LONDON - Szívesen meghívlak szimpatikus hölgyet / part 1 - 2 hétre vagy hosszabb hétvégére Londonba. Repülőjegyet fizetnem ha UK bol tudnálak hozni vinni távolság nem akadály.
Szia Pforzheimben? Én szóló enyhe bi pasi vagyok hellyel
(Ez egy válasz tutika1978 üzenetére (2019. 05. 17. péntek 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 17. péntek 12:55

Sziasztok! Párt vagy hellyel rendelkező pasit keresünk szombat éjszakára, Nürnberg-és 150 km körzetben!
Sziasztok ma este Pforzheimbe? Cumiztatnék vagy kiveretném
Sziasztok! Párt vagy hellyel rendelkező pasit keresünk szombat éjszakára, Nürnberg-és 150 km körzetben!
Sziasztok!
Zürich és St.Gallen között valaki(k)?
Zürich és St.Gallen között valaki(k)?
Sziasztok!
Mainz/Wiesbaden/Frankfurt/Darmstadt/Offenbach és környékén keresek sexpartnert,
utazni tudok!!
Mainz/Wiesbaden/Frankfurt/Darmstadt/Offenbach és környékén keresek sexpartnert,
utazni tudok!!
Szombaton 16:00 oratol valaki Bad Ischlben a furdo szauna reszlegen?
Angliában keresnénk lányt, privát üzenet vagy lesd meg az adatlapot.
Sziasztok ma este Pforzheim és környékén éjfélig ráérek
Bi fiút vagy párt keresek
Bi fiút vagy párt keresek
Sziasztok
Esténként Pforzheim és környékén van valaki?
Esténként Pforzheim és környékén van valaki?
Sziasztok,
holnaptól szombat estig Barcelona-ban leszek üzleti úton, de esténként szívesen mulatnám az időt hölgy vagy pár társaságában! Tudom, kevés az esély, de hátha!
Május 15-18. Írj itt, figyelni fogom.
holnaptól szombat estig Barcelona-ban leszek üzleti úton, de esténként szívesen mulatnám az időt hölgy vagy pár társaságában! Tudom, kevés az esély, de hátha!

Valakinek van infója a Bad Endorfi szaunarol?
Nürnberg- Bamberg vonalon valaki a korosztályomból? ? Egy kis szexre??
Kamionosok neeee ! Köszi
Kamionosok neeee ! Köszi
Sziasztok
Valaki Rastatt környékén??
Szép estét mindenkinek
Valaki Rastatt környékén??
Szép estét mindenkinek

Sziasztok Donauwörth környéke valaki?
Sziasztok!
Konstanz illetve Singen környékén valaki, aki autóvizsgáztatásban is tudna segíteni?
Konstanz illetve Singen környékén valaki, aki autóvizsgáztatásban is tudna segíteni?
Sziasztok!
Jovo het vegen Hollandiaban leszunk.Tarsasagot keresunk szimpatikus par vagy ferfi szemelyeben,aki(kk)vel kozos hullamhossz eseten nemi elozetes ismerkedes utan megoszthatjuk az estet.Tudnivalok az adatlapunkon,privat uzeneteket varunk.
Jovo het vegen Hollandiaban leszunk.Tarsasagot keresunk szimpatikus par vagy ferfi szemelyeben,aki(kk)vel kozos hullamhossz eseten nemi elozetes ismerkedes utan megoszthatjuk az estet.Tudnivalok az adatlapunkon,privat uzeneteket varunk.
Üdvözletem küldöm Bayernből minden külföldön élő Lánynak, párnak és férfinak.
Szép Vasárnapot kívánok
Szép Vasárnapot kívánok
Sziasztok ! Lányt , vagy párt minden jóra
Németországban keresek hosszútávra ha lehet .......!!!??? Szászországban üdv .,,.,,,/ anyagiaktól mentesen //!!

Sziasztok! Ausztriában, Leibnitz környékén ismerkednék hölggyel, lánnyal vagy párral. Olvass adatlapot és írj privát üzenetet, ha felkeltettem az érdeklődésedet!