Sziasztok.
Linz- Wels kkén hölgy vagy pár,aki ismerkedne?? Én 30 as pasi. Privátban? Szép napot.
Linz- Wels kkén hölgy vagy pár,aki ismerkedne?? Én 30 as pasi. Privátban? Szép napot.
Sziasztok! Igényes, Dél-Tirolban dolgozó pár ismerkedne szintén igényes párokkal nem csak szex, hanem közös programokra, szabadidő kellemes eltöltésére. Olvass adatlapot, és, ha magatokra ismertek írjatok privát üzit!
Miért nem lehet belsó-magán leveletírni neked?
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 09. szerda 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 09. szerda 19:57
Törölt felhasználó (936596)

Sziasztok.Ausztriában ismerkedem. Insbruch-Salsburg közöt. Kitzbühel,St.johan, Wörgl,Kufstein, Kaprun, stb.
Sziasztok,
Innsbruck, Wörgl, Kufstein környékén keresünk férfi partnert!
Pénteken megyek vissza innsbruckba ...
(Ez egy válasz Soulgiroszkop üzenetére (2015. 12. 22. kedd 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 22. kedd 10:52

Sziasztok,
Sziasztok! Zell am See,Kaprun,Saalbach-Hinterglemm,Salzburg környékén ismerkednék Hölggyel,Párral.
sziasztok Berlin környéke senki ?
Sziasztok
Kellemes ünnepeket mindenkinek...jövőre ismerkednék Németországban....
Kellemes ünnepeket mindenkinek...jövőre ismerkednék Németországban....

Sziasztok. Salzburg-Rosenheim-München. Betarsulnek valakikhez -valakihez.

Zell am See,Kaprun,Saalbach-Hinterglemm, növel ismerkednék
Sziasztok! Zell am See,Kaprun,Saalbach-Hinterglemm,Salzburg környékén ismerkednék Hölggyel,Párral.
Sziasztok, valaki Londonból aki fiatal srácot keres?
Sziasztok! Frankfurt Wiesbaden Mainz kornyeken ismerkednenk.
Sziasztok!
Hollandiaban ismerkednek kedves lannyal kozos programokra(sport,utazas,wellness,szauna,stb.),de ha megvan a szimpatia akkor komoly kapcsolatra is.A hangsuly az ismerkedesen van,ha van kozos hullamhossz a tobbi ugyis kialakul.Mindket reszrol biszex parokkal szinten ismerkednek kozos programokra-lasd fennt-,sorozesre,dumalasra.Ertelmes,onmagukra igenyes emberek tarsasagat keresem,nem a szex az elsodleges hanem az ismeretseg.
Csak normalis levelekre valaszolok,ketszavas uzenetre nem reagalok.
Sziasztok!
D
Hollandiaban ismerkednek kedves lannyal kozos programokra(sport,utazas,wellness,szauna,stb.),de ha megvan a szimpatia akkor komoly kapcsolatra is.A hangsuly az ismerkedesen van,ha van kozos hullamhossz a tobbi ugyis kialakul.Mindket reszrol biszex parokkal szinten ismerkednek kozos programokra-lasd fennt-,sorozesre,dumalasra.Ertelmes,onmagukra igenyes emberek tarsasagat keresem,nem a szex az elsodleges hanem az ismeretseg.
Csak normalis levelekre valaszolok,ketszavas uzenetre nem reagalok.
Sziasztok!
D
Londonban ismerkednék!
Becsben valakli?
Sziasztok!!
Valami szilveszteri mokat tud valaki?Stuttgart Murrhardt kornyeke.
34 eves sportos,jo kepu fiunak.Buli is erdekel vagy iszogatas olyan valkivel,vagy valakikkel,akik szinten egyedul toltik az ev utolso napjat.
Valami szilveszteri mokat tud valaki?Stuttgart Murrhardt kornyeke.
34 eves sportos,jo kepu fiunak.Buli is erdekel vagy iszogatas olyan valkivel,vagy valakikkel,akik szinten egyedul toltik az ev utolso napjat.
Sziasztok!
Mindenre nyitott helyesnek mondott pasi vagyok szivesen ismerkednek... Valaki?? Valakik???? èn Frankfurt környéki vagyok.
Üdv Akos.
Mindenre nyitott helyesnek mondott pasi vagyok szivesen ismerkednek... Valaki?? Valakik???? èn Frankfurt környéki vagyok.
Üdv Akos.
Sziasztok!
Beyern-böl ismerkednék.Diszkréció is alap.
Beyern-böl ismerkednék.Diszkréció is alap.
Boldog új évet mindenkinek