Ez igen, tuti buli lehetett, ha lesz folytatása, szívesen olvasnék róla...
Egyetértek... én is szívesen olvasnám a folytatást
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 25. csütörtök 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 25. csütörtök 19:54

Törölt felhasználó (32295)

Ez igen, tuti buli lehetett, ha lesz folytatása, szívesen olvasnék róla...
Ez kemény....lesz folytatás? Több sztori? Szivesen végignéznék egy ilyet vagy felvenném nektek kamerával.......
Vagy csatlakoznék a szeretőmmel....hmm?

aki ide benéz, az mind szívesen olvas..és tamasesandreanak nem kell külön bíztatás...engedjétek meg, hogy dorgáljak kicsit..ne arról szóljon már a topic, hogy énisénisénisénis, hanem a történetekről
takarítani fogok

takarítani fogok
Végre egyszer nem kritizálnak, hanem dicsérnek és akkor meg az Admin hurrogja le őket...
Nézzenek oda!
Bezzeg amikor elküldött mindenki a fenébe... még akkor is én kaptam a tiltást.
Csak tessék dicsérni minket! Egyébként Petráék nagy videózosok és remélem legközelebb tényleg lesz filmezés is.

Nézzenek oda!

Csak tessék dicsérni minket! Egyébként Petráék nagy videózosok és remélem legközelebb tényleg lesz filmezés is.

édes szívem
nyissak neked egy ajnározó topicot?
szerinted az kell egy topicba, hogy minden 3. hsz ez legyen: király...de jók vagytok...szuper..csak így tovább???
pillanatok alatt szétesne az egész téma
jah..és ha az adminokkal van bajod, akkor a moderátor fogadóba írj
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 29. hétfő 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 29. hétfő 20:23

szerinted az kell egy topicba, hogy minden 3. hsz ez legyen: király...de jók vagytok...szuper..csak így tovább???

Törölt felhasználó (314412)

Végre egyszer nem kritizálnak, hanem dicsérnek és akkor meg az Admin hurrogja le őket...
Nézzenek oda!

Nézzenek oda!

Jah, és ha van "charlotte&MmePrune "-s topic?
De MI , ilyen-olyan Medvék, Macik, Mackók, is kérünk egy szelídítős topicot!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 12. 29. hétfő 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 29. hétfő 20:54

édes szívem
nyissak neked egy ajnározó topicot?

a nappaliban szelídülhetsz
de itt ne offolj
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2008. 12. 29. hétfő 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 29. hétfő 21:21

Jah, és ha van "charlotte&MmePrune "-s topic?

fájdalmas vagy
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2008. 12. 20. szombat 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 20. szombat 19:35

szerintem amelyik nő annyira bebaszik hogy nem tud szinte magárol az megérdemli hogy jol szét basszák partyba!
18 voltam, mikor Pestre költöztem. Ki is használtam a kínálkozó lehetőségeket. Egyik este, jöttem az egyik sráctól, akivel csak szex kapcsolatunk volt, mikor a Határ útnál csörgött a telefonom.... egy másik pasi volt, h találkozzunk. Gyorsan leugrottam a metróról (mit veszíthetek alapon) és megvártam, h értem jöjjön. Meglepetésemre nem egyedül volt, de azt hittem, h majd hazamegy a másik srác. Felmentünk a "meghívómhoz" és elkezdtünk iszogatni és dumálni. Egyszer csak csörög a teló és mondja nekem a meghívó, h átjönne pár haverja, ha nem bánom... Nem értettem, h miért lenne baj, és átjöttek. Még több pia, röhögés, duma, majd meghívóm behívott a szobába. Egyértelmű volt, h szexelni fogunk.... nem bántam és a többiekkel sem foglalkoztam. Kis idő múlva a szobában megjelent a 4 másik pasi (mindet ismertem persze) és rákérdeztek, h beszállhatnak-e. Ittam, de azért képben voltam és átfutott az agyamon, h valójában tök hülye voltam, h nem jöttem rá a dolgokra, de ha már így alakult, hát jól érzem magam.... Beszálltak.. így 5 pasi kényeztetett. Az 5 pasi igencsak falkának érezte magukat és nagyon kíváncsiak voltak, h mit bírok.... szerencséjükre, vagy szerencsétlenségükre: sokat
Egyszerre 3-an foglalkoztak velem, és volt aki orgazmusból is repetázott. Én szintén nagyon élveztem.
Olyan jól sikerült, h a fiúk még utána is hívogattak egy ideig, vagy bepróbálkoztak, ha elmentem egy meccsükre, de addigra párt találtam és a párom nem túlzottan örült ennek.... így sajnos ez az egy élményem maradt erről, de örülök, h nem maradtam ki belőle!

