Szabolcsban keresünk párt illetve hölgyet akik élvezik a csajos élvezeteket!!!
Helyem van Diszkréció természetes!!!
Helyem van Diszkréció természetes!!!
Mi pár vagyunk, volt pár " komoly-nak tűnő pasi,akikkel le volt fixálva a találka!
De az utsó pillanatban köddé válnak ,hihetetlen!
Újra keresnénk, pasit, vagy párt, hölgyet!
Kezdők vagyunk! Priviben írj, és válogatunk. Akiknek nem azonnal válaszolunk azok meg ne sértődjenek meg, mert abból is sok van! A sok sok levél között meg eltudunk tévedni
De az utsó pillanatban köddé válnak ,hihetetlen!
Újra keresnénk, pasit, vagy párt, hölgyet!
Kezdők vagyunk! Priviben írj, és válogatunk. Akiknek nem azonnal válaszolunk azok meg ne sértődjenek meg, mert abból is sok van! A sok sok levél között meg eltudunk tévedni
Párral töltenénk az esténket..helyünk van..
Sziasztok!
Holnap este szívesen meglátogatnánk egy kedves normális ápolt párt egymás melletti elötti szexre!
Iszogatnánk beszélgetnénk aztán minden menne magátol!
Ha érdekes lehet számotokra privátba várjuk a megkeresést!
Szimpátia fontos!
Holnap este szívesen meglátogatnánk egy kedves normális ápolt párt egymás melletti elötti szexre!
Iszogatnánk beszélgetnénk aztán minden menne magátol!
Ha érdekes lehet számotokra privátba várjuk a megkeresést!
Szimpátia fontos!
Sziasztok. Baranya megyéből esetleg Dombóvár .Kaposvár környékéről bi párokkal ismerkednénk.. 40 éves pár vagyunk.
Sziasztok 50 -es parkent keresünk hasonlo koru es gondolkodasu párt, baratsag extrakkal. Semmi jó elrontoi nem vagyunk . Miskolc, Kazincbarcika, Ózd, Salgótarján környékén
Sziasztok! Párt keresünk szombat estére. Utazni fogadni tudunk
Nem nagyon megy a matek ugye?
(Ez egy válasz NudisSrác19 üzenetére (2026. 09. 24. csütörtök 10:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 24. csütörtök 10:41
(Ez egy válasz NudisSrác19 üzenetére (2026. 09. 24. csütörtök 10:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok kedves pàrok és lányok!
Feri vagyok egy fiatal potens bevállalos férfi. Aki egy igazi szexfüggő.
Szeretem magamból kiadni a maximumot a szexbe.
És eddig nem is volt rá panasz. Isteni nyelvemmel és kőkemény farkammal szeretnék veled/veletek együtt lenni.
Ha felkeltettem az érdeklődésetek na habozzatok irni.Megbeszélünk mindent!
Üdv:Feri
És eddig nem is volt rá panasz. Isteni nyelvemmel és kőkemény farkammal szeretnék veled/veletek együtt lenni.
Sziasztok kedves pàrok és lányok!
Hozzánk hasonló, együtt élő hetero párral ismerkednénk.
Pár nélküli adatlapról érkező megkeresésekre nem reagálunk.
Pár nélküli adatlapról érkező megkeresésekre nem reagálunk.
Többesben tapasztalt, együtt élő pár vagyunk.
Meguntuk a swingerben jelenlévő homofóbiát és olyan PÁROKAT keresünk, akik férfi tagja nem ijed meg a saját nemétől.
Ha a női tagotokat izgatja a fiúk közötti játékok látványa és az ebben való aktív, párcserés részvétel, akkor írjatok ránk! A hangsúly a ffi bi-n van, a lányos játékok nincsenek előtérben.
Füstmentes kapcsolatot keresünk.
Meguntuk a swingerben jelenlévő homofóbiát és olyan PÁROKAT keresünk, akik férfi tagja nem ijed meg a saját nemétől.
Ha a női tagotokat izgatja a fiúk közötti játékok látványa és az ebben való aktív, párcserés részvétel, akkor írjatok ránk! A hangsúly a ffi bi-n van, a lányos játékok nincsenek előtérben.
Füstmentes kapcsolatot keresünk.
Sziasztok fèrjemmel keresünk kèt pasit haverok barátok többes sexre csak az írjon aki talizik is
Sziasztok!
Szeptember 25vagy 26 án este szívesen kalandoznánk egy ápolt valós laza párral 52eves korig Budapest és környékén!!
Szeptember 25vagy 26 án este szívesen kalandoznánk egy ápolt valós laza párral 52eves korig Budapest és környékén!!
Szabolcsban keresünk párt ahol a hölgy bi aktív!
Helyem van Diszkréció természetes!
Helyem van Diszkréció természetes!
Sziasztok!Vasárnap kora délutánra keresünk fogadni tudó párt.
Sziasztok autós kalandra keresünk párokat
Fehérvári vagy környéki párt keresünk. Nem levelezni szeretnénk
Párt keresnénk mai nap.
Autós kalandot is kedveljük,de utazni és fogadni is tudunk.
Budapest és környéke!
Autós kalandot is kedveljük,de utazni és fogadni is tudunk.
Budapest és környéke!
2026. október 3. (szombat) - 19:00-tol Budapest VI. kerület, nálunk párral találkoznánk.
Sziasztok!
A hétvégét Szeptember 25-27-ig Cserkeszőlön töltjük a feleségemmel szívesen fogadnánk egy kellemes
Pár közeledését ha valaki készül Cserkeszőlöi fürdöbe szívessen megismernénk őket közelebbről.
Szimpátia fontos, Csak párt keresünk!
A hétvégét Szeptember 25-27-ig Cserkeszőlön töltjük a feleségemmel szívesen fogadnánk egy kellemes
Pár közeledését ha valaki készül Cserkeszőlöi fürdöbe szívessen megismernénk őket közelebbről.
Szimpátia fontos, Csak párt keresünk!

Borotvált pár

nagyg553