Sziasztok
Úgy alakult ,hogy odébb állok.
Igy FILZMOOS környékén keresgélek hölgyet ,párt . Már ha van.
Úgy alakult ,hogy odébb állok.
Igy FILZMOOS környékén keresgélek hölgyet ,párt . Már ha van.
Még mindig várjuk lányok jelentkezését az adatlapunkban leírtak szerint. EBEN im pongau, ALTENMARKT im pongau, vagy ST JOHANN im pongau.... Ezek vonzáskörzetéből.
Eben im Pongau kornyeken par,bisex ferfi?
Sziasztok!Ismerkednék Bécsben és környékén!
Sziasztok Hölgyek!Olyan nőt,lányt,asszonyt keresek aki elhanyagolt és szexuálisan nem kap meg mindent otthon és néha mikor egyedül van szeretné kiélni az elfojtott esetleg perverz vágyait,fantáziáit.Hosszú távra keresek egy ilyen partnert,kivel skypon felszabadultan és tabu mentesen kiélhetjük legtitkosabb vágyainkat.Én 38 éves,nem független srác vagyok aki hasonló ,,cipőben “” jár.Csakis és kizárólag lányok és nők levelét várom,férfiak nem vonzanak.Ha felkeltettem az érdeklődésed akkor várom a privát üzeneted.
Sziasztok ismerkednèk Ulm környèkèn bi pasziv pasi vagyok pàrok pasik lànyok?
Valaki megszopatna egy 50es bi pasit? Burgenland ---Steiermark
Sziasztok,továbbra is szívesen ismerkedem,de annyi kiegészítés az adatlapomhoz,hogy ne írjon senki akinek nincs fotója...kösz.
Zsákbamacskát majd farsangkor....
Zsákbamacskát majd farsangkor....
Sziasztok! Ingolstadt környéke? Nők, párok, férfiak, bárki írhat.
Landshut környékén hölgy esetleg?
Linz környékén párként keresünk pasit 3.nak
Sziasztok. Van valaki (lány) aki szívesen csatlakozna hozzánk harmadiknak kizárólag lány a lánnyal. ALTENMARKT im pongau környékén? A többi infó az adatlapon.
Sziasztok,München környékén ismerkednék...!!!!
Svájcban ismerkednék

München, Freising, Pulling környékéről valaki?
Sziasztok. Imst valaki?
Saalbach -Hinterglemm környékén hölgy ,pár van itt ?
Irtam uzit
(Ez egy válasz Nelana üzenetére (2022. 03. 08. kedd 18:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok Hölgyek!Olyan nőt,lányt,asszonyt keresek aki elhanyagolt és szexuálisan nem kap meg mindent otthon és néha mikor egyedül van szeretné kiélni az elfojtott esetleg perverz vágyait,fantáziáit.Hosszú távra keresek egy ilyen partnert,kivel skypon felszabadultan és tabu mentesen kiélhetjük legtitkosabb vágyainkat.Én 38 éves,nem független srác vagyok aki hasonló ,,cipőben “” jár.Csakis és kizárólag lányok és nők levelét várom,férfiak nem vonzanak.Ha felkeltettem az érdeklődésed akkor várom a privát üzeneted.
Na angliában unatkozó nő, aki párhoz beszállna?