Helló Salzburg környékén szopatna valaki? Hely van de utaznek is
Pasi? Pár? Adtalapon leírtak szerint!
Sziasztok.Zell am See környékén dolgozom.Jövő héten meglátogat a barátnőm.Kedd vagy Szerda pontosan még nem tudom.Esetleg egy férfi aki szeretné megdugni???Persze olyan aki nem csak igérget hanem el is jön...Részletek víberen vagy whatsappon ha írsz adj elérhetőséget köszi
Úgy alakult,hogy reggelig Grácban maradok.Társaságot keresek hölgy esetleg pár személyében.
Sziasztok! Tirolban, Fieberbrunn környékén Hölggyel, párral ismerkednék.Töltsük együtt kellemesen a szabadidőnket.
Sziasztok! München, Freizing, Pulling környékén valaki?
Helló, ma délután 3 órakor indulok Salzburgbol Bécsbe. Útközben kis leteérővel szopatna valaki?
Sziasztok!
Graz valaki?
Graz valaki?
Sziasztok. 40 éves férfi vagyok. Oberwart, Güssing, Körmend és Szombathely környéken keresek hölgyet, pàrt délutàni talàlkozókra.
Sziasztok.
Bécs és környéke?
Bécs és környéke?
Sziasztok,
Mainz, Wiesbaden és környéke?
Utazni tudok!!
Mainz, Wiesbaden és környéke?
Utazni tudok!!
Sziasztok. Jövő hétvégére keresünk párt vagy hölgyet Konstanz környékén. Ápolt igényes duci házaspár vagyunk. Privát üzenetet várunk! Szép napot!
Sziasztok
Klagenfurt környékén hölgy van esetleg aki találkozni is akar?
Klagenfurt környékén hölgy van esetleg aki találkozni is akar?
Londonból finom partnerem keresem aki rendszeresen karbantartana a farkam =)
erotikforum.at
Kb ennek az oldalnak az osztrak megfeleloje (Ez egy válasz Balaton19 üzenetére (2021. 06. 23. szerda 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Kb ennek az oldalnak az osztrak megfeleloje (Ez egy válasz Balaton19 üzenetére (2021. 06. 23. szerda 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Amstetten, Linz vonzásába ismerkednék bi párral ill bi pasival!
Linz asten környékény párok hölgyek
Sziasztok. Regensburg környékén szexpartnert keresek ma estère!
Linzbe hölgy pár esetleg
Engem is érdekelne ilyen
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 18. péntek 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 18. péntek 20:55
Törölt felhasználó (4326202)

Sziasztok!
Ismertek olyan osztrák oldalakat, mint a Goldengate, esetleg hasonló partnerkeresőket, ahol nők is és párok is vannak, és nem csak a fizetős kurvák?
Ismertek olyan osztrák oldalakat, mint a Goldengate, esetleg hasonló partnerkeresőket, ahol nők is és párok is vannak, és nem csak a fizetős kurvák?