oké krealok!!!!XD
Tudtok valahol leírást, hogy a különböző játékokban milyen feladatok vannak?
Sziasztok. Kis türelmet kérek és a holnapi napon elküldöm.
Sziasztok szivesen fogadnám ha elküldenétek. elöre is köszi. élménybeszámolo nem marad el.
(Ez egy válasz talbert üzenetére (2011. 12. 20. kedd 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 12. 20. kedd 11:22

Sziasztok. Nekünk megvan az érzékek kertje társasjáték. Ha valaki szeretné nagyon szívesen elküldjük neki. Mi nagyon jókat szoktunk vele játszani.
Most pl ez...

Sziasztok! Mi is nagyon szeretnènk kipróbálni az érzékek kertjét, már régóta vágyunk egy kellemes erotikus társasjátèkra. Nagyon szivesen vennénk ha el tudnátok küldeni privátban. Ezer köszi elöre is. És természetesen a tapasztalatainkkat megosztom veletek.
(Ez egy válasz talbert üzenetére (2011. 12. 20. kedd 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 12. 20. kedd 11:22

Sziasztok. Nekünk megvan az érzékek kertje társasjáték. Ha valaki szeretné nagyon szívesen elküldjük neki. Mi nagyon jókat szoktunk vele játszani.
sziasztok!Még tegnap letöltöttem az Érzékek kertjét netről.Elég jónak bizonyul csak ki kell nyomtatni és kipróbálni!
Az a bizonyos társas engem is érdekelne.Szívesen kipróbálnánk és írok véleményt is!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 01. 30. szombat 16:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 30. szombat 16:59
Törölt felhasználó (347117)

Sziasztok!
Bocs a késedelemért, de nem nézem naponta ezt az oldat.
Remélem most már mindenkinek elküldtem
Bocs a késedelemért, de nem nézem naponta ezt az oldat.
Remélem most már mindenkinek elküldtem

Sziasztok!Ha valakinek lenne egy jó társasjátéka azt szívesen elfogadnám nyomtatható formában.Szeretnénk kipróbálni azt is!Előre is köszönöm!Válaszokat privátban várom!
Nem jön be az oldal
Ez engem is érdekelne

Szia!
Lepd meg a kedvesedet eggyel.. 4-5ezer forintért már lehet kapni.. bármelyik szexboltban!
Nem nagy befektetés...
Lepd meg a kedvesedet eggyel.. 4-5ezer forintért már lehet kapni.. bármelyik szexboltban!
Nem nagy befektetés...
Menj el egy szexboltba, van vagy 2e Ft.
maracsak te kaptál társast?
Sziasztok. Kipróbáltuk mi is a sexopoly-t a párommal. Nagyon tetszett mindkettőnknek... Esetleg van még valakinek valami hasonló játék amit szívesen meg is osztana? Amennyiben igen kérem jelezzen hogy meg tudjuk beszélni a dolgot.
És egy magánvélemény tőlünk, mi egy ismerős párral játszottuk a játékot, kellemes hangulat kerekedett belőle mindenkinek.
Üdv, Sly
És egy magánvélemény tőlünk, mi egy ismerős párral játszottuk a játékot, kellemes hangulat kerekedett belőle mindenkinek.
Üdv, Sly
Kipróbáltuk, tetszik. Lehetne kicsit hosszabb egy kör.
Üdv! Vannak újabb szex-társasjátékok? Ha valaki ismer, ossza meg légyszi

Sziasztok!
Mi is játszottunk már a sexopoly-val. Mitne mondjak, élveztük is nagyon. Biztos vagyok benne, hogy még játszunk vele
Mi is játszottunk már a sexopoly-val. Mitne mondjak, élveztük is nagyon. Biztos vagyok benne, hogy még játszunk vele
más szokott játszani?