Szia! Igen vannak
(Ez egy válasz Ildiko299 üzenetére (2018. 10. 07. vasárnap 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 07. vasárnap 15:00

Sziasztok! Vannak itt Németország, Stuttgart-Göppingen körüli pasik, akik napközben ráérnek?
Merre lennétek ?
(Ez egy válasz perverparos üzenetére (2018. 09. 29. szombat 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 29. szombat 16:06

Sziasztok, észak angliában házaspár keres pasit kellemes kikapcsolódásra!
Sziasztok! Vannak itt Németország, Stuttgart-Göppingen körüli pasik, akik napközben ráérnek?
münchen környékén nő pár?
engem érdekelne!
(Ez egy válasz netta31 üzenetére (2018. 10. 02. kedd 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Pénteken indulok Ludwigshafenből Magyarországra, kalandvágyó útitársam keresem. Csak hölgyek'
sziasztok, Felvidékről valaki?
orál végig?Baden-Wültemberg
?
?
nincs itt bi fiu?
sziasztok Ulm környékéröl ismerkednél lányok pasik?
Egy gyors szopás/szopatás ma este Ingolstadt környékén?
Sziasztok Berlinben kedd este egy par?
Sziasztok!
Hollandiaban,Haga kornyeken keresnek biszex parokat,esetleg ferfiakat eloszor es elsosorban ismeretsegre kozos programokhoz.Szimpatia eseten nem vagyok semmi jonak elrontoja,de odaig el kell jutni...nem cel a ''mindenaron-barkivel!''Ha csak tarsalogni akarsz akkor is keress batran!Viszont kizarolag intelligens,ertelmes megkeresesekre reagalok.
Hollandiaban,Haga kornyeken keresnek biszex parokat,esetleg ferfiakat eloszor es elsosorban ismeretsegre kozos programokhoz.Szimpatia eseten nem vagyok semmi jonak elrontoja,de odaig el kell jutni...nem cel a ''mindenaron-barkivel!''Ha csak tarsalogni akarsz akkor is keress batran!Viszont kizarolag intelligens,ertelmes megkeresesekre reagalok.

Ingolstadt környékén ismerkednék.
Bármilyen megoldás érdekel.Írj rám és megbeszéljük.
Bármilyen megoldás érdekel.Írj rám és megbeszéljük.

Donauwörth szombat?
Szia Mindenki
Ma Luzern, holnap Grindelwald, azután Montreux? Forró éj, ki benne lenne, Pár, Hölgy? Minden megoldás érdekel

Sziasztok,hengersberg?
sziasztok Ulm környékéröl valaki ma este? lányok párok fiuk?
Sziasztok! svájci -Német határ közelében párok, hölgyek esetleg?