Sziasztok!München-Landshut környéki hölgy, pár?Tartós tartalmas kapcsolatra?
Pozsonyban, ha erre járnál ma?
(Ez egy válasz gabonya üzenetére (2026. 08. 16. vasárnap 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok Horvátországban valaki ? Rogoznica közelében ?
Sziasztok Ulm környékén valaki?
Sziasztok! Pfarrkirchen-ben lakok az osztrák határ mellett szívesen csatlakoznák párhoz a hölgy örömére akár hosszú távon is! 34- éves káros szenvedélyektőlmentes. Kis tapasztalatom van a 3-asban, utazás nem jelent gondot!
Sziasztok… Ibizán van innen valaki?
keddig itt volnék
keddig itt volnék
Nem tévedtél el?
(Ez egy válasz Movie üzenetére (2026. 08. 20. csütörtök 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 20. csütörtök 15:16
Keresek egy olyan kiváncsi hetero vagy enyhén biszex urat,srácot aki szeretne kipróbálni milyen az ha egy fiú kényezteti orálisan,viszonzást nem várok,nekem az a lényeg hogy élvezd és hogy jól érezd magad.Fontos hogy csak az irjon aki VALÓBAN tud és akar is találkozni,igérgetők,hitegetők NE!Bárhonnan irhatsz,helyem Pestmegyében van,de ha Budapesti vagy és van helyed szivesen megyek hozzád is.Légy korrekt,megbizható,én is az vagyok,Igényes ápolt vékony de sportos srác vagyok,Irj bátran ha jössz haza!
Keresek egy olyan kiváncsi hetero vagy enyhén biszex urat,srácot aki szeretne kipróbálni milyen az ha egy fiú kényezteti orálisan,viszonzást nem várok,nekem az a lényeg hogy élvezd és hogy jól érezd magad.Fontos hogy csak az irjon aki VALÓBAN tud és akar is találkozni,igérgetők,hitegetők NE!Bárhonnan irhatsz,helyem Pestmegyében van,de ha Budapesti vagy és van helyed szivesen megyek hozzád is.Légy korrekt,megbizható,én is az vagyok,Igényes ápolt vékony de sportos srác vagyok,Irj bátran ha jössz haza!
Jövő héten délután Ulm +kb. 50km Lány, pár, fiú?
Klagenfurt? Bécs?
(Ez egy válasz gabonya üzenetére (2026. 08. 15. szombat 16:18), amit ide kattintva olvashatsz)
saarbrücken valaki ??
Gosau, Klagenfurt, Vienna? Senki erre?
(Ez egy válasz gabonya üzenetére (2026. 08. 13. csütörtök 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 13. csütörtök 14:35
(Ez egy válasz gabonya üzenetére (2026. 08. 13. csütörtök 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Bécs? Aug 17, 18? Tali nálam esténként? Pár esetleg, vagy valaki?
Erding környékéről valaki? Ma vagy holnap?
Ausztria Steyr környékén ?
Valaki Floridából?
sziasztok nudizáshoz keresek partnert,társat salzburg környékén
sziasztok párt kukkolnék vagy jelen lennék szex közben mint nézö
Augusztus 19-23ig Malinska -Krk környéken leszünk.. esetleg valaki akar hozzánk csatlakozni ?
Sziasztok!
Pär vagy esetleg pasi Valaltän aki ismerkedne? 19.-éig itt leszünk.
Pär vagy esetleg pasi Valaltän aki ismerkedne? 19.-éig itt leszünk.
Koblenz környékén aktív bisex?

frederich111

szmöre0531
Silvia Saint