Baden Baden környékén valaki?
Bécsben esetleg valaki/k? Tetovált intelligens 30as srac vagyok! Fiú/pár/lany?
Sziasztok! Ausztriában Feldkirchen im Kärten környékén valaki?? Csak is csajok, párok, Hetero alapon!! Unatkozom és szívesen kényeztetnék csajokat, párokhoz is szívesen csatlakozom.
Prágában éjszakák, nappalok? Pár? Hölgy?
Sziasztok! Karlsruhe-Landau környékéről keresünk középkorú inteligens,ápolt hetero férfit! Középkorú ápolt pár vagyunk.
frauenfeld kornyeken valaki ismerkedni
Salzburg ma este?
Sziasztok! Estle estleg st pöltenben valakik ismerkedni estleg?
Sziasztok! Ausztriában Feldkirchen im Kärten környékén valaki?? Csak is csajok, párok, Hetero alapon!! Unatkozom és szívesen kényeztetnék csajokat, párokhoz is szívesen csatlakozom.
Sziasztok, német hölgyismerősöm Münchenbe jön a héten és arra gondoltunk, hogy elmennénk a Swingerclub Cats 2.0-ba, ha úgy adódik, és kérte, hogy kérdezzem meg, hogy esetleg lenne-e olyan pár, aki ott lesz a héten (és benne lenne egy négyesben
)?
Most csak párokat keresünk.

Most csak párokat keresünk.
Keresek: Hölgyek, lányok, barátnők, asszonyokat keresnék, aki szereti, ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közben! Terhes nőt csöpögő tejes cicikkel! A nagy mell és csókolózás nagyon beindít! Ha szereted az öklözést, vagy csak kipróbálnád, számíthatsz rám! Csak kukkolás is érdekel! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van perverz hajlamod az előny! Mobil vagyok, ha szükséges! Kedvelem az erotikus beszélgetést!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 40-től 65 évesig!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 40-től 65 évesig!
Bécs ma este? Helyem van
Ln kanton Schwyz
(Ez egy válasz Playback üzenetére (2025. 04. 17. csütörtök 23:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 17. csütörtök 23:58

Sziia mindenki
Iszogatunk és beszélgetünk,arra gondoltunk hogy Svájcban van valaki aki esetleg Bern kanton környékén tartozkodik jelenleg? Lenne kedve valakinek esetleg találkozni? Beszélgetni?
Iszogatunk és beszélgetünk,arra gondoltunk hogy Svájcban van valaki aki esetleg Bern kanton környékén tartozkodik jelenleg? Lenne kedve valakinek esetleg találkozni? Beszélgetni?
Bécsben Ismerkednék!Bi vagyok!
Bécs környékén valaki? Pár/lány/fiú? 30as tetovált intelligens srac vagyok,sok anyaggal

St . Gallen környékén Hölgy esetleg Pár ?
Utazni tudok
Utazni tudok
Sziasztok Wels mellet vagyunk valaki egy locsoló partyba benne lenne húsvét alkalmával?

hollandiaban van valaki?

Sziasztok. Bécsben vagyok és szívesen találkoznek valaki/k-el! Biszex pár/nő esetleg pasi! Sok mindenben benne vagyok!

Lillibonne valaki van itt!