Svájcban ismerkednék

München, Freising, Pulling környékéről valaki?
Sziasztok. Imst valaki?
Saalbach -Hinterglemm környékén hölgy ,pár van itt ?
Irtam uzit
(Ez egy válasz Nelana üzenetére (2022. 03. 08. kedd 18:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok Hölgyek!Olyan nőt,lányt,asszonyt keresek aki elhanyagolt és szexuálisan nem kap meg mindent otthon és néha mikor egyedül van szeretné kiélni az elfojtott esetleg perverz vágyait,fantáziáit.Hosszú távra keresek egy ilyen partnert,kivel skypon felszabadultan és tabu mentesen kiélhetjük legtitkosabb vágyainkat.Én 38 éves,nem független srác vagyok aki hasonló ,,cipőben “” jár.Csakis és kizárólag lányok és nők levelét várom,férfiak nem vonzanak.Ha felkeltettem az érdeklődésed akkor várom a privát üzeneted.
Na angliában unatkozó nő, aki párhoz beszállna?
Salzburg ma este?
Sziasztok ulm környèkèn ismerkednèk aktiv pasival
Sziasztok. Kitzbühel környékén valaki?
Sziasztok ! Hölgyet esetleg párt a hölgy örömére , Niederösterreich / Burgenland ?!
Sziasztok! Freising, Pulling, München környékén valaki?
sziasztok, puncit keresek Gorinchemben Hollandia,megől a hétvégi unalom.nyalnék akár sex nélkűl is.
Angliában unatkozó feleség nő leányzó aki beszálna párhoz 3 diknak?
Sziasztok. Baselben és környéken csatlakoznék párokhoz , biszexuális párokhoz is , aktiv szerepben !! 30 éves vagyok , 185 cm magas rendszeresen sportolok , higénia , adott és elvárt !!! Telefonszám csere után , természetes kép csere !!
Sziasztok Linz környékén valaki? Nagy méret van
Sziasztok!
London vagy környékéről hölggyel vagy párral ismerkednék. Higiénia adott és elvárt! A hölgynek yoni masszázzsal kedveskednék!
London vagy környékéről hölggyel vagy párral ismerkednék. Higiénia adott és elvárt! A hölgynek yoni masszázzsal kedveskednék!
Sziasztok!Ismerkednék Bécsben!Enyhe bi vagyok!
Sziasztok.Minden héten utazom Svájcba,Ausztrián- Németországon keresztül. Csatlakozz hozzám párként vagy hölgyként,küldj csomagot és fizess természetben. Köszönöm.
Ujra németben! NRW-ben vsgx Venlo környékén hollandban keresek társaságot!