Nem nagyon megy a matek ugye?
(Ez egy válasz NudisSrác19 üzenetére (2026. 09. 24. csütörtök 10:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 24. csütörtök 10:41
(Ez egy válasz NudisSrác19 üzenetére (2026. 09. 24. csütörtök 10:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok kedves pàrok és lányok!
Feri vagyok egy fiatal potens bevállalos férfi. Aki egy igazi szexfüggő.
Szeretem magamból kiadni a maximumot a szexbe.
És eddig nem is volt rá panasz. Isteni nyelvemmel és kőkemény farkammal szeretnék veled/veletek együtt lenni.
Ha felkeltettem az érdeklődésetek na habozzatok irni.Megbeszélünk mindent!
Üdv:Feri
És eddig nem is volt rá panasz. Isteni nyelvemmel és kőkemény farkammal szeretnék veled/veletek együtt lenni.
Sziasztok kedves pàrok és lányok!
Hozzánk hasonló, együtt élő hetero párral ismerkednénk.
Pár nélküli adatlapról érkező megkeresésekre nem reagálunk.
Pár nélküli adatlapról érkező megkeresésekre nem reagálunk.
Többesben tapasztalt, együtt élő pár vagyunk.
Meguntuk a swingerben jelenlévő homofóbiát és olyan PÁROKAT keresünk, akik férfi tagja nem ijed meg a saját nemétől.
Ha a női tagotokat izgatja a fiúk közötti játékok látványa és az ebben való aktív, párcserés részvétel, akkor írjatok ránk! A hangsúly a ffi bi-n van, a lányos játékok nincsenek előtérben.
Füstmentes kapcsolatot keresünk.
Meguntuk a swingerben jelenlévő homofóbiát és olyan PÁROKAT keresünk, akik férfi tagja nem ijed meg a saját nemétől.
Ha a női tagotokat izgatja a fiúk közötti játékok látványa és az ebben való aktív, párcserés részvétel, akkor írjatok ránk! A hangsúly a ffi bi-n van, a lányos játékok nincsenek előtérben.
Füstmentes kapcsolatot keresünk.
Sziasztok fèrjemmel keresünk kèt pasit haverok barátok többes sexre csak az írjon aki talizik is
Sziasztok!
Szeptember 25vagy 26 án este szívesen kalandoznánk egy ápolt valós laza párral 52eves korig Budapest és környékén!!
Szeptember 25vagy 26 án este szívesen kalandoznánk egy ápolt valós laza párral 52eves korig Budapest és környékén!!
Szabolcsban keresünk párt ahol a hölgy bi aktív!
Helyem van Diszkréció természetes!
Helyem van Diszkréció természetes!
Sziasztok!Vasárnap kora délutánra keresünk fogadni tudó párt.
Sziasztok autós kalandra keresünk párokat
Fehérvári vagy környéki párt keresünk. Nem levelezni szeretnénk
Párt keresnénk mai nap.
Autós kalandot is kedveljük,de utazni és fogadni is tudunk.
Budapest és környéke!
Autós kalandot is kedveljük,de utazni és fogadni is tudunk.
Budapest és környéke!
2026. október 3. (szombat) - 19:00-tol Budapest VI. kerület, nálunk párral találkoznánk.
Sziasztok!
A hétvégét Szeptember 25-27-ig Cserkeszőlön töltjük a feleségemmel szívesen fogadnánk egy kellemes
Pár közeledését ha valaki készül Cserkeszőlöi fürdöbe szívessen megismernénk őket közelebbről.
Szimpátia fontos, Csak párt keresünk!
A hétvégét Szeptember 25-27-ig Cserkeszőlön töltjük a feleségemmel szívesen fogadnánk egy kellemes
Pár közeledését ha valaki készül Cserkeszőlöi fürdöbe szívessen megismernénk őket közelebbről.
Szimpátia fontos, Csak párt keresünk!
Október 7–8-ra keresünk egy szimpatikus, kedves párt közös játékokra.
Mi egy 27 és 28 éves pár vagyunk, nyitottak és diszkrétek. Fiú és lány bi is teljesen elfogadott számunkra, a lényeg, hogy szimpatikusak legyetek és jól érezzük magunkat együtt.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok privát üzenetet, és beszéljük meg a részleteket.
Mi egy 27 és 28 éves pár vagyunk, nyitottak és diszkrétek. Fiú és lány bi is teljesen elfogadott számunkra, a lényeg, hogy szimpatikusak legyetek és jól érezzük magunkat együtt.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok privát üzenetet, és beszéljük meg a részleteket.
október 2 pénteken este kultúrestet tartunk budapesti társasjátékozónkban. szívesen veszünk jelentkezőket, akik szintén elmerülnének a ki nevet a végén, bújócska, doktornénis bácsis játékokban.
Á4lagos létszám 30-50 fő, 50 éves korig várunk jelentkezőket. Résztvevők jellemzően 12-15 pár, 3-5 szóló lány, 5-8 szóló pasi. Melinda és Péter
Á4lagos létszám 30-50 fő, 50 éves korig várunk jelentkezőket. Résztvevők jellemzően 12-15 pár, 3-5 szóló lány, 5-8 szóló pasi. Melinda és Péter
Sziasztok autós kalandra keresünk párokat
Szabolcsban keresünk párt ahol a hölgy bi aktív!
Szeretjük a 4 s gabajodást! Helyem van de utazni is tudunk!
Szeretjük a 4 s gabajodást! Helyem van de utazni is tudunk!
Este csajommal biszex négyeseznénk Budán!
Sziasztok! Hozzánk hasonló, rubensi alkatú Hölgytaggal bíró, vagány, nem szívbajos Párt keresnénk a Fővárosból. Privát üzenetet várunk!
Ma délután párt keresünk Pesten

Borotvált pár

buckie
Crystal Crown