Egyszerre 3-an foglalkoztak velem, és volt aki orgazmusból is repetázott. Én szintén nagyon élveztem.
Olyan jól sikerült, h a fiúk még utána is hívogattak egy ideig, vagy bepróbálkoztak, ha elmentem egy meccsükre, de addigra párt találtam és a párom nem túlzottan örült ennek.... így sajnos ez az egy élményem maradt erről, de örülök, h nem maradtam ki belőle!
Régen,kb. 8 éve kezdődött...Internetünk még nem volt, ezért a txt oldalán keresgéltünk párommal hasonló érdeklődésű párokat.Sikerült is, csak sajna a távolság "győzött", de az az egyszeri alkalom örök, szép emlék marad.Kicsit később egy este a régi barátnőm eljött hozzánk(párja éjszakás volt),ittunk és beszélgettünk mindenről, egy idő múlva azt vettük észre, hogy egymást simogatjuk és a férjem nagy érdeklődéssel figyel bennünket.
Hihetetlen nagyot szexeltünk amiben minden benne volt,az egyik élvezést követte a másik...
Megbeszéltük,hogy ez hármunk titka marad és mikor lehetőség lesz rá megismételjük. Később mégis elmondta a barátnőm a párjának, aki habozás nélkül kérte, hogy folytassuk ezt négyesben.Élményeink ezután még gazdagodtak. Az évek során részem/ünkről néhány "kilengés" volt,/ van/,de valahogy mégis újra és újra visszatalálunk egymásra.Az elmúlt 1 évben valahogy semmi nem történt ezért elkezdtünk újra keresgélni, kissebb nagyobb sikerekkel. Párommal közös véleményünk, hogy az életet élni és élvezni kell!!!

Megbeszéltük,hogy ez hármunk titka marad és mikor lehetőség lesz rá megismételjük. Később mégis elmondta a barátnőm a párjának, aki habozás nélkül kérte, hogy folytassuk ezt négyesben.Élményeink ezután még gazdagodtak. Az évek során részem/ünkről néhány "kilengés" volt,/ van/,de valahogy mégis újra és újra visszatalálunk egymásra.Az elmúlt 1 évben valahogy semmi nem történt ezért elkezdtünk újra keresgélni, kissebb nagyobb sikerekkel. Párommal közös véleményünk, hogy az életet élni és élvezni kell!!!
Elmesélek egy történetet a sok gruppen közül.2005 vagy 2006 ban történt.Júniusban ismét Görögországba mentünk nyaralni,azon belül is Corfura - Sidari városába.Már 8. alkalommal voltunk , eltudjátok képzelni mennyire jó hely. Aki nem volt még másolja be ezt a linket: http://www.youtube.com/watch?v=2yvywMigrXM Na szóval, Mark barátom,Dani barátom, én ,és az akkori csajom útra keltünk(repülő vitt
Nagyon jól éreztük magunkat.A gyros-os pali már előre köszönt-meg a quad kölcsönzős is annyit járunk oda
Ezt nem szabad kihagyni ha ott jártok: three little pigs étterem,minden este ilyen műsor van: http://www.youtube.com/watch?v=KwzXNbCkv8I Na szóval jól éreztük magunkat, én mondjuk nem tudtam csajozni mert nekem jött a párom is,de szeretik ott a kigyúrt pasikat ..Az elkövetkező hét a gyrosrol-a quadrol-a fürdésről,a bulizásról és a pecázásról szolt.Utolsó előtti napon már az összes euronkat elköltöttük ezért csak egy esti sétára mentünk.Este is hatalmas élet van a tengerparti utcán,mindehol bárok-pub-ok,szol a zene.bulizik mindenki.A Shakers bárbol kijön egy 30-as angol csaj (a szebbik fajtából) egyenesen hozzánk ,és szol hogy csatlakozzunk hozzájuk, meghív minket egy italra.Beültünk hozzájuk.Hárman voltak, ez a 30-as csaj,a nevére nem emlékszem,egy 45 ös-detto mint Biró Ica(álló bimbó-neccharisnya)a neve Canon,és egy harmadik csaj, egy átlagos 35 ös.Beszélgettünk közben folyamatosan rendelték a piákat.Kiderült hogy mindhárman ápolónők egy Londoni kórházban.Angolul teljesen alapszinten beszélünk,de a sok pia hatására úgy éreztük mintha felsőfokunk lenne
Közben magyarul ez a két barom(Dani-Mark) azon vitatkoztak hogy ki bassza meg a Bíró Icát (Canont)Én meg már az asztal alatt sirtam a röhögéstől.Közben meg a 30as csaj gátlástalanul fogdosott mindhármunkat. Szerencsére a csajom nem volt féltékeny.a lényeg a lényeg,mondták hogy itt laknak egy szállodában a tengerparton,és ott is van a szállodának saját Pub-ja,menjünk oda.Menjünk...Átsétáltunk,ott is iszogattunk,egyszer csak Dani elmegy a mosdóba,Canon utána megy.Jön vissza Dani barátom-mondja hugyozni akart de bekapta a az Ica a faszát
)Kész-visitottunk
A csaj is levágta miről beszélünk,de még el sem pirult.Következő,felhívtak a szobájukba.Felmentünk,alighogy beléptünk a szobába Mark megfogta Ica seggét,minden mindegy alapon.Nem akart lecsúszni a buliról ő sem.És ami ez után jött....Láttam már 1-2 dolgot,meg át is éltem de ez...Szóval mi a csajommal a sok alkohol hatására ledöltünk az ágyra és csak röhögtünk, néztünk ki a fejünkből. Ez a két perverz meg egyszerre ráment a Canonra.Hagyta magát-szopatták baszták nyalták felváltva,forgolódtak rajta.A 30as csaj nem szált be,ő fényképezte őket. Ilyet????(a 3.csaj szintén kábultan elterült mellénk az ágyra) Kitalálták az okos fejükkel hogy szendvicsbe basszák az Icát.Szerintetek??? Részégen-síkositás nélkül-beöntés nélkül????Igen,nem szép ilyet leírni de beszart
Erre Dani is rájött de csak ennyit mondott NO PROBLEM!folyt

