Sziasztok
Jó ez a sexopoly játék ,de igazán akkor lenne jó ha legalább két pár játsza még ha a párcserés feladatokat nem is csináljuk meg
Jó ez a sexopoly játék ,de igazán akkor lenne jó ha legalább két pár játsza még ha a párcserés feladatokat nem is csináljuk meg
Valakinek nincs meg az exxxtázis nevű társas?
Sziasztok!
Bocs a késedelemért, de nem nézem naponta ezt az oldat.
Remélem most már mindenkinek elküldtem
Bocs a késedelemért, de nem nézem naponta ezt az oldat.
Remélem most már mindenkinek elküldtem

nekem megvan az Erzekek kertje,ha tudok valakinek segiteni,sivesen . e mail my

(ezeket privátban! nem társkereső a rovat! ide az ötleteiteket, élményeiteket és tapasztalataitokat írjátok meg!) :tom
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 01. 21. csütörtök 06:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 21. csütörtök 06:16

Törölt felhasználó (347117)

sziasztok!
Már jó rég leszoktam erröl az oldalrol, de most visszanéztem valamiért.
Ha valakinek kell az Örömök kertje társasjáték feljavított változata, az küldjön egy levelet az (privátban).
Eddig is elküldtem már már embernek, de senki sem vette a fáradságot, hogy a kipróbálás után megírja a tapasztalatait. ! ! ! !
Ha valakinek kell az Örömök kertje társasjáték feljavított változata, az küldjön egy levelet az (privátban).
Eddig is elküldtem már már embernek, de senki sem vette a fáradságot, hogy a kipróbálás után megírja a tapasztalatait. ! ! ! !
sziasztok!
Sziasztok! Láttam itt valakinek van vmi egyedi társasa, amiért tolongana
Csatlakoznék én is a néphez és szeretném megkérni az illetékest,vagy bárkit,aki már megkapta, h küldje át nekem is (privátban)
.Léccci,léccci!
Amúgy nem tudtok semmilyen oldalt,ahol használható játékok,játék ötletek lennének?
Előre is köszönöm!

.Léccci,léccci!
Amúgy nem tudtok semmilyen oldalt,ahol használható játékok,játék ötletek lennének?
Előre is köszönöm!

hallo!
ugy látom nem tolong senki
a problémánk még mindig fennáll, bár azóta már átalakítottunk egy játékot hasonlóra.
De azért várnám az ötleteket, ami perverz..
irhattok olyanokat is, h ti mit tudnátok elképzelni egy ilyen kártyán.
szóval hajrá, és gyorsan
ugy látom nem tolong senki

a problémánk még mindig fennáll, bár azóta már átalakítottunk egy játékot hasonlóra.
De azért várnám az ötleteket, ami perverz..

irhattok olyanokat is, h ti mit tudnátok elképzelni egy ilyen kártyán.
szóval hajrá, és gyorsan

üdv!
olyan társasjátékot keresek, ami egy kicsit vadabb.
Már lassan megunjuk azokat amik itthon vannak, és nem találtam seholse olyat, ami kielégíti az igényeket..
Szeretnénk ha lennének benne kicsit merészebb dolgok is, mint pl. anál-szexszel kapcsolatos jóóságok, mélytorok, kötözés, bilincs, meg ilyen hasonlóak. De azért ne egy S/M legyen.
Ha valakinek van ilyen kinyomtatható formában, vagy tudja h hol lehet kapni, az léégyszi irjon.
köszi

Már lassan megunjuk azokat amik itthon vannak, és nem találtam seholse olyat, ami kielégíti az igényeket..

Szeretnénk ha lennének benne kicsit merészebb dolgok is, mint pl. anál-szexszel kapcsolatos jóóságok, mélytorok, kötözés, bilincs, meg ilyen hasonlóak. De azért ne egy S/M legyen.

Ha valakinek van ilyen kinyomtatható formában, vagy tudja h hol lehet kapni, az léégyszi irjon.
köszi
Mi még sosem játszottunk hasonló jellegű társasokat a párommal... valaki tudna küldeni vmi szórakoztatót és izgatót?
úúúgy kipróbálnám....és hátha bejön a pasimnak is
puszika annak, aki küld nekem!

Sziasztok!
Küldene valaki nekünk is társasjátékot?
Köszi előre is.
Küldene valaki nekünk is társasjátékot?
Köszi előre is.
Szia Cunócica!
Elüldtem a játékot. De tőleg is várok visszajelzést! (Ez egy válasz cunócica üzenetére (2008. 10. 29. szerda 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 29. szerda 11:30
Elüldtem a játékot. De tőleg is várok visszajelzést! (Ez egy válasz cunócica üzenetére (2008. 10. 29. szerda 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)

nekem is eltudnátok küldeni a társasjátékot?
előre is köszi szépen
e-mail: cunocica@citromail.hu

nekem is eltudnátok küldeni a társasjátékot?
előre is köszi szépen
e-mail: cunocica@citromail.hu

Nem még nem, szülinapi meglepetésnek szánom. Nov.24-ére.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 26. vasárnap 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 26. vasárnap 10:48

Törölt felhasználó (347117)

Szia Marca!
Na kipróbáltátok már a társast?
Na kipróbáltátok már a társast?
Szia Marca!
Na kipróbáltátok már a társast? (Ez egy válasz Marca üzenetére (2008. 10. 24. péntek 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 24. péntek 20:01
Na kipróbáltátok már a társast? (Ez egy válasz Marca üzenetére (2008. 10. 24. péntek 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)

teljesen mindegy a sorrend szerintem... csak idő függvénye... bár én becsiccsentve (is) nagyon szeretek dugni

teljesen mindegy a sorrend szerintem... csak idő függvénye... bár én becsiccsentve (is) nagyon szeretek dugni
(Ez egy válasz PAOC üzenetére (2008. 10. 22. szerda 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Melyik legyen az egyik és melyik a másik?
(Ez egy válasz Marca üzenetére (2008. 10. 20. hétfő 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 20. hétfő 23:01

miért kell a kettő között választani? nem lehet egyiket a másik után?
miért kell a kettő között választani? nem lehet egyiket a másik után?
(Ez egy válasz PAOC üzenetére (2008. 10. 20. hétfő 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 20. hétfő 21:15
(Ez egy válasz PAOC üzenetére (2008. 10. 20. hétfő 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintem el kellene dönteni, hogy baszni akartok, vagy részegen fetrengeni meztelenül...
))))))

Szerintem el kellene dönteni, hogy baszni akartok, vagy részegen fetrengeni meztelenül...
))))))

Gondolkodtunk, és ezt lehet dobókockával is játszani. Mondjuk ha páros szám jön ki akkor le a ruha, ha páratlan akkor egyet vissza. Esetleg két páratlannál a dobónak ital egy húzásra. Hogy bünti is legyen. Még gondolkodunk, lesz ebből valami!
))