Szia , érdekel ha van helyed !
(Ez egy válasz eszaklondonbi üzenetére (2022. 04. 29. péntek 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 29. péntek 14:17

Sziasztok. Észak london, hertfordshire kornyékén valaki kozos hoki?!
Hali, Hannover környéke lányt keresek
Sziasztok! Ma valaki ráér wagrain, grossarl, bischofshofen, Sankt Johan környékén? Utazni tudok, elsősorban párok vagy titkos kalandot kereső hölgyek, lányok. Jelszó: fedezzük fel együtt a környéket!
Sziasztok! Freising, Pulling, München környékén aki szívesen kalandozna?
Sziasztok. Lyss környékén csatlakoznék hetero/biszex párokhoz.
Sziasztok.
Párként keresünk lányt 3.-nak.
Regensburg környékén.
Max 40 éves korig
Mi 31 és 39 vagyunk.
Párként keresünk lányt 3.-nak.
Regensburg környékén.
Max 40 éves korig
Mi 31 és 39 vagyunk.
Sziasztok
Ma spontán találkozóra hölgy,pár
???
Moto
Ma spontán találkozóra hölgy,pár

Moto
(Ez egy válasz housfriend üzenetére (2022. 05. 24. kedd 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 24. kedd 08:18

Sziasztok.
Salzburg-Traunstein- München vonalon ismerkednék hölgyel, párral.
Salzburg-Traunstein- München vonalon ismerkednék hölgyel, párral.
Németország, Sonneberg 96515
Sziasztok !
Egyelőre úgy néz ki hogy június 25-én vagy 26-án esetleg 27-én fogok egyedül hazajönni Sonnebergből (96515), Németországból. Rokont viszek ki, másnap jövök vissza Budapestre, cuccok nélkül, egyedül, sok hely lesz.
A következő hetekben többet fogok tudni, addig lehet érdeklődni ha valaki hazaszeretne jönni Sonneberg-Budapest útvonal között.
Pénzt nem fogadok el…
Minden jót,
Zsolt
Sziasztok !
Egyelőre úgy néz ki hogy június 25-én vagy 26-án esetleg 27-én fogok egyedül hazajönni Sonnebergből (96515), Németországból. Rokont viszek ki, másnap jövök vissza Budapestre, cuccok nélkül, egyedül, sok hely lesz.
A következő hetekben többet fogok tudni, addig lehet érdeklődni ha valaki hazaszeretne jönni Sonneberg-Budapest útvonal között.
Pénzt nem fogadok el…

Minden jót,
Zsolt
Sziasztok!
Ausztriában, Zell am See - Saalfelden - Kitzbühel környékén ismerkednék hölggyel vagy párral. Minden este ráérek.
Ausztriában, Zell am See - Saalfelden - Kitzbühel környékén ismerkednék hölggyel vagy párral. Minden este ráérek.
Pénteken (06.03-án) indulok közép Németországból, Magyarországra. Ha valaki eljönne elviszem.
Megszopatnál? Steiermark- Burgenland
Sziasztok! BW Konstanz Radolfzell környékén keresünk partnereket a hétvégére! Privát üzeneteket várunk!
Sziasztok,Svajcban elo parokkal ismerkedem,udv
Sziasztok. Bécs+150km környéki párral ismerkednék. 37éves, intelligens, sportos pasi vagyok. Nyitott vagyok az új dolgokra, minden megbeszélhető. Bécsben hellyel rendelkezem.
Sziasztok.
Tirolban keresek fiut lanyt párt... latogatható vagyok.
Szállást is tudok biztosítani.
38 éves férfi vagyok...
Tirolban keresek fiut lanyt párt... latogatható vagyok.
Szállást is tudok biztosítani.
38 éves férfi vagyok...
Sziasztok!
Regensburg környéki pár, hölgy esetleg aki szívesen ismerkedne? Utazni tudok. Helyem sajnos nincs.
Regensburg környéki pár, hölgy esetleg aki szívesen ismerkedne? Utazni tudok. Helyem sajnos nincs.
Sziasztok
Rodoszon dolgozunk itt keresünk!
Párot, lányt, fiut minden jóra.
Puszi pacsi.
Rodoszon dolgozunk itt keresünk!
Párot, lányt, fiut minden jóra.
Puszi pacsi.
Sziasztok
München környéken ismerkednék…
Moto
München környéken ismerkednék…

Moto