Nem fért ki több-folyt köv: Szóval NO problem. Ennyi volt a hozzá fűzni valója.Megmosta,lehúzta a lepedőt és mintha misem történt volna folytatták.Tolták még 1-2 órát,aztán összekapartuk magunkat és visszamentünk az apartmanunkba,hiszen már hajnalodott.Másnap fogtuk fel józanul mi is történt előző este.Esti sétából ingyen pia,hugyozásból szopás-szopásból partybaszás-fényképezés-Beszarás
Szó szerint
hát ennyi...

Na az itteni sztorik közül kellene egyet-kettőt feltenni a torte-net oldalra a sok silány-hitvány, siralmasan gyenge sztori helyett.
apáááám, nagyon durva...No Problem
...
(Ez egy válasz protein üzenetére (2009. 10. 12. hétfő 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 12. hétfő 22:31

Nem fért ki több-folyt köv: Szóval NO problem. Ennyi volt a hozzá fűzni valója.Megmosta,lehúzta a lepedőt és mintha misem történt volna folytatták.Tolták még 1-2 órát,aztán összekapartuk magunkat és visszamentünk az apartmanunkba,hiszen már hajnalodott.Másnap fogtuk fel józanul mi is történt előző este.Esti sétából ingyen pia,hugyozásból szopás-szopásból partybaszás-fényképezés-Beszarás
Szó szerint
hát ennyi...

Wow... Azért megnézném "Bíró Icáékat" nővér ruhában, combfixes harisnyában stb...
Szívesen lennék Londonban, náluk beteg, gondolom mit művelhetnek a lábadozóban a jopbb pasikkal, ha veletek ezt így bevállalták...

Szívesen lennék Londonban, náluk beteg, gondolom mit művelhetnek a lábadozóban a jopbb pasikkal, ha veletek ezt így bevállalták...

