Sziasztok, valaki esetleg Regensburg (Németország) környékén?
Sziasztok , Salzburgban élek és itt keresek.: egy nőt , nem párt és nem nőnek kiadó pasit! Az sem zavar ha van párod de akkor is csak veled találkozok , mert sok párnál nem is a nő akar harmadiknak pasit hanem az ember. Szeretek beszélgetni hogy megismerjelek és a legjobbat hozzuk ki kettönkből. Várom hölgyek bemutatkozó levelét. Szép napot.
Kora este Pforzheimban? Passzív sràc lenne?

Törölt felhasználó (4394762)

Hello. Srácok valaki ma délelőtt Kaiserslautern környékén autós kalandra? 172/70. 19/5 aktív vagyok.
Hello. Srácok valaki ma délelőtt Kaiserslautern környékén autós kalandra? 172/70. 19/5 aktív vagyok.
Sziasztok!
Fiuk,Lányok,Párok. Wiesbaden/Mainz és 100 km környéke???
Utazni tudok!!
Fiuk,Lányok,Párok. Wiesbaden/Mainz és 100 km környéke???
Utazni tudok!!
Üdv. Valaki most Schwäbischgmünd Schorndorf környékén?
Sziasztok, Nyíregyháza - Hegyeshalom- Bécs- Linz- St Pölten,Salzburg, München környékéről keresek passzív, uni, harisnya kedvelőt. Én aktív, harisnyát, bugyit viselő vagyok.
Szerdán február 17.én indulok vissza Németországba,

Szerdán február 17.én indulok vissza Németországba,
Sziasztok! Burgerland-Steiermarkt környékén keresek aktív partnert!! Csak szopni szeretek akár a számba is élvezhetsz Viszonozni a nem kell semmit, csak szopas meg és élvezzél a számba ahányszor csak akarsz!! Helyem lenne de utazni is tudok Akár az autóban is!!!!! Üdv mindenkinek
Sziasztok! Freising,Pulling,München környékéről valaki?
Sziasztok! Valaki / valakik esetleg AT Wels környékéről?
Hy, Bécsben keresek Bi , aktív -uni ferfit, hely van. No maci.

Sziasztok, Öhringen ,környéke , fiu ,lány,pár?
Hallo! Nürnberg környékén ismerkednénk molett párral!
Hello Hofheim környékén lány,pár ?
sziasztok
Mainz környékén ismerkednék...
Mainz környékén ismerkednék...

Hali.! Esetleg aktívak volnának.!? Nógrád m, B, gyarmat környékén ma késő délutánra ? Én vékony, csupasz, hely kene,

Erding környékén ismerkednék, hölgy, pár....? Pasik nagy mérettel....? Kövér partnert nem keresek, kösz
Sziasztok Enns környékeről keresek kellemes mérettel ,elsősorban párt,
Sziasztok 30 éves jó megjelenésű férfi vagyok.. Hölgyekkel, Párokkal ismerkednék Salzburg tartományban.. Hosszútávon..