Most indultam München -Budapest re lány vagy pár
Mire gondolsz?
Szerintem,ha megvan a kölcsönös szimpátia és minden résztvevő komolyan gondolja akkor egyáltalán nem távolság.
Mi megismerkedtünk itt az oldalon egy kedves párral akikkel rendszeresen össze járunk és azt hiszem mondhatom,hogy baráti kapcsolatban vagyunk.(130km-re vagyunk egymástól)A lányok rendszeresen hívják egymást telefonon,mi fiúk messengeren/whatsapp-en beszélünk.
(Ez egy válasz netta31 üzenetére (2018. 09. 01. szombat 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem,ha megvan a kölcsönös szimpátia és minden résztvevő komolyan gondolja akkor egyáltalán nem távolság.
Mi megismerkedtünk itt az oldalon egy kedves párral akikkel rendszeresen össze járunk és azt hiszem mondhatom,hogy baráti kapcsolatban vagyunk.(130km-re vagyunk egymástól)A lányok rendszeresen hívják egymást telefonon,mi fiúk messengeren/whatsapp-en beszélünk.

Münchenben keresek szekx partnert rendszeresre.Pár is ok.
en mennek
(Ez egy válasz yoyo31 üzenetére (2018. 09. 01. szombat 15:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Durresban nyaralunk,ha netán van valaki aki szintén erre jár keressen minket nyugodtan
40 éves tiszta ápolt megbízható potens pasi, szép nagy vaskos mérettel ismerkedne.
Mindig kemény farokkal, ha unod már a sok kamu pasi írj.
Találkozni akarok nem levelezgetni
Mindig kemény farokkal, ha unod már a sok kamu pasi írj.
Találkozni akarok nem levelezgetni
Sziasztok! UK-bol Angliából keresek hölgyet esetleg házaspárt.
Sziasztok ma este Nurembergbe valaki?
sziasztok belgiumban valaki torhout fele?
Hello,Heilbron,környéke valaki,bi fiu,lány?
Sziasztok! UK-bol Angliából keresek hölgyet esetleg házaspárt.
Sziasztok!
Mainz/Wiesbaden/Frankfurt/Darmstadt/Offenbach és környékén keresek sexpartnert!!
utazni tudok!!
Mainz/Wiesbaden/Frankfurt/Darmstadt/Offenbach és környékén keresek sexpartnert!!
utazni tudok!!
Kamionosok vannak itt?
Holnaptól 2 hét Stuttgarti melón vagyok ha a környéken van valaki aki ismerkedne jelezze.
András
András
Külföldön dolgozó férfiak párját karban tartanám Borsod megyében.
Diszkrét vagyok. Megbeszélhetjük privátban. írjatok.
Diszkrét vagyok. Megbeszélhetjük privátban. írjatok.
Echingben( Bayern) ma este van valaki aki unatkozik?
Svájcbol van valaki ?
Graz...valaki?
Oda,vissza orál,fiu lány,öhringen,heilbron?
Sziasztok! Brightonból van itt hölgy vagy pár?