Bartek-eunos Ez a no problem azóta szállóigévé vált a konditeremben elhihetitek
Más: augusztus közepén összetörték a kocsimat, így kénytelen voltam bkv-ni.Fölültem az 1-es villamosra,mivel autóm nem volt egy hétig-bkv-n meg nem ültem 10 éve.Úgyhogy egyben nosztalgiáztam is. Felszállok a Floriánnál ,leülök egy 4-es ülésre a menetiránnyal szemben.Már este 7 körül járt az idő,de mivel az első kocsiba szálltam eléggé sokan voltak a villamoson.Nézek ki a fejemből,mögöttem,mellettem beszélgetnek az emberek.Na az Árpád hidnál felszáll egy 16-17 év körüli csaj miniszoknyában.Beáll elém(én ültem,és ő állva a kapszkódót fogta,üveges szemmel bámul kifelé.Én is néztem kifelé.Egyszer csak néma csend lett körülöttem.Már nem beszélgettek a mellettem,mögöttem ülők-állók.Olyan furcsa volt a hirtelen csend.Nézek a csaj felé,és azt látom hogy ujjazza magát elöttem premier plane-ban ugy 1 méternyire,a az arcomtól!!!!???? Mi van???Álmodom?És még nincs vége-kettőt hármat ujjaz-és lenyalja az ujját!! Ennyire nagyot fordult a bkv 10 év alatt?Láttam már-sőt megéltem 1-2 dolgot de ez Döbbenet-köpni nyelni nem tudtam.Ha valaki azt mondja nekem hogy az 1-esen egy kiscsaj fogja ujjazni magát,és utána le is nyalja 2 megállon keresztül akkor azt mondom hülye vagy ilyen nincs!Pedig van!! Szóval döbbenet-leszállok a vidámparknál egyből hívom Danit mondom mi van-ne szopass ilyen nincs.De bazdmeg van!!! Kérdi miért nem kameráztad le?Mondom hülye vagy, köpni nyelni nem tudtam. Úgyhogy kocsit letenni-és bkv

Régebben még mielőtt kocsival jártam volna elég sokat bkv-ztam, sőt az 1-essel is sokat mentem pont azon a szakaszon, de hasonlót sem láttam :( :P
(Ez egy válasz protein üzenetére (2009. 10. 13. kedd 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 13. kedd 21:05

Más: augusztus közepén összetörték a kocsimat, így kénytelen voltam bkv-ni.Fölültem az 1-es villamosra,mivel autóm nem volt egy hétig-bkv-n meg nem ültem 10 éve.Úgyhogy egyben nosztalgiáztam is. Felszállok a Floriánnál ,leülök egy 4-es ülésre a menetiránnyal szemben.Már este 7 körül járt az idő,de mivel az első kocsiba szálltam eléggé sokan voltak a villamoson.Nézek ki a fejemből,mögöttem,mellettem beszélgetnek az emberek.Na az Árpád hidnál felszáll egy 16-17 év körüli csaj miniszoknyában.Beáll elém(én ültem,és ő állva a kapszkódót fogta,üveges szemmel bámul kifelé.Én is néztem kifelé.Egyszer csak néma csend lett körülöttem.Már nem beszélgettek a mellettem,mögöttem ülők-állók.Olyan furcsa volt a hirtelen csend.Nézek a csaj felé,és azt látom hogy ujjazza magát elöttem premier plane-ban ugy 1 méternyire,a az arcomtól!!!!???? Mi van???Álmodom?És még nincs vége-kettőt hármat ujjaz-és lenyalja az ujját!! Ennyire nagyot fordult a bkv 10 év alatt?Láttam már-sőt megéltem 1-2 dolgot de ez Döbbenet-köpni nyelni nem tudtam.Ha valaki azt mondja nekem hogy az 1-esen egy kiscsaj fogja ujjazni magát,és utána le is nyalja 2 megállon keresztül akkor azt mondom hülye vagy ilyen nincs!Pedig van!! Szóval döbbenet-leszállok a vidámparknál egyből hívom Danit mondom mi van-ne szopass ilyen nincs.De bazdmeg van!!! Kérdi miért nem kameráztad le?Mondom hülye vagy, köpni nyelni nem tudtam. Úgyhogy kocsit letenni-és bkv

protein jó neked, bár elhiszem, hogy ilyenkor az ember ledöbben és utólag könnyű okoskodni, de jól meg kellett volna rakni!!! Nemrég költöztem új helyre, velem szemben lakó csaj sem rég költözött, függöny nem volt! egyik reggel tántorgok ki a nappaliba és mit látok a csaj rohangál félmeztelen a lakásban, persze engem nem vett észre, mert én nem oltottam lámát, ez a dolog 1 hétig tartott, minden reggel jó negyed órányi peep show ingyen
(Ez egy válasz protein üzenetére (2009. 10. 13. kedd 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 13. kedd 21:05

Gondolom az ébresztőórát is a csajhoz állítottad hogy együtt keljetek
) A ujjazos csajt nem raktam volna meg mert vagy drogos volt-vagy beteg.És ez elég kiábrándító volt amit csinált,mármint nem az amit,hanem ott ahol,és ahogy... bartek: Én sem láttam ilyet,jó 30 évet kellett rá várni