Sziasztok, minden este Regensburgban vagyok, kis szabadidővel?...
Sziasztok!
London vagy környékéről hölggyel vagy párral ismerkednek.Higiénia adott és elvárt!
London vagy környékéről hölggyel vagy párral ismerkednek.Higiénia adott és elvárt!
LINZ környékén párok hölgyek

Törölt felhasználó (4534712)

A,, Joy,,, is tele van kamusokkal amúgy, nekünk csak két párral van onnan kapcsolatunk.
Sziasztok
Bad Dürrheim környékén keresünk
lányt,fiút, párt.
Bad Dürrheim környékén keresünk
lányt,fiút, párt.
Basel és környékén hölgyet kényeztetnék
A,, Joy,,, is tele van kamusokkal amúgy, nekünk csak két párral van onnan kapcsolatunk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 05. 02. vasárnap 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 02. vasárnap 20:25
Törölt felhasználó (935633)

Csak a joy van. A többi nem túl személyes.
Amstetten és vonzásába középkorú hölgyeket párokat keresek tabumentes szexkapcsolatra!
Sziasztok, május 16 után Salzburg környékén szopatna valaki?
Szia ! Épp itt vagyok Rastattban . Holnapra jó időt mondott, kimegyek strandolni. ha van kedved gyere velem. 55 éves szintén bi férfi vok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 05. 02. vasárnap 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 02. vasárnap 21:10
Törölt felhasználó (4542982)

Rastatt környékén férfi,nő,pár???
Erding környékén ismerkednék, valaki???
Az amúgy! Rám is írt egy csávo a minap, nem e lenne kedvem csak cumiztatni egy pasit? Finoman megírtam neki, hogy a hetero jelzés szerepel az adatlapomon, most komolyan régen a sárgaföldig aláztam az ilyet, mostmeg ha lebuzizom, én kerülök börtönbe nem igaz, hogy nemtudnak buzi oldalt nyitni maguknak es szopatni egymást!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 05. 02. vasárnap 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 02. vasárnap 12:48

Nem ítéljük el őket de.... Na...
Párok sincsenek itt akik ismerkedének komolyan. Csak köntösbe burkolózók. Pasi aki kinéz valahogy meg van is mit a "tejbe" aprítania az bi vagy buzi. Elkeserítő.
Párok sincsenek itt akik ismerkedének komolyan. Csak köntösbe burkolózók. Pasi aki kinéz valahogy meg van is mit a "tejbe" aprítania az bi vagy buzi. Elkeserítő.
Hello
Nürnberg és környéken ismerkednék
Nürnberg és környéken ismerkednék

Sziasztok! Nagyon szívesen ismerkednék München környékén pasikkal! Én bi passzív fiú vagyok! Remélem lesz valaki!
Sziasztok. Párt- hölgyet keresek Bodensee+ 200 km körzetében. Privát levelet kérnék. Köszönöm. Sziasztok.
Valaki alkalmi kaland München,Freising,Pulling környékén?
Linzben hölgy pàr
Szerintünk nem rossz a Joy.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 05. 02. vasárnap 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 02. vasárnap 20:25

Csak a joy van. A többi nem túl személyes.
Sziasztok!
Ries -im innkries környékén keresek hölgyet vagy párt .
Ries -im innkries környékén keresek hölgyet vagy párt .
Helló, május 15 után Salzburg környékén keresek férfi partnert minden jóra. Én masszőr és inkább passzív.