Sziasztok!
Hétvégén ráérő párhoz ,hölgyhöz csatlakoznék! Lindau -Bregenz környékén! Kölcsönös szimpátia esetén bármi megtörténhet!
Hétvégén ráérő párhoz ,hölgyhöz csatlakoznék! Lindau -Bregenz környékén! Kölcsönös szimpátia esetén bármi megtörténhet!
Sziasztok! Németországban ismerkednénk párokkal és lányokkal NRW környékén

Sziasztok Hollandiában keresem igènyes partnerem egy nő személyében kor,testalkat nem lehet kizáró ok számomra.A legfontosabb hogy legyen meg a szikra.
Mindenkinek legyen szép napja!
Mindenkinek legyen szép napja!

Sziasztok, Salzburg környékén ismerkednék.
Sziasztok! München, Freising, Pulling környékén valaki?
Sautens valaki ismerkedne esetleg.
Sziasztok.
Április 30.-án szombaton reggel indulok Erdingből(Bayern) Szolnokra. Ha esetleg van olyan hölgy/pár aki velem tartana az írjon privátban.
További szép napot.
Április 30.-án szombaton reggel indulok Erdingből(Bayern) Szolnokra. Ha esetleg van olyan hölgy/pár aki velem tartana az írjon privátban.
További szép napot.
Sziasztok St Stefanban vagy környékén van itt valaki
Burgenlandban masszázst vállalok.
Sziasztok !
Hétfőn reggel indulok Budapestről Hollandiába (Eindhoven)furgonnal ,1 hölgynek lenne helyem !
Privátba légyszíves !!
Hétfőn reggel indulok Budapestről Hollandiába (Eindhoven)furgonnal ,1 hölgynek lenne helyem !
Privátba légyszíves !!
Sziasztok. 40 éves férfi vagyok. Ausztriából, Burgerland tartományból, keresek hölgyet, párt.
Sziasztok!
Ma este indulok haza németországból, Bad wurzachból magyarországra, Pest közelébe.
Ha valaki pont ilyen last minute indulásra várt, akkor írjon, részleteket megbeszéljük!
Kellemes napot, jó keresgélést mindenkinek!
Ma este indulok haza németországból, Bad wurzachból magyarországra, Pest közelébe.
Ha valaki pont ilyen last minute indulásra várt, akkor írjon, részleteket megbeszéljük!
Kellemes napot, jó keresgélést mindenkinek!
Köszönöm Gábor!
(Ez egy válasz Drgabor88 üzenetére (2022. 04. 10. vasárnap 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 10. vasárnap 18:13

Szerintem full korrekt nelana írtam neki, vissza írt hogy nem keres senkit. Nekem pozitív a csaj.
sziasztok,lányt asszonyt keresek Rotterdamban szexre. hosszu távra.
14.-èn este 22-23 óra körül indulok Budapestre a Müncheni repülőtér mellől! Ha valakinek fuvar kell jelezze!
Email: silver.janti@gmail.com
Email: silver.janti@gmail.com
Sziasztok ma este St.Pölten vki aktívat keresek .üdv
Szia , londonban keresek partnert , írj ha még aktuális !
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 27. vasárnap 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 27. vasárnap 10:28
Törölt felhasználó (4485622)

Sziasztok Angliában tudnátok mondani szextárs kereső oldalt. Előre is köszönöm
Sziasztok! Vorallbergben keres valaki?
Szerintem full korrekt nelana írtam neki, vissza írt hogy nem keres senkit. Nekem pozitív a csaj.
(Ez egy válasz Nelana üzenetére (2022. 04. 03. vasárnap 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 03. vasárnap 09:23

Nekem aztán mind1, mit hiszel. Még jó, hogy neked nem küldtem képet, mert ha valaki, te aztán tuti visszaélnél vele.
Remélem a többi lány is óvatos lesz. Többet nem reagálok semmiféle üzenetedre.

Szívesen ismerkednék Hollandiában hölgyekkel, párokkal. Hely van. 34 éves hetero pasi vagyok