezik!
Helyem van de utazni is tudunk!
Helyem van de utazni is tudunk!
Sziasztok!
Sziasztok. Fiatal Párként keresünk hozzánk hasonló Párt párcserés szexre. Kedves igényes házaspár vagyunk. Adott esetben helyünk van de elérhető távolságig utazunk is. Tapasztalatunk van már ilyen felállásra is. Képek és infók adatlapunkon találtok üzenetben el tudtok bennünket érni
Sziasztok,
50 körüli budapesti pár vagyunk, párral ismerkednénk (amolyan barátság extrákkal kapcsolatot keresnénk). Az élőben ismerkedés jön be nekünk. Szívesen összefutnánk egy kedves párral csak beszélgetős-barátkozós kötetlen ismerkedésre egy ital mellett, ami semmire nem kötelez, szívesen utazunk is ezért ésszerű távolságra akár. Nekünk fontos, hogy első körben nincs szex, csak beszélgetünk egy jót, ha valaki szimpatikus, akkor következő alkalommal is leginkább egymás melletti-előtti szex lenne, maximum átsimogatásokkal, de mindenki a saját párjával, a továbblépéshez kell némi bizalom. Ez egyfajta szűrő is egyben, akivel nem lehet egy beszélgetős estét egyeztetni, nem szán az ismerkedésre ennyi időt, velük biztosan nem egymást keressük.
Ha szimpatikus az adatlapunk, lehet velünk normál arcképes képet cserélni, van viber és email is. Annak örülnénk, ha lenne olyan pár, aki szimplán csak hasonló érdeklődésű és kíváncsi mint mi, könnyen kimozdul és élvezi magát az ismerkedést, a fokozatosságot is.
50 körüli budapesti pár vagyunk, párral ismerkednénk (amolyan barátság extrákkal kapcsolatot keresnénk). Az élőben ismerkedés jön be nekünk. Szívesen összefutnánk egy kedves párral csak beszélgetős-barátkozós kötetlen ismerkedésre egy ital mellett, ami semmire nem kötelez, szívesen utazunk is ezért ésszerű távolságra akár. Nekünk fontos, hogy első körben nincs szex, csak beszélgetünk egy jót, ha valaki szimpatikus, akkor következő alkalommal is leginkább egymás melletti-előtti szex lenne, maximum átsimogatásokkal, de mindenki a saját párjával, a továbblépéshez kell némi bizalom. Ez egyfajta szűrő is egyben, akivel nem lehet egy beszélgetős estét egyeztetni, nem szán az ismerkedésre ennyi időt, velük biztosan nem egymást keressük.
Ha szimpatikus az adatlapunk, lehet velünk normál arcképes képet cserélni, van viber és email is. Annak örülnénk, ha lenne olyan pár, aki szimplán csak hasonló érdeklődésű és kíváncsi mint mi, könnyen kimozdul és élvezi magát az ismerkedést, a fokozatosságot is.

Borotvált pár