Sziasztok ! Berlinbe utazok Vasárnap 16 án ! Egy hőlgyeményteltudok vinni szivesen sőt közös érdeklődéseket is nyithatnánk egymás felé , gondolok itt laza vagy komoly kapcsolatra is ! Vagy bármi ! Tehát Berlin és vonzáskörzetében keresek hőlgyeket illetve egy párt , akár lezbicicák is szóba jöhetnek ! Puszi István
Sziasztok! Mától keresek partnert közös időtöltésre. Bárki írhat egyedül vagyok a lakásomba. Ingolstadt környéke.
Sziasztok!Vorarlberg környékén hölgy ,pár ,bi aktív pasi?
Sziasztok. Cseh országból utazok nèmetbe. Bamberg schweinfurt fulda vonalon. Van valaki a környéken aki ismerkedne?
Hello
ERdelyben valaki ismerkedni?

Sziasztok! Vorarlberg, Bludenz környékén valaki?
Sziasztok!
Van olyan lány vagy pár, aki szívesen töltene pár napot Prágában? Kölcsönös szimpátia esetén vendégül látnálak (vagy titeket) egy kis erotikáért cserébe
Izgalmas időtöltés és utazás egyben.
Priviben keressetek leginkább
Van olyan lány vagy pár, aki szívesen töltene pár napot Prágában? Kölcsönös szimpátia esetén vendégül látnálak (vagy titeket) egy kis erotikáért cserébe

Priviben keressetek leginkább

Sziasztok.junius 20-án a Berlini scandick hotelbe szálok meg.Tudom nem sok esèlyel, de csatlakozni vágyó lányok hölgyek társaságát keresem. Esetleg, 21-èn indulok szemèlyautóval Budapestre. Utitársat is szìvesen látok. Minden kötötsèg nèlkül
Plitvicei tavak környéke ma?
Sziasztok!
Frankfurt vonzás körzetében,,,Offenbach környezetében keresek barátokat! mindenki érdekel! minden érdekel! Barátkozok, bulizok, ismerkedek ha van értelmes jelentkező! Homo inkább ne...!!! Nyitott vagyok mindenre ! hétvégenként van több időm. Szeretek, szoktam nudizni. Macis férfias jellemű vagyok!
Jó keresgélést mindenkinek!
Frankfurt vonzás körzetében,,,Offenbach környezetében keresek barátokat! mindenki érdekel! minden érdekel! Barátkozok, bulizok, ismerkedek ha van értelmes jelentkező! Homo inkább ne...!!! Nyitott vagyok mindenre ! hétvégenként van több időm. Szeretek, szoktam nudizni. Macis férfias jellemű vagyok!
Jó keresgélést mindenkinek!
Észak-Írországban bi pasit vagy párt keresek .
Sziasztok, hétfő este Fulda környékén valaki?
Sziasztok rastatt környékén keresünk lányt mi bi fiú pár vagyunk
Sziasztok. Frankfurt kornyeken valaki?
Sziasztok ma Pforzheim és környéke? Bi fiú esetleg pár lenne?
Sziasztok! Krems,St. Pölten esetleg Wien környékéről valaki?
ismerkednék,kellemes időtöltésre keresnek Partnert,Nő személyében!!!

Dèl angliai kirandulashoz keresek part londoni indulassal , holnap vagy holnaputan!,tengerpart, vagy turazas, stb!
Sziasztok.junius 20-án a Berlini scandick hotelbe szálok meg.Tudom nem sok esèlyel, de csatlakozni vágyó lányok hölgyek társaságát keresem. Esetleg, 21-èn indulok szemèlyautóval Budapestre. Utitársat is szìvesen látok. Minden kötötsèg nèlkül
Sziasztok.junius 20-án a Berlini scandick hotelbe szálok meg.Tudom nem sok esèlyel, de csatlakozni vágyó lányok hölgyek társaságát keresem
Hello Pforzheim? Ismi tali maszti orál ?? Autós kaland?